Quo-Vadis Mesaj tarihi: Kasım 6, 2022 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2022 Aman bozayım kırayım deme ha, yenisini alaman.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2025 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2025 Epey sessiz kalmış burası. En sonunda bugün Kobo'ya ihanet edip Kindle'a geçtim. Şimdilik iyi gidiyor, kütüphaneyi taşımaya çalışıyorum.
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2025 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2025 Yıllardır androidde lithium kullanıp okuyorum uçakta sahilde ek bişey taşımaya gerek olmuyor arka planı siyah yapıp parlaklığını ayarlayınca mis. Gatget taşımaktansa hep yanında olan bi cihazdan okumak büyük avantaj.
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2025 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2025 Aga yok ya, bu yaştan sonra tel ekranından okuma kasmayın. Mis gibi alet ereaderlar. Şarj dertleri de yok.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2025 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2025 pocketbook kullanan var mı fiyatları çok uygun duruyor
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2025 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2025 bende eski telefondan okuyorum, hemen herseyi sildim birtek moonreader var app, internet falanda acmiyorum ordan zaten gidiyor baya sure.
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2025 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2025 deadwoll, 6.11.2022 21:18 tarihinde dedi ki: Yil 2022 hala kindle 3 kullaniyorum. Pili tuslari falan hala canavar gibi. Tek sarjda kitap bitirtiyor heh. Degissem ne icin degisirim hic bir fikrim yok. Fiyatlari da cildirmis sanirim. Ipad Pro’nun en son cikanini aldim ben 2023 sonuna dogru. Kindle 3’ten memnundum ama cantamdan bir cihaz eksilttim. Pro’nun ekrani da bayagi iyi. Uzun sureli okumalarda gozumu yormuyor.
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2025 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2025 GERGE, 07.05.2025 00:02 tarihinde dedi ki: Epey sessiz kalmış burası. En sonunda bugün Kobo'ya ihanet edip Kindle'a geçtim. Şimdilik iyi gidiyor, kütüphaneyi taşımaya çalışıyorum. 100 yil once bu haine guvenip kobo aldim. (hala cok mutluyum, allah razi olsun sayin backstabber) 2
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2025 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2025 Çok ilginc, bende bir nook vardı bataryası sisti devresi yandı falan. 2015ti sanırım Kadıköy’de bir yere götürdüm. Adam bu tamir olmaz dedi, ama yedek parçalarını kullanırım, sana tamir edilmiş Kindle vereyim dedi. Baktım ucuza geldi aldım. Yil 2025 oldu hala pili de gidiyor inanilmaz bir olay benim için ya.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2025 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2025 Okuduğum çoğu self-published kitap sadece Kindle'da, ondan sonunda geçmek zorunda kaldım. Kindle Unlimited yani asıl geçme amacım. Kobo kadar özgür değil, sayfa görünümü ayarları filan çok az.
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2025 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2025 ebookların sorunu bu abi. Yenisini satamıyorlar. Ben de Kobo Libra kullanıyorum fistan'dan almıştım.Aldığımdan beri bilgisayara bağlanma problemi var her kablo ile sarj oluyor ama bilgisayar'a bağlanmıyor (Orj kablosu dahil) . Çözemedim sebebini,onun haricinde canavar gibi.
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2025 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2025 GERGE, 07.05.2025 14:38 tarihinde dedi ki: Okuduğum çoğu self-published kitap sadece Kindle'da, ondan sonunda geçmek zorunda kaldım. Kindle Unlimited yani asıl geçme amacım. Kobo kadar özgür değil, sayfa görünümü ayarları filan çok az. satın alıp convert edemiyor musun Calibre'den.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2025 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2025 Öyle yapıyordum hep. Ama Amazon bilgisayara indirmeyi kapadı artık, dosyalar inmiyor, inmeyince kırılmıyor da. https://www.theverge.com/news/612898/amazon-removing-kindle-book-download-transfer-usb
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2025 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2025 yani bu hayin diyor ki "amerigon gopitolizmine boyun egdim!!!!" Spoiler
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2025 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2025 Ebook, audio book ve streaming servislerinin cilki cikti. Her seyi sub.a baglamaya calisiyorlar ve bir yerde olan otekisinde olmuyor vs. Dizi falan izlemiyorum zaten artik, audiobook olayina alisamadim ve audible gibi servisler acayip kazikci o yuzden bulasmiyorum. Kitaplar dert ama.
haleluya Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2025 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2025 GERGE, 07.05.2025 14:38 tarihinde dedi ki: Okuduğum çoğu self-published kitap sadece Kindle'da, ondan sonunda geçmek zorunda kaldım. Kindle Unlimited yani asıl geçme amacım. Kobo kadar özgür değil, sayfa görünümü ayarları filan çok az. https://koreader.rocks/ KOreader var aslında. mağazadaki kitaplar ile çalışıyor mu bilmiyorum 8th gen touch var bende. https://kindlemodding.org/ Burayı takip edip gerekli işlemler yapılırsa fena çalışmıyor gibi. ilk başta alışması zor geldi ama calibre ile wifi üzerinden usb kullanmadan kitap vs atılıyor. Direkt olarak epub ve CBZ manga denedim. EPUB sıkıntı yok, mangada scaling istediğim gibi değil onunla biraz uğraşmak gerekiyor. okuma yönü için elle ekstra config yazmak gerekiyor. Tutorialları var. "Supported fileformats include EPUB, PDF, DjVu, XPS, CBT, CBZ, FB2, PDB, TXT, HTML, RTF, CHM, DOC, MOBI and ZIP files." demişler.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2025 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2025 Benim derdim Kindle Unlimited'daki self-published kitapları okumak. Kindle'a Koreader ekleyeceksem zaten Kobo'da kalırdım. 1
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2025 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2025 hayin de olsan seni seviyoruz gerge. senin sayende cahil kalmadik. (bi de b-ok sayesinde.. zlib diyince oyle b-ok gibi olmuyor.. b-ok yeah!)
Öne çıkan mesajlar