Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Webcam tavsiyesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Yerleşik hayata ve sonunda masaüstüne geçtiğim için, bir de webcam almam gerekiyor. Malum webexlerde mutlaka tipi görmek istiyorlar artık.

Ucuz yollu, güzel görüntü veren bi webcam önerebilir misiniz? Bu Logitech'in overpriced modelleri, o paraya değecek bir fark yaratıyor mu gerçekten?

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:

Logitech C310.

Daha iyisi ama bir tane telefon tutucu alıp, doğrudan telefonun kamerasını kullanma. Zaten bir tane TWS IEM gerekecek.

Mesaj tarihi:
23 saat önce, GERGE dedi ki:

Logitech C310.

Daha iyisi ama bir tane telefon tutucu alıp, doğrudan telefonun kamerasını kullanma. Zaten bir tane TWS IEM gerekecek.

Kullandıgın odada düzgün ışık varsa bu gayet yeterli. Gece kör bir ampül altında görüşme yapacaksan işin zor.

Mesaj tarihi:
22 saat önce, Goering dedi ki:

kiytirik degil c920, gayet iyi kamera

illa laf aticaksin asdas

kıytırıktan kastım fiyatıydı ya. 400 lira falandı bunlar. 1500 ne abi?

Mesaj tarihi:

Ben Iriun diye bir app. kullanıyorum. Droidcam android + osx desteklemiyor çünkü. Standı evde kendim yaptım, tahtayı yukarıdan çekiyor bir kamera, diğer kamera da yüzümü çekiyor (yüzümüzün görünmesini mecbur tuttular, yoksa ders ücretleri ödenmeyebilir dediler).

Yalnız bu ipcam'lerde şöyle bir şey var, programlar kafalarına göre bunları bazen tanıyor bazen tanımıyor. Zoom'la mesela bir kaç hafta sıkıntısız kayıt aldım, sonra patch geldi, bir anda kamerayı webcam olarak görmez oldu osx (ama kendi app.i üzerinden görüntü aktarıyordu). Derken dün yine başka bir patch geldi, her şey normale döndü

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

@deadwoll

sende ios var sanirim.

su ikisi simdilik ucretsiz oldu, bu webcam driver'in sahibi de bunlar:

https://apps.apple.com/us/app/ndi-hx-camera/id1477266080?ls=1

https://ndi.tv/tools/#download-tools

//webcam ihtiyaci olan baksin, baya temiz calisiyor

https://www.cinema5d.com/how-to-stream-live-from-ios-devices-for-free-using-newtek-ndi-hx-camera-and-obs-studio/

android icin yok

Goering tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

Yok abi android + osx var. Bir suru app. denedim. Bir tek Iriun diye bir app. duzgun calisti.

Iriun da cs okuyan birinin bitirme odevi tadinda, hic bir ayari yok. Ama isimi goruyorum. Bu kadar kullanisli bir sey icin nasil duzgun app. yapilmaz aklim almiyor.

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:

Tüm Macbook'lar ve iMac'ler webcam ile geliyor abi çünkü. Yapmak için çok bir gerek yok. Bozuldu mu senin ki? Pro mu kullanıyorsun yoksa? Hackintosh?

Mesaj tarihi:

Pro kullaniyorum da iki kameraya ihtiyac duyuyorum. Birisi beni cekiyor, digeri de yazi tahtasini cekiyor. Dersi anlatirken kameralar arasinda gecis yapiyorum. Yazi tahtasini masaya monte ettim, yukariya bir platform kurdum, telefon tahtayi cekiyor. Ben oturdugum yerden tahtaya yazi yazabiliyorum, laptop kamerasi beni gosterirken, telefon kamerasi tahtayi kus bakisi gosteriyor ve yalnizca elim cikiyor yayinda.

Zaten laptop kamerasi her halukarda yetersiz oluyor cunku yalnizca yuzunuzu cekebiliyorsunuz onunla. Sayisal ders anlatirken, ozellikle soru cozerken falan hic bir ise yaramiyor.

Mesaj tarihi:
On 29.04.2020 at 14:55, Aluriel dedi ki:

uzaktan eğitim muhabbeti yüzünden alıyorlar daha çok oyun için değil

oyun için alıyolar demedim ki? oyun konsolu da aynı şekilde kara borsa oldu.

• Yeni Oluştur...