Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2019 evde 5-6 telefon, 2-3 tarihi eser laptop (ama çalışıyor da...), çatıda desen eski pc kasaları duruyor.. atsan atılmaz satsan satılmaz şeyler. ne yapmak lazım bunları var mı düzgün bir yolu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Eylül 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2019 o kadar eskimeden 1-2 sene icinde yeniliyorum takas veya satarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2019 Atsan atilir, satsan satilmaz diye dusjneceksin. Sonu yok o isin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2019 oblivion of eskiyen elektronikler kutunuz yok mu abi bi tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 12, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2019 İsteyen birine veriyorum. Eski konsollar her zaman oynanmaya devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2019 Satıyorum veya veriyorum genelde. Ona rağmen bir sürü ıvır zıvır var. İkinci el bölümünde garage sale yaparsan belki birinin işine yarar alırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2019 Selam, Ben genelde çevremden o tarz ürünleri alan oluyorum. Zevkine tek tek söküp parçalıyorum. Sonra da elektronikçime veriyorum, işe yarar komponent varsa alıyor. Son durak elektronik geri dönüşümü yapan firmalar... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2019 Bağış olarak alanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2019 sunu yapmak isterim mesela. ama eski telefonlar ile ne yapilir hic bilemiyorum. hani netten bakiyorum. falan raspberry pi kullarak eski telefonun kamerasini, ekranini falan kullanan (ne bileyim timelapse falan ceken) var mi diye... onu da bulamadim hani. parcalayip kullanacak yer olsa guzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caguar Mesaj tarihi: Eylül 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2019 kapının önünden hurdacılar geçiyor onlara veriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2019 kadıköy belediyesinin elektronik çöpleri var ona atıyorum geçen hafta 4 5 tane telefon attım örneğin digital kamera felan attım onlarda geri donusum yapılıyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2019 http://www.tyk.org.tr/tr/projeler/detay/“Atma-Bagisla-Kampanyasi/46/85/0 vakıf cahiliyim. bilal oğlan "ya hakk" vakfı gibi değilse pekala iş görebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2019 söküp açıyorum içine bakıyorum sonra kırıp atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2019 On 13.09.2019 at 11:02, dasaaa dedi ki: sunu yapmak isterim mesela. ama eski telefonlar ile ne yapilir hic bilemiyorum. hani netten bakiyorum. falan raspberry pi kullarak eski telefonun kamerasini, ekranini falan kullanan (ne bileyim timelapse falan ceken) var mi diye... onu da bulamadim hani. parcalayip kullanacak yer olsa guzel olur. çok toksin var yapılmasi gereken bisi degil şu.bu adam kadar para kazanıyorsaniz yapin tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2019 bazen duvarda parçalıyorum rahatlatıyor sonra tabi ki en son çöp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar