Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

E-Kitap Okuyucu

Öne çıkan mesajlar

• 2 yıl sonra ...
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:

Epey sessiz kalmış burası.

En sonunda bugün Kobo'ya ihanet edip Kindle'a geçtim. Şimdilik iyi gidiyor, kütüphaneyi taşımaya çalışıyorum.

Mesaj tarihi:

Yıllardır androidde lithium kullanıp okuyorum uçakta sahilde ek bişey taşımaya gerek olmuyor arka planı siyah yapıp parlaklığını ayarlayınca mis. Gatget taşımaktansa hep yanında olan bi cihazdan okumak büyük avantaj.

Mesaj tarihi:
deadwoll, 6.11.2022 21:18 tarihinde dedi ki:

Yil 2022 hala kindle 3 kullaniyorum. Pili tuslari falan hala canavar gibi. Tek sarjda kitap bitirtiyor heh.

Degissem ne icin degisirim hic bir fikrim yok. Fiyatlari da cildirmis sanirim. 

Ipad Pro’nun en son cikanini aldim ben 2023 sonuna dogru. Kindle 3’ten memnundum ama cantamdan bir cihaz eksilttim. Pro’nun ekrani da bayagi iyi. Uzun sureli okumalarda gozumu yormuyor.

Mesaj tarihi:
GERGE, 07.05.2025 00:02 tarihinde dedi ki:

Epey sessiz kalmış burası.

En sonunda bugün Kobo'ya ihanet edip Kindle'a geçtim. Şimdilik iyi gidiyor, kütüphaneyi taşımaya çalışıyorum.

100 yil once bu haine guvenip kobo aldim.

(hala cok mutluyum, allah razi olsun sayin backstabber)

• Haha 2
Mesaj tarihi:

Çok ilginc, bende bir nook vardı bataryası sisti devresi yandı falan. 2015ti sanırım Kadıköy’de bir yere götürdüm. Adam bu tamir olmaz dedi, ama yedek parçalarını kullanırım, sana tamir edilmiş Kindle vereyim dedi. Baktım ucuza geldi aldım. Yil 2025 oldu hala pili de gidiyor inanilmaz bir olay benim için ya.

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:

Okuduğum çoğu self-published kitap sadece Kindle'da, ondan sonunda geçmek zorunda kaldım. Kindle Unlimited yani asıl geçme amacım.

Kobo kadar özgür değil, sayfa görünümü ayarları filan çok az.

Mesaj tarihi:

ebookların sorunu bu abi. Yenisini satamıyorlar. Ben de  Kobo Libra kullanıyorum fistan'dan almıştım.Aldığımdan beri  bilgisayara bağlanma problemi var her kablo ile sarj oluyor ama bilgisayar'a  bağlanmıyor (Orj kablosu dahil) . Çözemedim sebebini,onun haricinde canavar gibi. 

Mesaj tarihi:
GERGE, 07.05.2025 14:38 tarihinde dedi ki:

Okuduğum çoğu self-published kitap sadece Kindle'da, ondan sonunda geçmek zorunda kaldım. Kindle Unlimited yani asıl geçme amacım.

satın alıp  convert edemiyor musun Calibre'den.

Mesaj tarihi:

Ebook, audio book ve streaming servislerinin cilki cikti. Her seyi sub.a baglamaya calisiyorlar ve bir yerde olan otekisinde olmuyor vs. 

Dizi falan izlemiyorum zaten artik, audiobook olayina alisamadim ve audible gibi servisler acayip kazikci o yuzden bulasmiyorum. Kitaplar dert ama.

Mesaj tarihi:
GERGE, 07.05.2025 14:38 tarihinde dedi ki:

https://koreader.rocks/ KOreader var aslında. mağazadaki kitaplar ile çalışıyor mu bilmiyorum 8th gen touch var bende. https://kindlemodding.org/ Burayı takip edip gerekli işlemler yapılırsa fena çalışmıyor gibi. ilk başta alışması zor geldi ama calibre ile wifi üzerinden usb kullanmadan kitap vs atılıyor. Direkt olarak epub ve CBZ manga denedim. EPUB sıkıntı yok, mangada scaling istediğim gibi değil onunla biraz uğraşmak gerekiyor. okuma yönü için elle ekstra config yazmak gerekiyor. Tutorialları var. "Supported fileformats include EPUB, PDF, DjVu, XPS, CBT, CBZ, FB2, PDB, TXT, HTML, RTF, CHM, DOC, MOBI and ZIP files." demişler.

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:

Benim derdim Kindle Unlimited'daki self-published kitapları okumak. Kindle'a Koreader ekleyeceksem zaten Kobo'da kalırdım.

• Like 1
  • Yeni Oluştur...