yazuach Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2019 Alıntı Action-based PVP and PVE MMO with exploration and discovery at its core A d eep character building RPG system with loads of player choice In-depth crafting, tech trees, and building systems A perk system that gives player agency to create the character and skills they want 2 Factions that a player can switch between by completing quests, these also affect the player's physical biology Explore Kepler, teeming with life you can hunt, adapt to, or befriend Freedom is key in Population Zero as players land on Kepler, a single planet hosting alien species that can be examined, befriended, or fought. While there are two factions, they can be swapped out at will simply by completing quests for one or the other. The Perk System provides tons of player agency to create a unique character using the skills they want. In short, there are no rules when it comes to playing Population Zero the way you want. Closed beta 19 Eylül'de başlıyormuş. https://pzonline.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2019 Opportunity cost olayı. MMO çok vakit istiyor, çalışan adamın boş vakiti az, kitap mı, film mi, konsolda farklı farklı oyunlar mı, MMO mu? Öğrenci işi MMO =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2019 koy ben eşşeğim rahvan gitsin. ztn hepimiz ölücez https://pzonline.com/buy/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2019 8 saat önce, GERGE dedi ki: Opportunity cost olayı. MMO çok vakit istiyor, çalışan adamın boş vakiti az, kitap mı, film mi, konsolda farklı farklı oyunlar mı, MMO mu? Öğrenci işi MMO =( causal mmo lazim bize monster hunter world o konuda fena degil mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2020 https://store.steampowered.com/app/1239430/Population_Zero/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2020 https://gleam.io/iG5U9/population-zero-free-game-key-giveaway beleşe 20$'lık paket dağıtıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2020 o kadar doldurdum beta key verdi anca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omersem Mesaj tarihi: Mart 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2020 ahaha ilk defa şansım tuttu pioneer acess geldi full game sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2020 pioneer gelmiş bana da active diyo aşağıda, server kapalıymış ama şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2020 Alıntı The servers will be up from March 21st 04:00 am EST (10:00 am CET) till 04:00 am EST (10:00 am CET) March 23rd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2020 lan unuttum girmeyi dün kapanmış neyse bi sonrakine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2020 On 28.08.2019 at 17:50, GERGE dedi ki: Opportunity cost olayı. MMO çok vakit istiyor, çalışan adamın boş vakiti az, kitap mı, film mi, konsolda farklı farklı oyunlar mı, MMO mu? Öğrenci işi MMO =( ya ben zamanında "ulan eve e bu kadar vakit harcıcagıma işime zaman ayırsam şirket kurarım sdsfad" demiştim. Öyle bıraktım. çok mutluyum. MMO öğrenci işi bile olmamalı cidden, anca karantina işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2020 trailerı güzel yapmış blyatlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2020 başı borderlands, karakter mass effect, son sahne + logo destiny2 duman'ı çözmüşler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2020 yarın steam keyler geliyormuş giveawayden kazanlara (pioneer hesap) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2020 (düzenlendi) kodu siteye girip steam keyini aldım btw Mayıs 5, 2020 Xenus tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2020 https://store.steampowered.com/app/1239430/Population_Zero/ amma gömmüşler asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2020 bu link'i koyup ayni şeyi yazacaktım saniyeyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2020 aboov ilk günden bitmiş oyun bu ratinglerle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar