Sam Mesaj tarihi: Aralık 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2019 (düzenlendi) lotr nerden çıktı şimdi, ne alaka seven samurai ile? cidden anlamıyorum dalga mı geçiyorsunuz ne yapıyorsunuz. mandalorian son bölümünde BAŞKALARI bir benzetme yaptı, ona katıldım. bu gırgır niye bana ihale edildi TAMAMEN ALAKASIZ bir başlıkta? Aralık 3, 2019 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2019 Fularlilarin begendigi filme laf ettin ondan. Basima bisi gelmeyecekse gayet sikici buldum filmi, ki Al Pacino nun hastasiyimdir. Scorsese nin Marvel filmlerine "Same thing over and over" deyip eski filmleriyle ayni formatta film cekmesi de biraz abes kacmis. Sen zaten Scorsese sin, ne gerek var bu demeclere diyor insan. Hakli oldugu konu sinemalarda aksiyon filmleri haric, film cikmiyor son yillarda. Daha dogrusu cikiyor ama hak ettigi izleyici sayisina ulasmiyor. Dijital medya platformlari artisiyla insanlar ozel efekt barindirmayan filmleri evlerinde izlemeyi tercih ediyorlar. Ayrica dizi senaryolarinin daha kompleks yazilmasi izleyicilerinin drama ihtiyacini gidermeye basladi. Zaten sinema oyunculari da yavas yavas dizilere kaymaya basladi son bir kac senedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2019 3 gunde zor bitirdim, joe pescinin cevize donusmesini izlemisiz resmen. rezalet 5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2019 orkları lotra referans vererek seven samurai filminin baseline'ını oluşturuyor gibi bir şey düşündüğünü sandım. aksi bir şey diyorsan tamamen geçersiz o post. ork'u midde earthtten bağımsız bir fantazi karakteri olarak görüyor olabilirsin bir şey diyemem. ork deyince bende o taraflar oluşuyor. sonradan üretilmiş ork betimlemeleri warcraft hariç sıradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2019 (düzenlendi) hayır ya, ork filan asteroth'un kuyuya attığı bir taş işte, çıkaramadık. mandalorian'ı izlemediysen açıklayamam yani spoiler ve alakasız başlık. "öbür başlıktaki hıncımı bu başlıkta alayım" mentalitesi hala devam ediyor 2020'lere girerken maalesef. ha sjw'ler de delirmiş anna paquin'in toplam 3 satır filan repliği var diye, bu sefer hak vermeden edemedim ama kadın olması nedeniyle değil, karakterin güya başrol için önemli olması nedeniyle. Aralık 3, 2019 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2019 Valla fular muhabbetini görünce Sam’e sataşıp ortalığı bulandırayım dedim ama LotR beni de çok hazırlıksız yakaladı. Hıncım falan yok abi sana, niye böyle yapıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2019 ne bileyim artık hesabını tutamıyorum kim bana nerede kıl kaptı diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2019 paticik enthusiastı kuzenim bu kavganın yersiz olduğunu söyledi. ben filme laf edenlere sataşmadım bu arada. sam çıkıp çok puan verenler kötü demeye utanıyor fularcı olduklarından gibi trumpvari cümleler kurdu, yani böyle öm'lerde kapalı kapılar ardında "OLM FİLM HAKKATEN BOK GİBİ, NASIL SAVUNCAZ YA" diye birbirimize dönüp tırnaklarımızı yemişiz, sanki medyatik sinema eleştirmeniyiz de beğenmezsem gazeteden kovarlar gibi bir kaygım varmış gibi sdfs. tek seferde izleidm, 3.30 kısa bile geldi film. hatta ikinciye izledim detaylara dikkat ederek. herkesin popisine kimse karışamaz deyip "yüksek puan verenler fularcılığı baltalanmasın diye veriyor" demek saçmaydı. iriş üstüne gidip ranbo 5 izledim gayet. (ha o harbiden boktandı ama severek izledik.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2019 19 dakika önce, Sam dedi ki: ne bileyim artık hesabını tutamıyorum kim bana nerede kıl kaptı diye. Aşkolsun abi, Disney’in dünyalar klişesi dizisi için değmez birbirimizi kırmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2019 On 01.12.2019 at 01:16, goldbären dedi ki: gözlerim kan kustu son sayfadaki yorumlardan teşekkürler arkadaşlar. film overrated değil de siz filmdeki içerikleri alacak donanımda olmayabilir misiniz mesela? 8 dk sonra: On 01.12.2019 at 01:24, Sam dedi ki: film overrated da sen kral çıplak diyecek cesarete sahip olmayabilir misin mesela? ya da olayı kişisele çevirmek yerine zevkler/renkler deyip geçelim en doğrusu. gold sen başlattın bu tantanayı. hiç lagalugaya gerek yok. ben ona rağmen agree to disagree önerisinde bulunmuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2019 On 01.12.2019 at 00:45, Sam dedi ki: ama işte kral çıplak diyemediği için millet 8.5 ve 94'ü basmışlar lmao. yarım saat önceki prequeli atlamışsın dostum. nitpicking entüsiastı kuzenim tam puan verdi sana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2019 imdb'deki 5000 oyu sen vermiş olabilirsin belki ama bütün metacritic'teki eleştirmenleri sırtlanmak biraz garip olmuş. neyse üstüne alındıysan kusura bakma, forumdaki kimseye yönelik değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2019 dünyadaki son fularlı da ölene dek bu kaleyi savunacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 (düzenlendi) Film kocaman bir balon. Imdb puanı maks 6.5 olması lazim. Son dönemde izlediğim en kötü film. Şöyle hakkaten bir klasik beklemiştim ama kötü bir netflix filmi. Aralık 4, 2019 Red tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 hmm Red yorumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 abi filmlerin imdbde aldığı puanlara hınçlanmayı bırakın ya hahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 dünyadaki son overrated film de yerin dibine batana kadar bu kaleyi savunacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 Bunu diyen de overratedin allahi bedhestaya tapiyor baska basliklarda lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 filmin overrated olduğu gerçeği değişmiyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 şenol güneş topiklerinden de adam geldiğine göre yoruma gerek yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 34 dakika önce, Natanyal dedi ki: filmin overrated olduğu gerçeği değişmiyor ama Futbol konularina 3626378 tane mesaj atmis oldugun icin bu konudaki yorumun beni ikna etti. Yarin scorsese abimize mail atiyorum ekine bunu da koyup, eminim o da yaptigi hatayi farkedecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 Çok başarısız, özellikle Tarantino diyaloglarını kopyalamaya çalışmış Scorsese, sçmıs batırmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2019 tartışmalara şöyle bi göz attım da genel olarak sam'e katılıyorum. yine de uçağa inme-binme vs gibi sahnelerden dolayı filmin uzunluğu, gençleştirme vs gibi şeyler beni rahatsız etmedi. aile hayatına pek girilmemesi konusunda da deadwoll'a katılıyorum. sam'in "bir kişinin sadece kendi bakış açısından hayatını anlatıp da her karakterin yeterince işlendiği gayet başarılı filmler var" cevabına katılmıyorum. illa ki vardır zaten öyle filmler ama buna film açısından gerekli mi diye bakmak gerek bence. bu film için bende hiç öyle bi hissiyat oluşmadı. neyse ortalama bi film, abartılacak bi tarafı yok. 7 puan veririm. ama film, sırf yönetmen ve oyuncu isimlerinden dolayı yukarı çekilmeye çalışılıp duruyor sanırım. scorsese zaten yakın zamanda marvel'a da laf edip durdu, marvel düşmanları için oradan da ek puan(lar) geliyordur işte filme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2019 ben adamın marvele laf ettiğini bile bilmiyordum, az bile demiştir ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar