Mal Mesaj tarihi: Ocak 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2020 (düzenlendi) Sanırım çok konuşulacak bir dizi olacak. Dizinin başrol oyuncusunun ismi Mehdi Debhi. İlk bölümü itabariyle merak uyandırıcı bir sonla bitmesi ve dizi içinde yakalanabilecek ufak detaylar görmem benden geçer not almasını sağladı. Ama dizi tek sezon mu olacak sonu nereye bağlanacak çok belirsiz. Kurgu ve karakter işlemesi bakımından lost gibi dizi kategorisine yakın durduğunu düşünüyorum. Ocak 7, 2020 Mal tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2020 mehdi adamin ismi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 7, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2020 düzelttim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2020 12 dakika önce, aquila dedi ki: mehdi adamin ismi. isminden dolayi izlemicem dedim ama sana guveniyorum mal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 7, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2020 bir bölüm izledim ve benim gibi dizi izleme özürlü birine hemen ikinci bölümü izletme isteği uyandırdı. başka bir diziye başlıyorsun mesela ilk 5 dakikada 4 tane karakter onların babası sevgilisi çocuğu ne iş yapıkları bilmediğin olaylar çat çut bombardıman gibi veriyor. lostta sevdiğim gibi yedire yedire yavaş yavaş merak duygusu uyandırarak işleniyor konu ve karakterler. ama konu sıkıntılı işte öyle yıllarca süren efsane bi dizi çıkmaz heralde konu itabariyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 8, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2020 bitti dizi yani ilk 2 bölümdeki sürükleyicilik yoktu sonrasında ama izletti. konu sınırlayıcıydı dediğim gibi. izlerken şu aklıma gelmişti https://odatv.com/hasan-mezarci-bu-diziyi-izliyor-07012008.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2020 (düzenlendi) Ekseriyetle netflix dizileri böyle. Bu da aynı, 1-2 bölüm iyiymiş gibi geliyo sonra senaryoyu nadasa bırakıyolar; sen de bekliyorsun ki bir şey olacak bitireyim bari diyorsun... Sonuç hüsran tabii. Sadece mesihin olduğu sahneleri izleseniz hiçbir şey kaybetmezsiniz o kadar koymak için koyulmuş karakterlerle dolu geri kalanı. Ocak 9, 2020 sanssizsansli tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2020 sonunda mesih mi fraud mu çıkıyor onu da diyin bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2020 sorun da orda. netflix lost gibi bir içerik üretmeye çalışırken hiçbir cevap vaadetmeyen bir işe girişmiş. sanırım senaristin kafasında sadece başı ve sonuna ait bir plot var. gerisi kervan yolda düzülür misali yazıcak. bu da dizi içerisinde bulmacaların ve soru işaretlerinin merak katsayısını bana göre azaltıyor. zaten karakterlerin içi çok boş gerçekten böyle klişe paketinden yeni çıkmış gibi kokuyorlar. mesela mr. robot son sezonuyla bana yedirmişti bu düşünceleri ama messiah ve netflixten öyle bir şey beklemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2020 Plan yarısı bugün yarısı yarınaydı ama bir oturuşta bitirdik bütün sezonu, acayip sürükleyiciydi. Mehdi çok başarılı oyuncu seçimi olmuş. Hikayenin de hah gerçek hah sahte diye bir o yana bir bu yana çekmesi çok başarılı. İkinci sezonu da umarım başarılı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ocak 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2020 Başarılı bir dizi. son bölüm kaldı. gece vardiyama saklıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2020 İkinci sezonu iptal edilmiş https://tvseriesfinale.com/tv-show/messiah-cancelled-no-season-two-for-netflix-series/ iki sezon olamamış Netflix dizilerine hiç başlamasam mı acaba? Çok sirkülasyon var yapımlarda, izliyorsun bir yere bağlanmadan bitiyor sonra iptal oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2020 lost gibi yer ederdi akıllarda manasız olmucak bi dizi idi doğru karar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2020 niye iptal etmişler yav. gideri vardı. allah allah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2020 Messi sahtekardi zaten gerek yok 2. sezona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mart 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2020 Kotu olmus, ben begenmistim. O bir sahtekar dogru, cunku kalbimizi caldi. Dik dur uzun sacli adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2020 haydaaa, ikinci sezonunu merak ediyordum, çok kötü yerde bitirmişler pff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mart 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2020 Emek harcanmisti bir kere, Arapsa Arap oyuncu, Israilli ise Israilli. Herkes karakterin dilinde konusuyor, cekimler gercekten konunun islendigi yerlerde vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2020 iyi yerde bitirdiler, devam etmemesi isabet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2020 bence de :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mart 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2020 O da dogru aslinda, gizemi aciklamaya kalkinca siciyor bircok dizi. Boyle tadinda kaldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar