sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2019 bu arada bugün buna denk geldim geçen burada konuşulmuştu. @Sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2019 cimri prodüktörler bu sefer doğru bilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2019 On 08.12.2019 at 16:16, Sam dedi ki: 159 milyonun 150'si cgi botox'a gitmiş, kalanı da üç pay yapmışlar posterdekiler arasında. ILM gene köşeyi döndü desene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2019 oha çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2019 Alpacino'da işlememiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2019 onda da var ya fark baya diğerleri kadar dikkat çekmiyor tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 26, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2019 Mimiklerin yarısını atarak gençleştirmiş yalnız beleş olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2019 ben de önceki gün son postumu atarken "deepfake ile daha iyi yapıyorlar bedava videoları" diye düşünmüştüm de hadi yeni mevzu çıkmasın diye yazmadım, içime doğmuş lol. ama sonra bu gece rüyama girdi: jimmy hoffa al pacino bütün bir oteli satın aldı, yıllardır john wick onu öldürmeye çalışıyormuş, ("john wick has been trying to kill me for years, quite unsucessfully i might add" otel menejeriyle dialogu) güvenliğini sağlamak için. sonra otelin dışarıyı duvarlarındaki lcd ekranlarında gösteren asansöründe garaja inerken canvik arabasıyla asansöre gümledi ve içeriden bu aynen görünüyordu ahah. kapı kırıldıktan sonra canvik takır takır vurdu bunu. irishman'den daha çok beğendim 5dklık rüyamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2019 @Sam al sen seversin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2019 ellerine sağlık françeşka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2020 golden globe'da babayi almis, sira oscarda babayi almasinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2020 neden ki motivasyonun nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2020 artan ödülleri marvele dağıtacaklarmış bu sene... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2020 27 dakika önce, Fistan dedi ki: neden ki motivasyonun nedir spagetti sevmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2020 oscar'a aday olsun diye göstermelik sinemada oynatma tezgahı boşa çıkarsa ne komik olur ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2020 şu ödül törenlerine katılan oyunculara ana bacı giden sunucu modası da bitsin artık ya. tamam gündem oluyor herkes vay be diyor, liberaller vicdanlarını falan köreltiyor ricky gervais'ten zopa yiyerek ama baydı sanki yavaştan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2020 9 dakika önce, ahmedinejad dedi ki: ricky gervais'ten zopa yiyerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2020 19 dakika önce, Laorx dedi ki: spagetti sevmiyorum yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2020 eskisehirlilerin iq yuksek sanirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2020 anlayamadım spagetti sevmediğin için irishman oscar alsın istemiyorsun ama neden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2020 (düzenlendi) oskar adaylarında baya yer vermişler, marvelciler panikte. Ocak 13, 2020 goldbären tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ocak 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2020 Yer vermemisler tum odullere aday olmus neredeyse voh He tabi 5839w9r7392 aday olup bitanecik oscar alirsa da sasirmamak lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2020 neyine vericekler oscar cok merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2020 içinde yok yok filmin iki seferde bitirdim uzun diye ağlıyordum ama sonra üç buçuk saate iyi sığdırmış dedim. beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar