Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Assassin's Creed: Valhalla

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:

Pre-order'ı iptal ettim ben. Odyssey'i 3 ayda bitirdiğimi düşünürsem Cyberpunk gelene kadar bunu bitiremem. Yakuza: Like a Dragon oynayacağım Cyberpunk çıkana kadar.

İzlediğim eleştiriler hep bug dolu diyorlar. Onlar da düzelmiş olur hem.

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
19 dakika önce, Valvyn dedi ki:

1 ay da bitmez mi ya her aksam 2 saat oynasan 2 haftada falan bitirirsin.

Odyssey ile 140 saatteyim save dosyasının dediğine göre, ana oyun bitti, 2 DLC'den ilkinin yarısındayım. Her şeyi yapıyorum ama, sırf ana görev gitseydim 40 saat ömrü vardı.

1 ayda bitmez bu oyun. Dediğin hızla Odyssey 3 ay.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Puan düşmeleri buglardan dolayı gibi geliyor bana. Şu an 700mb patch var

Edük: Oyunun ömrünü 60saat olarak söylüyorlar. Ana görevler mi yoksa tamamı mı onu bilmiyorum

eregorn tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

o değil de piyasada güzel viking action oyunu yok ya. aklıma bi bannerlord'da stürgia'yla shieldwall yaptığımız zamanlar geliyor multi'de =/

şu kingdomcome deliverance'ı yapanlar aynı historic özenle bi viking oyunu yapsa xeşke.

Mesaj tarihi:

Ben bu tarz free roam oyunları full achievement kasıyorum, o yüzden 1 ayda bitirebileceğimi düşünmüyorum. Origins bile oldukça uzun sürmüştü, bunun da bi 150 saati vardır minimum bence.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

bug'la karşılaşmaman mümkün değil abi. ya bug derken game-breaking olanları kast ediyorsun sadece. dün yarım saat lau'nun stream'i izlerken bile gördüm yani 1-2 şey. ufak tefek ama gene de bug.

gender seçerken stuck'lanmayı saymıyorum tabi lelelelele

Cokomantis tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

Çok minimal bug gördüm ama anlıktı. npc pathfinder falan ama dediğim gibi anlıktı. bi anda kutu üstüne çıkan npc ama sonra hemen indi. Arada, benden kaçan hayvanlarda hata gördüm ama böyle dediğin gibi gamebreaker bişiler görmedim

• Yeni Oluştur...