Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2019 İblis döngüsü diye bir seri var ama ne ben ne etrafimda bilen yok.okuyan varmı buralarda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2019 Zaman çarkı baya güzel ben 6. Kitaptayım 14 kitap galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 30, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2019 Memory, Sorrow & Thorn direk, bunu okuyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2019 3 saat önce, Frostbite dedi ki: İblis döngüsü diye bir seri var ama ne ben ne etrafimda bilen yok.okuyan varmı buralarda? Güzel kitap, ingilizce okumak lazım ama, türkçesi soğutabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2019 1 saat önce, GERGE dedi ki: Memory, Sorrow & Thorn direk, bunu okuyun. Bakayim buna ilgimi cekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 30, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2019 Bu aralar deli gibi bunu okuyorum, yıllık izin alıp okurum yani iznim kalmış olsa, o derece sardı. Web serisi olduğundan sonuna geldiğimde de haftada 3 bölüm çıkmaya devam edecek. Kobo’da 6000 sayfa görünüyor, yarıladım bir ayda. Kesin okuyun derim: https://practicalguidetoevil.wordpress.com Şununla ePub olur ama extra chapter yerini unutmayın, onlar da okunmalı: https://chrome.google.com/webstore/detail/webtoepub/akiljllkbielkidmammnifcnibaigelm?hl=en YA dediğine bakmayın, His Dark Materials da YA, o tarz YA yani. Epeydir okuduğum en iyi şeylerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2019 14 saat önce, sostizm dedi ki: Bunun da neresinden başlanır hangisi dinlenir çok karışık ve kalabalık, insan başlamaya korkuyor yahu. Büyünün Rengi ilk kitabı. Arkasında da zaten kitaplar çıkış sırasına göre numaralandırılmış şekilde var. O sıraya göre okumak en doğrusu. Bir Tiffany Sızı serisini herhangi bir sıraya bağlı kalmadan toptan okuyabilirsiniz diyolar; ama ben şahsen çıkış sırasına göre okuyup yeni kitapların çıkmasını bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2019 Ben Discworld'ün daha çok art'ına hastayım, artbook'unu falan aldım, senelerdir açıp açıp karıştırırım aklıma geldikçe. Romanları zevkli olsa da sürükleyici gelmemişti bana. Mistborn üzerinde fazla düşünmeden okumalık bir seri, inanılmaz akıcı ve zevkli ama edebi pek bir değeri yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2019 (düzenlendi) Bradon Sanderson'ın Cosmere evreninde geçen kitapların hepsini okumak gerekiyor bir kere başladıktan sonra. Seriler ilerledikçe çünkü birleşecek olaylar (ki ilk kitaptan itibaren bütün serilerde bir şekilde yer bulan bir karakter var en basitinden). Bu arada e-book'a alışamamış ve tamamen kütüphanemdeki düzen bozulmasın diye hep Türkçe'ye çevrilmiş kitapları topluyorum. Akılçelen kadar küfrü hakeden başka bir yayınevi yok benim gözümde. Stormlight Archieve'in 3. kitaptan sonra hem kapak tasarımı hem de boyutunu değiştirip resmen göz zevkime tecavüz ettiler. Yetmezmiş gibi 1000 sayfalık kitabı karınca duası okur gibi okumak zorunda kaldım. O yüzden daha başlamadıysanız İngilizce'den devam edin daha mutlu olursunuz. Ekim 31, 2019 Phoenixlin tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 31, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2019 Bu konum vardı bu arada: https://forum.paticik.com/topic/2917340-fantastik-edebiyat-bir-rehber/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2019 Ya birşey soracam cosmere evreni arcanum oyunundaki evrenmi aynı zamanda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2019 1 saat önce, Phoenixlin dedi ki: Bradon Sanderson'ın Cosmere evreninde geçen kitapların hepsini okumak gerekiyor bir kere başladıktan sonra. Seriler ilerledikçe çünkü birleşecek olaylar (ki ilk kitaptan itibaren bütün serilerde bir şekilde yer bulan bir karakter var en basitinden). Bu arada e-book'a alışamamış ve tamamen kütüphanemdeki düzen bozulmasın diye hep Türkçe'ye çevrilmiş kitapları topluyorum. Akılçelen kadar küfrü hakeden başka bir yayınevi yok benim gözümde. Stormlight Archieve'in 3. kitaptan sonra hem kapak tasarımı hem de boyutunu değiştirip resmen göz zevkime tecavüz ettiler. Yetmezmiş gibi 1000 sayfalık kitabı karınca duası okur gibi okumak zorunda kaldım. O yüzden daha başlamadıysanız İngilizce'den devam edin daha mutlu olursunuz. Ben sirf bu yuzden turkce serileri yalnizca belirli yayinevlerinden aliyorum. Eger seri dandik yayinevindense ve henuz bitmemisse gidip ingilizcesine basiyorum parayi. Artik kutuphanem zaten corba oldu. Dil ayirt etmiyorum. Bir de eskiden ingilizce kitaplari ebook, turkceleri basili aliyordum ama kutuphanemde gormek istiyorum kitaplari. O yuzden bir ara gidip zamaninda ebook olarak aldiklarimi, basili olarak tekrar alacagim /facepalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ekim 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2019 18 saat önce, sostizm dedi ki: Bunun da neresinden başlanır hangisi dinlenir çok karışık ve kalabalık, insan başlamaya korkuyor yahu. discworldün ingilizcesine girmek lazım kelime oyunlarının tadı dilinde çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2019 Discworld ing okunmali evet Discworldun icinde standalone bir cok seri var gibi aslinda. Rincewind serisi Witches Death Night watch (suana kadar favorim) Diye gider. Bazi standalone romanlari da var arada. Sirayla okunmasinin bazi kazanimlari olsa da cok onemli oldugunu dusunmuyorum sahsen. Cosmere de ing daha iyi olur ama gordugum turkceye de ceviriyorlar. World buildingi gectim universe building dersi veriyor adeta Sanderson. Ayrica oathbringer efsaneydi. Ben gerci cosmere olmayan kitaplarina bile acimiyorum. Skyward guzeldi, ikinci kitabi da bu ay cikiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2019 Ed greenwood - dört serüvenci / Band of Four elministerlerin plastik havasından sonra baya güzel bir intiba uyandırmıştı bende zamanında, şimdi okursa nasıl gider bilmiyorum, ama özgün, güzel bir evreni vardı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2019 harry potter serisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2019 harry potterın birincisini okumuştum sonra arada filmlerini izledim ama hatırlamıyorum devam etsem mi yoksa yüzüklerin efendisine mi başlasam bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2020 On 30.10.2019 at 20:45, Luriel dedi ki: Zaman çarkı baya güzel ben 6. Kitaptayım 14 kitap galiba. Seriyi geçen ay bitirdim ve çok üzüldüm. 14 kitap olunca insan alışıyor bitmeyecek gibi geliyor. Çok memnun kaldım tavsiye ederim. İlk 6-7 kitap biraz daha slow paced sonlara doğru iyice tempo artıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2020 İblis Döngüsü Serisini okuyan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2020 (düzenlendi) İlk üç kitabını okumuştum. Fena değildir. Haziran 6, 2020 Komutan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2020 Fena değil de esas oğlan fazla op Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Haziran 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2020 Eyvallah metro serisini bitirince bakmak farz oldu.ama daha ravenloft serisi var okumadığım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salire Mesaj tarihi: Eylül 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2020 Brandon Sanderson bu jenarasyonun en iyi fantastik roman yazarıdır. Bitmiş olan serilerini deneyebilirsin. Bana sorarsan bitmemiş olarak Way of Kings ile başla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 1, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2020 Yapmayın, Sanderson'dan çok çok daha iyileri var. En basitinden Tad Williams okuyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2020 Sen yapma abi, neresi çok çok daha iyi tad in sanderson dan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar