Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Antidepresan kullanan insan

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

bir dönem düzensiz olarak kullandım. Kullanınca kısa vadede sadece aşırı panikliyordum geriliyorum sanırım onu düzene soktu. Sonrasında bıraktım artık bir şeye kafam takılınca terleme falan olmuyor. Yararı olduğuna inanmıyorum ama ?

Mesaj tarihi:

valla 2 yıl önce gerilim tipi baş ağrısı sebebi ile "venegis xr 37.5mg" başladım . zaman içinde doktorr 75mg olana çıkardı . şu an 37.5 mg olan ile devam ediyorum. uzun vade de tabi faydasını gördüm ama bu venegis bırakması çok zor bir depresan . 1-2 gün içme ananı aglatır yani o derece. 

Mesaj tarihi:

Ergenken depresyon falan deyince buyuk kuzenim temiz sopa var onu verelim biseycigin kalmaz derdi. Ne derdin var da neyin depresyonundasin artiz derdi annemler. Agzimizin tadiyla depresyona da giremedik. Simdi de depresyon icin cok yasliymisim gibi hissediyorum. Vaktim yokmus gibi

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

bunların çoğu plasebo etkisiyle ittiriliyordur zaten ya. götümden salladım ama hiç ilaç kullanmayan biri olarak pek inanasım gelmiyor bi etkisi olacağına. çikolata yerim daha iyi. o da benim plasebom demek ki.

k1nJo tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

abi elbette prozac falan ise yariyordur da. xanax antidepresan olmayabilir. daha cok sakinlestirici gibi bisi ya da uyutucu vs vs sanirim.

abi ben normal gerginligime devam ettim, uyumadim da, ne bileyim sersemlemedim de.

ama , gercekten cok alakasiz, alerji icin atarax diye bir ilac vermisti doktor. alinca dayak yemise donuyordum. bi daha da kullanmam umarim.

• Yeni Oluştur...