Bluerain Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 Mühimmatlar: Warlock iseniz Unending Breath skilli. Warlock değilseniz water breathing potion. Level 31-32 olunca Desolace - Shadowpray Village'daki Fish in a Bucket questini alın. Ödülü (1392 hp veren bi balık ile) 55 silver. Bu quest tekrarlanabilir. Yani 4350472 kere tekrarlasanız da her seferinde 55 silverı alacaksınız. Yapmanız gereken denizdeki Shellfish trap denen kafesleri açıp 5 shellfish toplamak (ben bi seferde 50 toplayıp öyle götürüyorum npc'ye). Vanilla zamanı lvl 40 mount için geri kalan 70-80 goldu böyle toplamıştım. Ne kadar sürdü tam hatırlamıyorum ama abartı bir süre gerekmiyor. Sen avcunu yala Alliance! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2019 Biz para içinde yüzüyoruz, böyle basit numaralara ihtiyacımız yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bluerain Mesaj tarihi: Ekim 2, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2019 Kayseriliyim ben, dinim imanım para..aman gold. 55 silver değil 1 gold versinler, o shellfishleri çiğ çiğ yerim. Ally Kayserililerin de böyle questle falan gold kasma taktikleri varsa, buraya eklerlerse ne güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2019 warlock değil de druidle daha iyi olmaz mı bu aquatic formla alliance tarafında ben gold kasmadım açıkçası, normal level kasmaya devam ettim bi süre sonra zaten para birikti. şu anda çok oynamasam bile 2. mountun parası bile çıktı hatta alt karakter için - alt karakterim yok o ayrı das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ekim 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2019 Hazır denk gelmişken ben de Rogue lar için söyleyim. BRD Pickpocket olayını biliyorsunuzdur. Arena ve Barı PP yapıp sonra dungeon resetlersiniz. Gel gelelim classicte PP lootu yenileniyor. Bu yenilenmenin süresi 8 dakika. 8 Dakika da sizin tam Arenayı PP yapıp tekrar Bara gitmenize denk geliyor. Boşuna dungeon reset, dungeon lock gibi şeylere kafa takmanıza, vakit ayırmanıza gerek kalmıyor. Çok oyun oynayamadığım zamanlarda bile karakteri Bar'a bırakıp arada bi PP yapıp sonra yine afk yapabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2019 saatlik goldlari da yazin böyle sunu bunu yapıyorum olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ekim 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2019 (düzenlendi) Editleyim hemen (Editleyemedim) Normalde PP runları satte 15g civarı getiriyor. Ama dediğim yöntem ile 30-40 arasını görebiliyorsunuz. Ekim 4, 2019 Malibu tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noaxius Mesaj tarihi: Ekim 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2019 BRD PP etmek yerine gidin arathide elemental fire kasın daha çok kazanırsınız saatte 30-40g arası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bluerain Mesaj tarihi: Ekim 4, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2019 Shellfish yöntemindeki saat şeysi ortamdaki playerlarla alakalı. Sizden başkası yoksa saatte 10g. Artısı lvl 31-32 gibi başlıyor olmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2019 you are being shellfish, dont be shellfish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Ekim 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2019 (düzenlendi) iyi madem ben de ally için paylaşayım. blasted lands - nethergarde keep'teki alchemy vendorundan elixir of demonslaying recipe var, 90s alıp 3g'dan AH'de satıyorsunuz çünkü cooldown'ı yüksek ve baya talep görüyor. benzer şekilde frost oil ve birkaç tane daha recipe'i düşük alıp yüksek satın, market inefficiency'i exploit edin, ayı gibi arbitraj yapın dostlar. Ekim 7, 2019 Allure- tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2019 Wintetspringdeki çanta recipesi içinde aynısını yapabilirsiniz. Macro yazıp aldım birkaç tane iyi karla satiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bluerain Mesaj tarihi: Ekim 7, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2019 Allure, miyaw33 teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Aralık 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2019 Tank healer ve 1 dps ile 3man DM east farmlıyoruz. Bilinen jump run. 1 madenci 1 enchanter 1 de herbalist var aramızda. 2g altı tum maviler ve tüm yeşiller Disenchant. Günde ~10saat farm ile ~600-700gold toplanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2019 sikilmiyormusunuz 10 saat farm yapmaya ayni yeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2019 wow oynayan adam zaten sikildigi icin wow oynuyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Aralık 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2019 7 dakika önce, miyaw33 dedi ki: sikilmiyormusunuz 10 saat farm yapmaya ayni yeri. 10 saat farm sıkıcı ancak gold satışı da yaptığımız için bir nevi işsizlikten kendimize iş çıkarttık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2019 MirageRacewayde Ally olup fazla parası olan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2019 On 17.12.2019 at 02:51, Argue dedi ki: Tank healer ve 1 dps ile 3man DM east farmlıyoruz. Bilinen jump run. 1 madenci 1 enchanter 1 de herbalist var aramızda. 2g altı tum maviler ve tüm yeşiller Disenchant. Günde ~10saat farm ile ~600-700gold toplanıyor. Bu adam basi degil de toplam 600 700 gold ise buyuk zarardasiniz. Maraudon'da saatte 50+g kasiyorum ben solo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2019 Nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar