Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2021 senelerdir d2 yi tekrar çıkarsalar da oynasak diyen birisi olarak almaya karşıyım ben tamamen. sadece çözünürlük arttırdın diye 40$€ vermeye karşıyım. 20$ bu oyunun ederi. vermem daha fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2021 yani grafiklerle yaptıkları literally hiçbir şey "sadece çözünürlük arttırmak" değil, ama "ya sadece grafiği harlamışlar işte, vermicem 40 euro" diyorsan da senin bileceğin iş tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2021 6 saat önce, dreagloth dedi ki: bir yapaylık var ama işte bu 90'lar sonu cgi oyun introları vardı toy story'nin bir tık ötesi, sanki o intro oynanıyormuş hissine kapıldım ben char seçme ekranı olsun, normal gameplay görüntüleri olsun. o yapaylık hissini böyle tanımlayabiliyorum. ertesinde d4 görüntüleri açılınca çok dramatik bir fark var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Haziran 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2021 acaba baal lı expansionda bu paketin içinde olacakmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2021 her şey dahil. Two Games in One Diablo II: Resurrected includes all content from the four acts in Diablo II and the one act from its expansion, Diablo II: Lord of Destruction. The expansion also comes with a host of new content including two additional playable classes, new items, runes and runewords, ethereal items, and more. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2021 End game olarak sadece baal run mı oluyordu bunda yoksa mapleri farmlamak ta mantıklı mı, yani günümüzde bir end game grind beklentisi oturdu artık bunu 3 zorlukta bitirdikten sonra "ee şimdi ?" diye kalırız muhtemelen di mi 2021 de ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2021 (düzenlendi) "balance patch bile gelmiş halde çıkarmayacağız, son hali neyse o olacak" diyorlardı bildiğim kadarıyla. (son patch 2016'da gelmiş d2'ye) ama baktığın zaman widescreen bile oyunun dengesini değiştiren bişey. teoride yalan oldu bile bu söyledikleri yani. bence "gene her şeyi değiştirmişsiniz reeeeee" tepkisi gelmesin diye sonradan eklenir, o da eklenirse. Haziran 22, 2021 Cokomantis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2021 end game d3 de var anca ya, d2 de set topla topla sıkılınca bitti işte . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2021 2 saat önce, Edriel dedi ki: End game olarak sadece baal run mı oluyordu bunda yoksa mapleri farmlamak ta mantıklı mı, yani günümüzde bir end game grind beklentisi oturdu artık bunu 3 zorlukta bitirdikten sonra "ee şimdi ?" diye kalırız muhtemelen di mi 2021 de ? Hephastomu ne vardı, stone skin elementala resistli gelince end game o oluodu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2021 4 saat önce, Edriel dedi ki: End game olarak sadece baal run mı oluyordu bunda yoksa mapleri farmlamak ta mantıklı mı, yani günümüzde bir end game grind beklentisi oturdu artık bunu 3 zorlukta bitirdikten sonra "ee şimdi ?" diye kalırız muhtemelen di mi 2021 de ? Endgame yok diablo 2 de. En fazla dupeçülerin hangi ipde soj satıp über çıkardıklarını görünce oyundan çıkıp girip ipyi tutturmaya çalışıyordun. Yeni implementi nasıl olur bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2021 Ben lvllayip lvllayip bastan basliyordum. Hic farm yapmadim ozellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2021 (düzenlendi) End game PvP aslinda. Yoksa Baal run/Chaos run veya MF run. PoE gibi map hunt tarzi seyler yok. Ona gore alin alicaksaniz, ama soz konusu PvP oldugu zaman bu tarz bir turde bundan iyisi yok mesela. Ha PvP derken direk public game DUELZ ve community nin lesligine bakar biraz da vakit gecirmelik. Benim icin tek olayi var botlar engellenebilecek mi full. Engellenirse buyuk olcude ekonomi cok saglikli olur mesela - ki D2 tarihinde boyle birsey heralde ilk bir kac yil ve ladder resetlar disinda olmamistir. Olacaksa botlar filan zaten 1 haftada hersey farmlanir oynamaya bile gerek yok. Haziran 23, 2021 Sotto tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2021 (düzenlendi) bende bir yığın pack mule vardı sırf setleri tamamlamak için. Bu gelen oyunda inventory elden geçirilmiş ama sanırım. Hem daha geniş hem karakterler arası ortak chest var. Haziran 23, 2021 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2021 16 saat önce, Sotto dedi ki: End game PvP aslinda. Yoksa Baal run/Chaos run veya MF run. PoE gibi map hunt tarzi seyler yok. Ona gore alin alicaksaniz, ama soz konusu PvP oldugu zaman bu tarz bir turde bundan iyisi yok mesela. Ha PvP derken direk public game DUELZ ve community nin lesligine bakar biraz da vakit gecirmelik. Benim icin tek olayi var botlar engellenebilecek mi full. Engellenirse buyuk olcude ekonomi cok saglikli olur mesela - ki D2 tarihinde boyle birsey heralde ilk bir kac yil ve ladder resetlar disinda olmamistir. Olacaksa botlar filan zaten 1 haftada hersey farmlanir oynamaya bile gerek yok. Arpg oyunda ne pvpsinden bahsediyorsunuz abi. Adam 1 milyar dps ile guided arrow atıyor yan ekranda ölüyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2021 1.1 milyar hp regen'li büild yapıcan sen de işte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2021 D2 PvP'si direk one shot degil genelde. Bilmiyorum ben zevk aliyordum guzel build ile ama citir cerez cabuk bayiyor tabi herhangi bir objective yok bir de Enigma spam oluyor maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 D2 varken alternatif pvp mekanigi pek yoktu. Simdi pek bir cazibesi olacagini dusunmuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2021 Open beta bu hafta sonu. Yok mu oynayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2021 bir önceki betayı oynayanlar yetti diyordu tamam grafikler güzel filan güzelleşti de, yeni bir şey yok ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2021 Ben ps5 te oynuyorum cok ozlemisim. d3 veren paketten Preorder basip d3 bitirsem mi diye dusunuyorum d3 expansion i oynanamistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2021 Şu adama karşı pvp yapmak nasıl olacak şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2021 open betayı buradan gördüm de indiresim gelmedi ne yalan söyleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2021 On 21.08.2021 at 14:06, Oce4n dedi ki: bir önceki betayı oynayanlar yetti diyordu tamam grafikler güzel filan güzelleşti de, yeni bir şey yok ki. yeni bişeye grek yok abi, ben halihazırda arkadaşlarımla d2 oynuodum mesela tam benim kitleme hitap ediyor bunu. d2 + ortak stash + cow kingi kesebilme + grafik iyileştirmleri. gayet yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2021 On 24.06.2021 at 12:02, Luriel dedi ki: Arpg oyunda ne pvpsinden bahsediyorsunuz abi. Adam 1 milyar dps ile guided arrow atıyor yan ekranda ölüyorsun? haha çok doğru bu ama tabi benim sorcu hiç bi hilesiz class kesemiodu mesela, guided arrowunda bi hızı var neticede. ama pvp kesinlikle end game değil yaw bu oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2021 Ben xbox series x de oynadım, teknik açıdan bence başarılı iş çıkarmışlar ama 2021 de diablo2 akmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar