eldar Mesaj tarihi: Mart 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2024 Ocakbaşı gurmesi sayılmam da epey gitmişliğim var, hiç tavuk veya bonfile yediğimi hatırlamıyorum ocakbaşında. O yüzden şaşırdım ocakbaşını kıstas almana, demek ki bir cahilliğim var bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mart 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2024 ben de düşündüm düşündüm kuzu şiş, adana ve kaburgadan ötesi gelmedi aklıma ha bi de ciğer. geçen gün tavuğu burda okuduktan sonra ulan bi söylesem mi dedim, baktım adanadan pahalı, adana söyledim yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2024 ocakbaşında tavuk kanat, bonfileden şiş olur max Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 29, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2024 tavuk sis-kanat-pirzola 3lusu ben cok goruyordum istanbuldaki kebapcilarda but ve kalcayi pirzola diye satarlar en son kadikoyde kimyonda yemistim, cok begenmistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Nisan 1, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2024 Kimyon eğlence sonrası atıştırma mekanı olmuştur. Biraz da ondan mı bilmem ama kötü bir şey yemedik olarak kalır aklımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 29, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2024 bakin neler yapiom 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2024 Mutfağa müşteriler mi giriyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2024 Bar gibi bi yerden görüyorlar herhalde. Bisey pisirmedin ama grillde @DoGMeaT, alevli et cevirdigin video da bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2024 limon kebabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2024 bu misafirin POVu, 7-8 kisilik chefs counter diye bi bar var, servis sirasinda insanlarla muhabbet ediyoruz,aramizda bolbol giybetlerini yapiyoruz, bazen kafa insanlar geliyor, bazen delirticek derecede salaklar, regularlarimiz var, bazilarini seviyor bazilariina ayar oluyoruz eglenceli kiliyor calismayi, ben daha once de acik mutfakta calismistim, mini eatery moda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2024 Bu adamın işi perfect mi bilmiyorum ama Pretty fucking close 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2024 demir eksikligi olan musterileri bicaklayabiliyo musun chef ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2024 Bicak 10 numara duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2024 (düzenlendi) eksper olmasak da fotoğraflar kendini belli etse bile, videoyu izledikten sonra açık ki top notch demek eksik kalır, exceptional olsa gerek. her bu tip videoda belli oluyor, japon kültürünün işine saygısı bambaşka bir seviyede Ağustos 21, 2024 Archangel_ tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2024 (düzenlendi) makarna yaptığın uzun bölümler çok iyiydi. bıçak kullanmada usta olmayınca bıçak gövdesinin sap ile bağlantı kısmının açık olması sorun oluyor. high end damascus şef bıçakları hep bu şekilde tabi. gerektiğinde işaret parmağı o aradaki mesafeye girip daha iyi kontrol sağlıyor olmalı. blacksmith olaylarına şu elemanla sarmıştım zamanında. damascus yatağan kılıç da yapmıştı ilk videolarında. Ağustos 21, 2024 marksman tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar