Darksun Mesaj tarihi: Aralık 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2019 (düzenlendi) Oyunları alırken https://steamdb.info/ adresine bir göz atıp tarihsel en düşük değerlerinde mi diye bakmayı unutmayın :p https://steamdb.info/sales/?min_discount=0&min_rating=0&cc=tr kısmından özet olarak da bakabilirsiniz, oyun tarihsel en yüksek indirimi almışsa mavi, denk ise yeşil gösteriyor. Steam kullanıcı adı ile de bağlanıp daha fazla kişiselleştirme yapabilirsiniz. Siteden bakmak zor geliyorsa http://www.enhancedsteam.com/ plugin kullanarak browserınızan oyuna bakarken fiyat vs detaylarını görebilirsiniz. Bu sene de kartpostal ve farklı kategorilerde oy verme etkinliği olacakmış sanırım. https://store.steampowered.com/steamawards/2019/ (Tr ye bile çevirmişler :p ) STEAM ÖDÜLLERİ KARŞINIZDA 2019 ADAYLARI! Her gün TSİ 21:00'de açıklanacak finalistlerin duyurularını kaçırmamak için takipte kalın. Ardından 19 Aralık TSİ 21:00 ve 31 Aralık TSİ 20:00 tarihleri arasında gelip tüm kategoriler için oylarınızı verin. KATEGORİLER YILIN OYUNU YILIN VR OYUNU AŞK İLE DEVAM ETTİRİLEN ARKADAŞLARLA DAHA ZEVKLİ EN YENİLİKÇİ OYNANIŞ ZENGİN HİKÂYEYE SAHİP ÜSTÜN OYUN KÖTÜ OLDUĞUNUZ EN İYİ OYUN ÜSTÜN GÖRSEL STİL Geçen sene kart mart geyiği yoktu bu sene geri dönmüş. Aynı anda epic geyiği de yapayım aynı tarihte epic'de kış indirimlerine başlıyor, 12 gün boyunca her gün bedava bir oyun verecek. Yeni yılınız şimdiden kutlu olsun, 2020 hepinize mutluluk , sağlık, bol kazanç ve oyunlu günler getirsin Aralık 19, 2019 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2019 first. flash sale ve deily deal yok bla bla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2019 ama yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2019 yok =( ben 8-10 saatte bir refresh'liyodum valla yamyam gibi. o zamanlar "fiyat çok iyi ama oynamicam ki niye alayım" demeyi de bilmediğimiz için çuvalla alıyoduk sdgdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 18, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2019 refund mı flash sale mi tercih edersin peki :p , gerçi ben refund yaptığımı hatırlamıyorum. Ama 2 si birden olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2019 (düzenlendi) quantity olarak flash sale, çünkü flash sale'le aldıklarımın sayısı refund'ladıklarımın sayısından fazladır. ama quality olarak refund. güzel failsafe çünkü. hani daha nadir lazım oluyor ama gerektiğinde kurtarması daha önemli oluyor. Aralık 18, 2019 Cokomantis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2019 refund'sız flash sale olsun o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2019 onu gaben'ı dava eden avustralyalı'ya soracaksın çünkü onun başının altında çıktı bu iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 18, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2019 Lunar sale da mı ne TL çeki vermişlerdi o tarz şeyleri tekrar yapsalar hiç olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2019 ben hazir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2019 @Xenus da hazır mı, o da iyi sweep'liyodu sale'lerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 18, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2019 wow a 'ara' verdim nihayet hayvan gibi vaktim oldu değişik değişik oyunlar oynuyorum. Bende hazırım yine sepeti doldurmaya Arsızım arsızzzz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2019 (düzenlendi) Market: https://store.steampowered.com/holidaymarket Questler: https://store.steampowered.com/holidayquests Aralık 19, 2019 Norak tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Aralık 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2019 site çöküyor sürekli. fiyatlara şuradan bakabilirsiniz: https://steamdb.info/sales/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 19, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2019 kupon veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2019 somine izleme haric hepsini yaptim, onda lag var baya simdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2019 On 18.12.2019 at 12:29, Cokomantis dedi ki: "fiyat çok iyi ama oynamicam ki niye alayım" demeyi de bilmediğimiz için çuvalla alıyoduk sdgdfs Yokluk görmemişiniz olm. Hep fazla zengin olmanızdan bunlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 19, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2019 yok ya kadınların ayaaakkkkkaabııııı olayı ile aynı. Nasılsa oynarım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2019 (düzenlendi) bu Battletech'in Season Pass seysi bitmisti di mi? baska dlc gelcek mi acaba? birde bu 5k kupondan sora 15k'lik vardir onceki eventlerdeki gibi buyuk ihtimal, ona gore hesaplayin token vb Aralık 19, 2019 Norak tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2019 1 saat önce, Darksun dedi ki: yok ya kadınların ayaaakkkkkaabııııı olayı ile aynı. Nasılsa oynarım! Lan?? Hatunlara ayaaaakkkkabıııı yapıyolar diye çemkirmiyo muyduk? Neyse bişi sorcam. Şimdi ben bu zamana kadar hep dandik bilgisayarlar RTS vs. oynadığım için pek çok AAA oyunu ya kaçırdım ya da görmezden geldim. Şincik hazır bilgisayar varken vakti zamanında oynamış olmam gereken fakat oynamadığım oyunlardan 2-3 tanesini alayım. Yoğunluktan yaza kadar anca biter zaten. (Zaten godumun TW:WH'si o kadar %75 falan filan indirimden sonra ME oynayabilmek için 300 lira para istiyor! Bi de şirketten verdikleri bilgisayar ota boka "BUNU KURAMAN KARDAAAŞŞ" diyip duruyor. Creamapi çalışır mı çalışmaz mı bilmediğimden base oyunu alasım da gelmiyor...) Wiçır serisi mesela millor defa övüldü övüldü ama wiçır her çıktığında ayı gibi donanım istediğinden hiç ilgi bile göstermemiştim. Wiçır 1-2'yi oynamadan direk 3 ile başlasam olur mu? Wiçır 2'yi hiç bilmesem de hiç bir eksiklik hissetmeden oynayabilir miyim? (Şey gibi düşünün. Fo4 ile Fo 1-2-NW gibi) Sıkayrim de oynamadım. Ama o hem çok eski hem de çok fazla meme'e dönüştü. Yok yani. Böyle "Oha 2019 yılında X oynamamış olmak çok rererö" denilesi ama çok da aşırı eski olmayan oyun önerilerinize açığım. Bir de mümkünse çok da pahalı olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2019 Epic Games'de 60TL indirim var kritere uygun alınan her oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2019 oha wiçır oynamamış, vurun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2019 Wiçır çıktığında minimum sistem şeysini bile tutturamıyodum. Ekran kartını değiştir öyle gel diyodu oyun bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2019 https://store.steampowered.com/holidaymarket bu ne olm, tüm store f2p oyuna dönmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2019 You will be granted Festivity Tokens when you fund your Steam Wallet (during the sale) or make a purchase using non-Steam Wallet funds. bi de wallet'ında para tutanlar gg, saçma sapan kampanyalar ya. market'ten para döndürenler yararlanamasın diye mi anlamadım ama çökerse diye önceden para atıp hazırda bekleyenler de patlamış oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar