Allure- Mesaj tarihi: Kasım 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2019 14 saat önce, Aceace dedi ki: Şu sıralar Sarıyer'de ev bakıyorum. Genelde "Sarıyer'de ne işin var, başka bir yere taşın. Karşılaşırsınız kötü olursun" falan diyor arkadaşlarım ama yok yav. Aralıktan itibaren Taksim'de çalışacağım ve Sarıyer'den Taksime Otobüs>Metro ile gayet rahat ulaşabilirim. Hem buralar ferah. Ben sevmiyorum İstanbul'un kalabalık mahallelerini. Tek sorun artık tek başıma kalacağım için daha ucuz bir ev bulmam gerekiyor. Sarıyer'de de ucuz ev dediğin zaman direk gecekondu gösteriyorlar. Şöyle diyeyim. 45 m2 bir gecekonduya 1500 lira çektiler. WTF dedim. Gecekondu derken abartmıyorum bu arada. Bayaa literally gecekondu... Bir yandan çalışırken bir yandan nasıl ev bulacam hiç bir fikrim yok. Bu hafta ya da ennnn geç haftaya pazartesi evden çıkmış olmak istiyorum. koç üni + maslak'ta yaşayan beyaz yaka popülasyonu nedeniyle sarıyer aşırı revaçta, merak ettim baktım da hakkaten köpek bağlasan durmayacak dairelere 1.500 lira demişler, beşiktaş'a bağlamış o konuda. illa sarıyer olsun gibi bir derdin olmaz ise bahçelievler'i tavsiye ederim, taksim'e sarıyer'den daha yakın (dolmuş/marmaray/otobüs/metrobüs) ve sakinlik/temizlik açısından en az sarıyer kadar iyi bir semt. 14 saat önce, Aceace dedi ki: Mesela ne pahasına olursa olsun kısa süreli dahi olsa işsiz kalmamam gerektiğini çok iyi öğrendim. senin özelinde olan birşey değil bence her erkek için geçerli bir konu zaten, red pill falan diyecem de bu konuları savunan tayfa genelinde baya cringe/ezik. kadın-erkek ilişkisi = koşullu sevgi, en sadığı bile, evli olanlar dahil, kendini iş ortamında/arkadaş ortamında buluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Kasım 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2019 Bahcelievlerin neresinde o sakinlik temizlik bilelimde oraya gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Kasım 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2019 fatih var istanbulun merkezi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2019 evlilik ne kötü bir kurum ya 2 dk depresyona girip işsiz kalınca tekmeyi basıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Kasım 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2019 @Aceace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Kasım 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2019 1 saat önce, Allure- dedi ki: kadın-erkek ilişkisi = koşullu sevgi, en sadığı bile, evli olanlar dahil, kendini iş ortamında/arkadaş ortamında buluyor. *flörtleşirken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Kasım 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2019 16 saat önce, Aceace dedi ki: Cumayı beklemeden, aynı gün öğleden sonra beklentimin üst sınırından "gel işe başla" diye geri aradılar Vay çok sevindim hadi hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2019 erkek olarak ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2019 (düzenlendi) 17 saat önce, Aceace dedi ki: Şu sıralar Sarıyer'de ev bakıyorum. Genelde "Sarıyer'de ne işin var, başka bir yere taşın. Karşılaşırsınız kötü olursun" falan diyor arkadaşlarım ama yok yav. Aralıktan itibaren Taksim'de çalışacağım ve Sarıyer'den Taksime Otobüs>Metro ile gayet rahat ulaşabilirim. Hem buralar ferah. Ben sevmiyorum İstanbul'un kalabalık mahallelerini. Tek sorun artık tek başıma kalacağım için daha ucuz bir ev bulmam gerekiyor. Sarıyer'de de ucuz ev dediğin zaman direk gecekondu gösteriyorlar. Şöyle diyeyim. 45 m2 bir gecekonduya 1500 lira çektiler. WTF dedim. Gecekondu derken abartmıyorum bu arada. Bayaa literally gecekondu... Bir yandan çalışırken bir yandan nasıl ev bulacam hiç bir fikrim yok. Bu hafta ya da ennnn geç haftaya pazartesi evden çıkmış olmak istiyorum. tarabya ve istinye'ye bak -bonus olarak da kabatas ve arnavutkoy- ayrica sariyer neymis? (koc univ mezunuyum) karsida kuzguncuk. sariyer neymis demis miydim? Kasım 11, 2019 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Kasım 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2019 Bakirkoy bak meydana yakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2019 Cikardigin dersler arasinda issiz kalmamaliyim var ise bence komple olayi yanlis anlamissin. External faktorlerin bu kadar etkili oldugu bir alana odaklanacagina kendin kontrol edebilecegin konulari dusunmen daha mantikli/makul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2019 Çok gece disari cikmam diyosan zekariyaköy + uskumruköy + koç üninin oralar güzel ama araç yoksa toplu taşıma 22:00 gibi bitiyor. 1700-2000 bandinda çok güzel stüdyo evler var eşyalı faturalar dahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 11, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2019 11 saat önce, sipeyskeyk dedi ki: Bir de İzmir'e gel, buluşma yapalım, içelim. Llama da gelir, seni ortamlara sokar :))) İzmir'e kesin gelcem zaten. Bir haftasonunu ayarlariz bulusuruz. Yemisim @Llama 'nin ortamlarini. Ortamda cok hatun var falan diye geziyo ama ortamindaki hatunlardan 2 tanesi benim gastecilikte sinif arkadasimdi. Cok eglenmistim sdfsf. @bonesoul Ya hayat bu. İssizlik olur. Benim demek istedigim issizlik cok kotu bir sey. Bir an once issizlikten cikamazsan uzerine yapisiyor. O anlamda seettiriyorum. 24 aralik'a tarih verildi. GGNORE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 11, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2019 Ayrica kiralar sacma sapan olmasa sariyer candir. Tamam 1500 liraya yali dairesi tutamayacagimi ben de biliyorum da direk gecekondu gosteriyolar tasak gecer gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Kasım 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2019 eh geçmiş olsun. izmirde eycuf lan partileri artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2019 37 dakika önce, Aceace dedi ki: Ayrica kiralar sacma sapan olmasa sariyer candir. Tamam 1500 liraya yali dairesi tutamayacagimi ben de biliyorum da direk gecekondu gosteriyolar tasak gecer gibi. 2012-2014 arası koç'ta master yaparken, yeni yapılan evlerin kiraları o kadardı. Şimdi almış başını gitmiştir. Bir de 1+1ler, küçük m2li evler falan üniversitenin öğrencilerine kitlenme amaçlı yapıldığı için çok pazarlık şansı da bırakmıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2019 Bir arkadaşimda boşandı (ikinci evliliği) adam birde gariban falan da değil oldum olası konyanın yerli zenginlerinden.başarılı her konuda (bildigim kadariyla) ve adamın babası kiritik seviyede kanser bu aralar.buna rağmen bir takim olaylarla terk edildi adam.ne diyim hayırlılarla karşılaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2019 10 saat önce, Aceace dedi ki: İzmir'e kesin gelcem zaten. Bir haftasonunu ayarlariz bulusuruz. Yemisim @Llama 'nin ortamlarini. Ortamda cok hatun var falan diye geziyo ama ortamindaki hatunlardan 2 tanesi benim gastecilikte sinif arkadasimdi. Cok eglenmistim sdfsf. @bonesoul Ya hayat bu. İssizlik olur. Benim demek istedigim issizlik cok kotu bir sey. Bir an once issizlikten cikamazsan uzerine yapisiyor. O anlamda seettiriyorum. 24 aralik'a tarih verildi. GGNORE! ben ne zaman dedim la çok hatun var diye siz abartıyorsunuz hem kimmiş o hatunlar gazatecilik okuyanlar genelde çikin kadınlar oluyor kızıl saçlı koministler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2019 16 saat önce, Promenader dedi ki: eh geçmiş olsun. izmirde eycuf lan partileri artık. Olabilir mi böyle bir şey? Lütfen olsun çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Kasım 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2019 40 dakika önce, sipeyskeyk dedi ki: Olabilir mi böyle bir şey? Lütfen olsun çünkü. uf keşke olsa. lan particiler olarak hazır ve nazırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2019 On 11.11.2019 at 15:34, inyormaynd dedi ki: Vay çok sevindim hadi hayırlısı. Tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Kasım 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2019 (düzenlendi) İtalya'da 5 yıl öncesine kadar(5 yıl önce değişti bu) boşanırsan yeniden evlenmek için 3 yıl beklemen gerekiyordu. İtalya'da aile birliği kutsal olarak kabul ediliyordu. Familia Christiana. Kadın hamile ise geçerli idi bu. Türkiye'de sanırım 300 gün şuan süre. Eğer boşanırsa kadın 300 güne kadar evlenemiyor. Bu eğer kadın hamile ise geçerli. Kasım 13, 2019 akirafes tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2019 3 yil beklemen gerekmiyordu 3 yili ayri(seperated) gecirmek gerekiyordu bosanabilmek icin 6 aya dusurduler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2019 vatandaslik disinda bi ise yaramayan kagit parcasi artik oyle gelenekci kafalari bu ekonomik marjinde surdurmek zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2019 birde evliligin yasal olarak yurtdisinda kolaylik sagladigi yerler var. Or. Mortgage la ortak ev alim proseduru daha puruzsuz isliyor (Danimarka), cocugun oldugunda pasaport daha cabuk cikiyor (Yunanistan). Ilk evliliginden yada beraberliginden olan cocuga, yeni evli oldugun esini yasal ebeveyn olarak atayabiliyorsun (Danimarka). Kisacasi kanun onunde evliligin beraber yasamaktan daha cok gecerliligi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar