kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Kasım 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2020 Pre-load açıldı. 47GB yer istedi. 44GB dl yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 6, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2020 Pre-order'ı iptal ettim ben. Odyssey'i 3 ayda bitirdiğimi düşünürsem Cyberpunk gelene kadar bunu bitiremem. Yakuza: Like a Dragon oynayacağım Cyberpunk çıkana kadar. İzlediğim eleştiriler hep bug dolu diyorlar. Onlar da düzelmiş olur hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Kasım 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2020 gece 2 gibi bizde oynanabilir olacak sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Kasım 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2020 Saat 15:08. Atılan mail'de geri sayım var. 11 saat 52dk diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2020 Koyu hayranı olmama rağmen Cyberpunk gelen dönemde böyle uzun soluklu serilere girilmez. Beklicez, bug'lar da fixlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2020 Cyber a 1 ay var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Kasım 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2020 1 ay da bitmez mi ya her aksam 2 saat oynasan 2 haftada falan bitirirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2020 https://www.reddit.com/r/Games/comments/jqvmvg/assassins_creed_valhalla_review_thread/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 9, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2020 19 dakika önce, Valvyn dedi ki: 1 ay da bitmez mi ya her aksam 2 saat oynasan 2 haftada falan bitirirsin. Odyssey ile 140 saatteyim save dosyasının dediğine göre, ana oyun bitti, 2 DLC'den ilkinin yarısındayım. Her şeyi yapıyorum ama, sırf ana görev gitseydim 40 saat ömrü vardı. 1 ayda bitmez bu oyun. Dediğin hızla Odyssey 3 ay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2020 https://www.metacritic.com/game/playstation-4/assassins-creed-valhalla?ref=hp 82 şu an, herkes övmüş ama gene 80 vermiş lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Kasım 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2020 (düzenlendi) Puan düşmeleri buglardan dolayı gibi geliyor bana. Şu an 700mb patch var Edük: Oyunun ömrünü 60saat olarak söylüyorlar. Ana görevler mi yoksa tamamı mı onu bilmiyorum Kasım 9, 2020 eregorn tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2020 GeForce 457.30 ACV için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 92 https://www.pcgamer.com/assassins-creed-valhalla-review/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 Oyun oynanabilir .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 gender seçme ekranında takılıp kalma bug'ı var oyunda şu an zzzzzaaaaaahahahaha ve buraya gelene kadarki cutscene de skip'lenmiyor. 10/10 https://twinfinite.net/2020/11/assassins-creed-valhalla-skip-cutscenes-dialogue/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 o değil de piyasada güzel viking action oyunu yok ya. aklıma bi bannerlord'da stürgia'yla shieldwall yaptığımız zamanlar geliyor multi'de =/ şu kingdomcome deliverance'ı yapanlar aynı historic özenle bi viking oyunu yapsa xeşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 (düzenlendi) 1 saat önce, Cokomantis dedi ki: https://twinfinite.net/2020/11/assassins-creed-valhalla-skip-cutscenes-dialogue/ yanlış link'i koymuşum, doğrusu: https://gameranx.com/features/id/212266/article/assassins-creed-valhalla-how-to-fix-the-gender-selection-glitch-game-breaking-bug-guide/ Kasım 10, 2020 Cokomantis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 Ben bu tarz free roam oyunları full achievement kasıyorum, o yüzden 1 ayda bitirebileceğimi düşünmüyorum. Origins bile oldukça uzun sürmüştü, bunun da bi 150 saati vardır minimum bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 epic'den aldım, epic'de daha açılmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 4saattir oynuyorum. Henüz bir bug ile karşılaşmadım. Daha kendi topraklarımdan ayrılamadım bile. beğendim bu oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 (düzenlendi) bug'la karşılaşmaman mümkün değil abi. ya bug derken game-breaking olanları kast ediyorsun sadece. dün yarım saat lau'nun stream'i izlerken bile gördüm yani 1-2 şey. ufak tefek ama gene de bug. gender seçerken stuck'lanmayı saymıyorum tabi lelelelele Kasım 10, 2020 Cokomantis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 Çok minimal bug gördüm ama anlıktı. npc pathfinder falan ama dediğim gibi anlıktı. bi anda kutu üstüne çıkan npc ama sonra hemen indi. Arada, benden kaçan hayvanlarda hata gördüm ama böyle dediğin gibi gamebreaker bişiler görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar