tiLi Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 geçen sattığın gibi satarsın yine işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 Kime ne satmisim anlamadım? Biriyle mi karistiriyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 3 saat önce, Valvyn dedi ki: steam satis fiyatı belli mi? belli değil ama epic ile aynı olur. orada fiyat farkı var. benim gördüğüm en düşüğü social club'dı. special edition'ı 80TL ucuza aldım işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 (düzenlendi) 6 saat önce, GONDARCENGIZ dedi ki: @tiLi @Natanyal dx12 seçin vulkan seçiliyse birde öyle deneyin. he birde işlemciniz %100 e dayanıyorsa (intel lul) oyun içi %95 - 98 e sabitleme için program var onuda deneyebilirsiniz, baya kişi çözmüş öyle donma olayını. http://mion.faireal.net/BES/ Abi yaptım, teşekkürler öncelikle.. Önce Dx12 ile yaptım yarı yarıya azalttı ama yapıyordu yine 3-4 sn'lik takılma. sonra üstüne programla açtım, -5% ile yaptım yanı yarım saatte toplamda 6 tane falan yaptı ki 3 tanesi cutscenede geldi onlarda maks 1-1.5 sn falandır. bayağı oynanır oldu. sıkıntı bayağı bayağı cpu kullanımıymış yani... thx rockstar. ben de kesin okuma süratindendir diye bugün ssd sipariş ettim 500gb sdfjhasd neyse zaten niyetliydim bayağıdır almaya da para vermek istemiyordum bahanesi oldu. düzgün güncelleme gelene kadar idare ederiz böyle sonra düzeltirler umarım. Kasım 6, 2019 Natanyal tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2019 2k monitor 1080ti ile alır mıyız temiz 60fps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2019 10 saat önce, Valvyn dedi ki: Kime ne satmisim anlamadım? Biriyle mi karistiriyosunuz? abi pardon şaka yaptım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2019 17 saat önce, GONDARCENGIZ dedi ki: @tiLi @Natanyal dx12 seçin vulkan seçiliyse birde öyle deneyin. he birde işlemciniz %100 e dayanıyorsa (intel lul) oyun içi %95 - 98 e sabitleme için program var onuda deneyebilirsiniz, baya kişi çözmüş öyle donma olayını. http://mion.faireal.net/BES/ dx12 denedim. tripple buffering off yaptım. yok düzeltmedi. ne düzeltti? windowed mode düzeltti hiç freeze yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2019 (düzenlendi) windowed bende düzeltmemişti. o değilde dün 2 gb'lik bir şey çekti. ondan beri texture'lar bozuldu. kare kare çıkıyor her yer sabahtan beri düzeltmedim. sokim yine rezalet bi çıkış ya. hayır onu nasıl bozdunuz birader... Böyle oluyor. Her şeyi low'a çektim yine yapıyor... benim kart ati bu arada, ondan yapıyorsa harbi söveceğim... Kasım 7, 2019 Natanyal tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2019 steamde çıkana kadar düzelir, epikçiler yorgun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2019 (düzenlendi) millet launcher olmadan oynamanin bir yolunu bulmustu, onu fixlemislerdir kesin hemen sdfa, red dead early access 2 Kasım 7, 2019 Norak tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2019 bütün grafik ayarlarını ultraya çektim, karlı bölümlerden çıkınca düzeldi oyun tamamen. muazzam iş cidden oyunu şöyle çıkarmaları asdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2019 benchmark vidyaları da o ilk karlı kısmın partikül efektiydi, volumetric ışıklandırılmış sisiydi, bele kadar karda yürüyen char'ların bıraktığı izlerdi derken fps'yi çok düşürdüğünden bahsediyordu. oyunun benchmark tool'unda da o kısımlar patlak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Kasım 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2019 gercekten heralde steame gelene kadar almamak daha mantıklı olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2019 (düzenlendi) Want to bypass the Rockstar Launcher? Just rename rdr2.exe to gtav.exe lol gerçi loading'te takılıyormuş sanırım Kasım 7, 2019 razzRaziel tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2019 lol dayanamayıp direnci kırılan reklama tıklayıp satın alıyo heralde ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Kasım 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2019 Saglam sekilde steam bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2019 Red Dead Redemption 2 on PC is a mess A beautiful game marred by crashing and stuttering issues https://www.polygon.com/2019/11/7/20952369/red-dead-redemption-2-rdr2-pc-gameplay-freeze-crash Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2019 pcgamer hic oyle demiyordu halbuki gecen hafta fdgs https://www.pcgamer.com/uk/red-dead-redemption-2-looks-gorgeous-on-pc-but-its-mouse-controls-that-make-it-special/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2019 polygon a paralar yatmamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2019 pc'leri kaldırmamıştır sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2019 sli filan var, bu sistemde hic calismaz buyuk ihtimalle adsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2019 (düzenlendi) illegal versiyonlara karşıyım! Kasım 8, 2019 -Deno- tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2019 illegal giflere de mi karşısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2019 lan bende gif görünmüyodu gifi silmiş sandım deno Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar