Aceace Mesaj tarihi: Haziran 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2022 (düzenlendi) Genel olarak hayal kırıklığı bence de... Spoiler 5. bölümde 2 sahne gerçekten hoşuma gitti. 1) Obi'nin Anakin ile yaptığı vs. flashbackini bölüme güzel yedirmişler. Takdir ettim. 2) 3. sisterın Vader'a karşı gerçekten "zavallı" durumda kalması çok oturaklı olmuş. Kazara Vader'ı zorlasaydı hadi canım oradan diyecektim. Vader'ın combatını da güzel oturtmuşlar. Böyle hoplamalı zıplamalıdan ziyade "brute force" kullanıcısı yapmışlar. Afferim. Gelgelelim.... Spoiler Abi allah belanızı vermesin. Stormtrooperların içeri daldıkları sahne ile bunun arasında hiçbir fark yok. Yemin ederim... 5 dakika boyunca, daracık koridorda lazerler havada uçuşuyor. Zayiat 3. Abi tamam stormtrooperlar artık bir meme malzemesi eyvallah. Ama yıl 2022 oldu ya. Yeter ulan. Senaryo desen... o da ilerlemiyor. Yani Leia ile Obi arasındaki ilişkiyi kurmayı başardılar ama hikaye borularda ilerleyen Gordon Freeman modunda takılıyor resmen. Üzücü ya. Gerçekten. Hani gerçekten iyi işleri izlememiş olsak, Mando ve Boba harika diziler yerine, 7-8-9 seviyesinde olsa "Tamam ya yapamıyorlar da, para kazanmaya çalışıyolar kendi hallerinde" diyeceğim. Haziran 15, 2022 Aceace tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2022 4 baya dandikti cidden ama 5 fena degildi, onunda tek sebebi var, V olmasa dizinin notu 1/10 falan olacak herhal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2022 (düzenlendi) 5. bölüm özet: Spoiler Yeşilçam'da Ayşecik filmi izliyor gibi hissettim, kovalamaca sahneleri falan akıllara zarar gerçekten. Bu bütçelerle böyle iş çıkarmak iyi yetenek. Haziran 15, 2022 µh tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 15, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2022 Ben de Ewan'ın hatrına, Obi-Wan sevgime ve Vader, Leia için izliyorum. Hikaye güzel başlayıp aşırı repetitive bir hale girdi. Bölümler çok kısa ve mantık hatalarıyla dolu. Gerçekten çok güzel bir iş çıkarılabilirdi doğru kişilerin elinde olsaydı. Tonla malzeme var iyi bir hikaye ortaya çıkarmak için. Hali hazırda yazılmış novel'dan bile yararlanabilirlerdi, şundan: https://starwars.fandom.com/wiki/Kenobi_(novel) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2022 17 saat önce, Aceace dedi ki: Genel olarak hayal kırıklığı bence de... Gizli içeriği göster 5. bölümde 2 sahne gerçekten hoşuma gitti. 1) Obi'nin Anakin ile yaptığı vs. flashbackini bölüme güzel yedirmişler. Takdir ettim. 2) 3. sisterın Vader'a karşı gerçekten "zavallı" durumda kalması çok oturaklı olmuş. Kazara Vader'ı zorlasaydı hadi canım oradan diyecektim. Vader'ın combatını da güzel oturtmuşlar. Böyle hoplamalı zıplamalıdan ziyade "brute force" kullanıcısı yapmışlar. Afferim. Gelgelelim.... Gizli içeriği göster Abi allah belanızı vermesin. Stormtrooperların içeri daldıkları sahne ile bunun arasında hiçbir fark yok. Yemin ederim... 5 dakika boyunca, daracık koridorda lazerler havada uçuşuyor. Zayiat 3. Abi tamam stormtrooperlar artık bir meme malzemesi eyvallah. Ama yıl 2022 oldu ya. Yeter ulan. Senaryo desen... o da ilerlemiyor. Yani Leia ile Obi arasındaki ilişkiyi kurmayı başardılar ama hikaye borularda ilerleyen Gordon Freeman modunda takılıyor resmen. Üzücü ya. Gerçekten. Hani gerçekten iyi işleri izlememiş olsak, Mando ve Boba harika diziler yerine, 7-8-9 seviyesinde olsa "Tamam ya yapamıyorlar da, para kazanmaya çalışıyolar kendi hallerinde" diyeceğim. 64'lük spellbook çarpsın şu postu görmeden dün yazmıştım aha aynısı diye bugün şimdi görüyorum alsjsdf herkese aynı şeyi hissettirmişler demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2022 (düzenlendi) 64 lük spellbook mu? oıpfashfdıuhoıusdhfıuhgüaogüoğad. Süpermiş. Abi mesai zamanı böyle şeyler demeyin. Sonra insanlara neye güldüğümü açıklayamıyorum. Haziran 16, 2022 Aceace tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2022 5. bölüme kadar çöp çöp giderken 5 biraz düzeltti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2022 Dizi fena başlamadı diye düşünüyordum da geldiği nokta fecaat. ne zaman ışın kılıcı girse şu hikayelere içine ediliyor. Spoiler darth vader sister dövüşü çok iyiydi ama. belki de vader'ı ilk defa bu kadar güzel bir duelloda izledik. uzay gemisi sahnesi ile de gücünü çok iyi göstermişler. sadece arkada saklanan gemi komik olmuş hahaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Haziran 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2022 Ce eeeeeee diyefirladi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2022 Benim hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 21, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2022 Umarım yarın izleyeceğimiz finali hiç olmazsa mantıklı bir yere bağlarlar. Fazlasıyla inişli çıkışı bir seri oldu. 1 saat civarında olacakmış sanırım final bölümü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Haziran 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2022 Kenobinin bilmedigimiz bir padawanini konu alsalardi bari, bunda kime ne olacagi belli, anca yan karakterler yattara olur veya sithden jediye evrilir falan. ne olabilir ki baska. kiza birsey olamaz, vader, kenobiyede bir sey olmayacak. en son bir kapisirlar falan, kiz gelir vader hisseder bir seyler confuse olur berabere biter yollarina bakarlar. vader en son giderlerken kaskiyla onlara bakar bizde agladimi acaba deriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2022 (düzenlendi) On 15.06.2022 at 23:07, µh dedi ki: 5. bölüm özet: Gizli içeriği göster Yeşilçam'da Ayşecik filmi izliyor gibi hissettim, kovalamaca sahneleri falan akıllara zarar gerçekten. Bu bütçelerle böyle iş çıkarmak iyi yetenek. bi tane daha var aynı yerde Spoiler kapıyı ilk açmaya çalıştıkları sahne de şu: bi saat kocaman blaster cannon falan getirip kapıya bam güm bam güm bam güm, sonra gelip ışın kılıcıyla czzt. hiç mi okumuyosunuz oğlum yazdığınız senaryoyu ya? o kadar çok mantık hatası var ki kafayı sıyırdım izlerken. kovalamaca sahnelerine de aynen imzamı atıyorum abi benzetmeye sdfg ya allahım Spoiler obinin o küçük kızı ilk elinden kaçırdığında kovalarkenki sahne... sanki çocukla oyun oynuyo, CE EEE AA YAKALAYAMADIM Kİİİ HEHE ELİMDEN KAÇTI TÜH Haziran 21, 2022 Xenocide tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2022 Spoiler törd sister'ı öldürmeyip bırakmaları bir de asddf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Haziran 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2022 3 saat önce, Black-ice dedi ki: İçeriği gizle törd sister'ı öldürmeyip bırakmaları bir de asddf Spoiler Öldürse ne olacak ? Grand Inquisitor öldü de ne oldu. Hiç bir şey olmamış gibi hortladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2022 bana niye kızıyosun kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Haziran 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2022 Spoiler Goodbye...Darth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2022 Spoiler eh kotu bolumdu bence 6. , 5. bolum tek iyi bolumdu sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2022 (düzenlendi) Niye gömdünüz yav bu kadar, ilk 3 bölümü izledim, mando nun tadı yok kesinlikle ama gömülecek kadar da değil. Imdb puanları da iyi duruyor. Bundan önce Original trilogy i tekrar izledim, leia nın küçüklük bıcır bıcır karakteri cuk oturmuş bence. Açılış sahnesinde direk siyahi padawan velede odaklanınca sjw geliyor dedim ama olmadı neyseki. Haziran 22, 2022 Dark_Soul tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2022 (düzenlendi) final Spoiler son bölüm bana bütün gerekli nostaljiyi vererek diziyi affettirdi. maskenin altından kendi sesinin gelmesi. darth göndermesi. duygusal konuşma. falan filan. ben affettim. Haziran 22, 2022 Black-ice tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Haziran 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2022 Spoiler Aynen, original üçlemecilere güzel bir yağlama yapıp gönlümüzü aldı fakat saçmalıkları örtmüyor bu tabii. Yahu niye kimse karşısındaki öldürmüyor, yaralayıp öylece bırakıyor kardeşim bu galakside? obi wanı kayalara gömdün hiç kontrol etmeden bırakıp gidiyosun, 3rd sister ı şişliyosun öyle bırakıp gidiyosun kız yaşıyor, Obi wan vader ı indirecekken niye devam etmedi de bırakıp gidiyor, anlayan beri gelsin. Bu arada obi wanın şeytan taşlar gibi vaderı kafa göz taşlaması hiç kenobilik bir dövüş tarzı değil genel anlamda jedi yolu da pek değil sith ler yapıyodu böyle şeyler genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2022 Spoiler ölümüne dövüş çekmişler 20 kere, kimsenin ölme hakkı yok ama öyle bir sorun var jskldf bombayı en baştan karşı tarafa fırlatmak yerine kendini patlatan abla bölümün sonunda kolu alçıda çıkıp yola devam da edebilirdi buna da şükür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2022 8 saat önce, µh dedi ki: İçeriği gizle ölümüne dövüş çekmişler 20 kere, kimsenin ölme hakkı yok ama öyle bir sorun var jskldf bombayı en baştan karşı tarafa fırlatmak yerine kendini patlatan abla bölümün sonunda kolu alçıda çıkıp yola devam da edebilirdi buna da şükür. sdasudasudhasudas sw adına yapılmış en kötü dizi/anime serisi olabilir. başta idare eder filan diyordum da aboov... geldiğimiz noktaya bak. duygusallık da kurtarmadı bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Haziran 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2022 Oh bitti neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar