Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 2: Resurrected

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

windows yüklenmeden oynanıyor her şey ya, ben battlenet kurdum onun üzerinden diablo 4 vs. oynadım baya. steamdeck zaten farm oyunları için tam biçilmiş kaftan, yatakta yatarken takılıyordum ben. poe2 de yükleyip oynadım steam üzerinden ama onda kasıyordu, bilgisayardan stream edip oynadım bir süre ama yazı boyutları bazı menüler falan daha çok iyi değildi, diablo 4 pürüzsüzdü ama. Yukarıda dendiği gibi çalışma modunu protona alıp direkt gogogo. Ultima bile oynuyorum çok rahat.

µh tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

güncelde daha da kolay olabilir ama ben de deck te baya eskiden oynadım. battlenet.exe yi proton ile aç diyorsun. exe yi vm içinde açıyor zaten o şekilde. onun içinden download diyince zaten aynı vm e indiriyor. direkt oynanıyor. gücü yettiği sürece açılmayan hiçbir şey yoktu alette. proton efsane bir şey.

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

2 hafta oynadım dolu dolu, strafezon'la hell'i bitirdim nm mephisto'da 2 gün ekipman farmladıktan sonra. birkaç düşüncemi yazayım:

- act 3 hala oyun tarihinin en kötü mekanı

- strafe acayip keyifli halen, modern cooldown/resource management/combo point vs ile keyfi azaltılan gameplay'de cidden benzeri yok

- nm build'lerin öne çıkabildiği yer olarak eğlenceli ama hell'de immunity vs başlayınca keyif düşüyor gene

- immunity sunder charm vs konmuş ama onları da farmlamak lazım, hell'de 3 gün filan terror zone/mephisto vs gezeyim dedim ama doydum

- immunity kırmak için curse basan 3-5 item var, yancıya polearm geldi de öyle biraz kaçmak harici seçenek oldu ama quest yolunda ilerlerken arcane sanctuary gibi manevra yapılamayan yerlerde cidden usandım böyle hilafsız 10dk magic arrow spam tek hayalete

- respec az ve zor grind'lı olsa da en azından bir seçenek olarak eklenmesi olumlu, yine de sonsuz respec veya respec istemeyen sistemlerden sonra stresli

- ai pathing vs eskiden de yorucuydu da bugün için cidden antika, gideceği yerde gitmez gitmeyeceği yerde gider vs

- inventory'e basit de olsa bir sorting düğmesi eklenseymiş keşke de rune'ları levelına göre filan dizseymiş. backpack battles boşuna bu oyundan doğmadı

hevesimi aldım ama, canım çektiğinde gene girer 3-5 minigun sıkarım ama gerçek endgame için farma uğraşmaya geldiğinde yettiğini hissettim.

Mesaj tarihi:

Strafezon la zor olur ama bir kac cow level yapmadan birakma. Full satisfaction. Artik Cow King i de oldurebiliyorsun rahatca loot acisindan. Bir de end game rune ve socketed item istediginden farm icin de iyi. Hele terror zone gelirse nefis

Mesaj tarihi:

evet yaptım cow lvl birkaç kere terrorized dahil, cow king'in yanına direkt açıldı hell'de o ilkinde kastı lol ama sonra sorun olmadı çünkü buriza hala son ekledikleri runeword'ler nedeniyle bis olmasa da top tier. grupları uzunlamasına veya yandan yaylım ateşine tutunca bütün grubu delip geçiyor zaten silah %100 piercing. soket ve rune için dediğin gibi birşeyler çıktı ama grand matron bow beyaz bile hiç görmedim oyunda, çıkarmak için emek lazım belli. lvl 87 oldum neyse bayağı oynadım şimdilik yeter sanırım. bu ara da üstüste yeni oyunlar geliyor zaten buna arada eğlencesine dönerim.

• Yeni Oluştur...