Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Balkon kapısı kapalı tutma yolları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Selamlar balkon kapısının dışında kol yok. Dolayısıyla sadece eller cekip bitistiriyorum ama en ufak ruzgarda aciliyor. Bazen eve gelenler sigaraya filan cikiyor. Bir sekilde kapalı tutmam lazım ruzgardan acilmayaak sekilde.

elektrikli panjur oldugundan kol taktırmam ya da kanca gibi kilit taktırmam söz konusu değil.

nasıl yapabilirim sizce? Minik elektro mıknatıs filan düşündüm de çok kasar. Basit bir çözüm gelir belki birinin aklına

Mesaj tarihi:
11 dakika önce, GERGE dedi ki:

Baş aç şeyleri var. Kapıya bastırında biraz açiri girip açılıyor. Onlardan yaptırabilirsin ama fiyat bilmem.

Disaridan yaptırmam lazim. İceride kol var zaten. Disaridan da bastirinva kapı gidiyor zaten ?

Mesaj tarihi:
14 dakika önce, Goering dedi ki:

icerideki kapi koluna ip:

o ipi disarida bir yere vidaya dolayacak disari cikan

Biraz daha kalici cozum olsa iyiydi. İp mip uğraşılmaz ya

Mesaj tarihi:
25 dakika önce, barbu dedi ki:

Selamlar balkon kapısının dışında kol yok. Dolayısıyla sadece eller cekip bitistiriyorum ama en ufak ruzgarda aciliyor. Bazen eve gelenler sigaraya filan cikiyor. Bir sekilde kapalı tutmam lazım ruzgardan acilmayaak sekilde.

elektrikli panjur oldugundan kol taktırmam ya da kanca gibi kilit taktırmam söz konusu değil.

nasıl yapabilirim sizce? Minik elektro mıknatıs filan düşündüm de çok kasar. Basit bir çözüm gelir belki birinin aklına

buna benzer bir durum vardı, hard disk içindeki mıknatıs çözdü. zamk gibi tutuyor, kuvvetli çekmeden açılmıyor.

Mesaj tarihi:
1 saat önce, barbu dedi ki:

Nasıl yaptın tam olarak? Buyuk degil mi o miknatis?

valla ben değil de tekniker bir komşu yaptı. taşındı buradan, sormam mümkün değil o yüzden. kapı çerçevesine sığacak boydaydı ama.

Mesaj tarihi:
On 31.12.2019 at 11:18, barbu dedi ki:

Aklıma gelen yek çözüm custom design pille çalışan bir elektro magnet.

Yapılmışı var Neodyum Mıknatıs diye arat

• Yeni Oluştur...