ascraeus Mesaj tarihi: Şubat 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2020 NVIDIA'nın oyun streaming servisi açılmış. Aylık 4.99 dolar. Stadia'dan farklı olarak Steam, Battlenet, Uplay gibi yerlerden daha önce aldığımız oyunlar bir daha ücret ödemeden oynanabiliyor. Şu an 400 oyun support ediyorlarmış. Geforce Now PC World Review Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Şubat 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2020 İndirip denedim gayet başarılı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Şubat 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2020 bedava kullanıyorduk bunu. 5dolar mı olmuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2020 bedava derken ? streaming'i yanlış anladın sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Şubat 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2020 (düzenlendi) açtım şimdi programı. witcher 3 - shadow of war - conan exiles - world of warcraft denedim. gayet güzel ve akıcı çalışıyor. ofis interneti bok gibi olduğu için görüntü düşüyor. görüntü düşünce anlık lag oluyor onun dışında sıkıntı yok. şu aylık 4.99 dolar olayını anlamadım ben. benden para felan istemedi siteye girip bakınca anladım. lol. Free kullandığın zaman 1 saat oynuyorsun sonra oyunu kapatmak zorunda kalıyorsun. sonra tekrar açıyorsun. founder olup ayda 5dolar verirsen, 6saat aralıksız oynayabiliyorsun. ha bi de yoğunluk varsa sıra bekliyorsun free'de. Şubat 5, 2020 eregorn tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2020 aksam denerim ben bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2020 ben ücretlideki 6 saate takıldım. hem para veriyorsun, hem 6 saatten sonra çık gir yapman gerekiyor falan, anlamsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2020 gerçekçi olarak 6+ saat oynamıyoruz ama evet biraz tatsız olmuş o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2020 Cep telefonundan deneyen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Şubat 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2020 İndirdim telefona. takır takır çalışıyor program ama oyunlar ya klavye mouse yada keyboard istiyorlar. steam şifresi falan giremedim bi türlü. steam big screen açılıyor oyuna girmek için ama ofis interneti sağolsun, bir tuşa basıyorsun, 150 tane basıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2020 21 dakika önce, axedice dedi ki: Cep telefonundan deneyen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2020 ileride konsol oyununu pc'de oynattırırsa işime yarayabilir. 3-5 oyun için tuğla almamış olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2020 Free versionunu denedim dun aksam. 50mbit minimum requirement ama 50mbit le 1920x1080 rahat oynanmiyor. 100mbit saglik baglantiya ihtiyac var. Reddit te baskasi interneti kullanmaya baslayinca hic oynanmiyor demisler. Evde Netflix filan takilan varsa, 300-500mbit ten asagisi kesmez gibi duruyor. Benim baglanti 50-60mbit arasi genelde. Oyun listesi fena degil ama free de ilan edilen butun oyunlar yok gibi geldi (Or. Xcom 2). Destiny 2 kurdum bende. Aksiyon sahnelerinde ozellikle diger playerlar roketatarla kafa goz girince goruntu hemen slutter oluyor. Ama input lag yok, bastin mi tusa zipliyorsun Goruntu sukela, 1080p 4k yok. Sanki single player oynanan oyunlarda cok iyi performans alicakmisim gibi bir his var. Bu aksam firsatim olursa single player deneyecegim. Oyun listesi daha da genislerse bayagi iyi bir opsiyon su anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Şubat 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2020 aslında sahip olduğun her oyunu oynayabiliyorsun. destekleyen oyunlar bölümü genelde save için. betadayken shadow of war desteklemiyordu. bir saat test run yaptım. sonra ertesi gün bi girdim oyun sıfırdan başladı. şimdi allahtan öyle bir sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2020 Biraz forumlara baktim denilene gore unsupported games i calistirma olayini kaldirmislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Şubat 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2020 https://www.nvidia.com/en-us/geforce-now/games/ burdan kontrol ettim WoW'un durumu nedir diye. Game is currently not supported on GeForce NOW dedi. ama çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2020 Ben de evdeki turk.net internetimle denedim, çok memnun kaldım. Baya baya iyi bence. Dİreksiyon desteği olursa ralli sim'e girerim, aylık da abonelik alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2020 cep telefonunda sorun yaşayan var mı uygulama açılırken ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2020 (düzenlendi) Data indiriliyor diyor mal gibi bekliyor dün inat ettim bıraktım 40dk sonra açıldı ne indirdi bu kadar dedim veri kullanımı 5.1mb idi. Ama her açılışta yapıyor. Edit: İlk açtığımda anında açılmıştı kontrolcü takın dedi kapattım sonrası yukarıdaki gibi. Şubat 7, 2020 DareJedi tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2020 Controller olmadan oynanmıyor mu cep telefonunda? Gerçi nasıl oynansın her oyuna arayüz yapacak halleri yok. Ama turn based oyunlarda dokunmatik ekran mouse fonksyonlarını algılasa o da yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Şubat 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2020 Dokunmatik ekranda oynanabiliyor. mouse gibi algılıyor. sıkıntı telefonda steam'e girmek. internet yavaşsa, şifreni yazamıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2020 Bu iş tutarsa herkes tablete klavye mouse bağlayıp Starbucks'ta Witcher oynamaya başlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Şubat 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2020 starbucks interneti yetmeye bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2020 Tablet telefon cozunurlugu icin bandwidth pc ye gore dusuk olur ama yinede starbuck interneti yetmez ona. Benim free account un aktive edilmesi surmus ondan dolayi her oyunu goremiyormusum. Dun patlattim bir Xcom 2. Off Firaxis yapicagin oyun motoruna sicayim, Geforce Now bile her sey full de 45 fps gosterdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Şubat 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2020 Witcher3'ü full yaptım. 60fps'yi geçemedi. Batman Arkham Knight denedim fullde, 55fps'yi aşamadı. 60a mı sabitlemişler acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar