Bencedesencede Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 Ben başta olmak ğzere birçoğunu kullandım sorusu varsa sorularını alıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 ben kullanmıyorum eksikliğine de hissetmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 En iyisini öner de onu alak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 ben sonda olmak ğzere hicbirisini kullanmadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 biz evde zortijanpos kullanıyoruz. Herkese öneriyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 sınırlar önemli her hareket antidepresan yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 Ben depresyonla barismayi ogrendim, gerek yok antidepresana artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 bir dönem düzensiz olarak kullandım. Kullanınca kısa vadede sadece aşırı panikliyordum geriliyorum sanırım onu düzene soktu. Sonrasında bıraktım artık bir şeye kafam takılınca terleme falan olmuyor. Yararı olduğuna inanmıyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 erkek adam kullanmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 valla 2 yıl önce gerilim tipi baş ağrısı sebebi ile "venegis xr 37.5mg" başladım . zaman içinde doktorr 75mg olana çıkardı . şu an 37.5 mg olan ile devam ediyorum. uzun vade de tabi faydasını gördüm ama bu venegis bırakması çok zor bir depresan . 1-2 gün içme ananı aglatır yani o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2019 ihtiyacım olmadı en fazla bıçağa sarılıp ağlıyorum geçiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2019 Ergenken depresyon falan deyince buyuk kuzenim temiz sopa var onu verelim biseycigin kalmaz derdi. Ne derdin var da neyin depresyonundasin artiz derdi annemler. Agzimizin tadiyla depresyona da giremedik. Simdi de depresyon icin cok yasliymisim gibi hissediyorum. Vaktim yokmus gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2019 eczane kafasi cok tehlikeli kardsim, girersen cikamazsin yemin ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2019 dar gelirlinin depresyonu olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2019 <3 prozac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2019 prozac benim modumu indiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2019 (düzenlendi) bende tam tersi enerji veriyor gibi, tek sıkıntı arada durduk yere gülüyosun kendi kendine sesli asd Ağustos 14, 2019 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2019 6 saat önce, Silphatos dedi ki: prozac herkesin almasi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2019 beni uyutmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2019 hic kullanmadim dar gelirliyim diye. iki uc kere xanax vermislerdi. onda da dogrusu hicbir sey olmadi. normal devam ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2019 (düzenlendi) bunların çoğu plasebo etkisiyle ittiriliyordur zaten ya. götümden salladım ama hiç ilaç kullanmayan biri olarak pek inanasım gelmiyor bi etkisi olacağına. çikolata yerim daha iyi. o da benim plasebom demek ki. Ağustos 15, 2019 k1nJo tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2019 (düzenlendi) istersen inanma, direk merkezi sinir sistemi tarafindan emiliyor cogu http://www.megep.meb.gov.tr/mte_program_modul/moduller_pdf/Santral Sinir Sistemi Ilaçları.pdf o yuzden baslayacaksaniz iyi dusunun, birakmasi vucuttan atmak zor oldugu iciin zor. Ağustos 15, 2019 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2019 abi elbette prozac falan ise yariyordur da. xanax antidepresan olmayabilir. daha cok sakinlestirici gibi bisi ya da uyutucu vs vs sanirim. abi ben normal gerginligime devam ettim, uyumadim da, ne bileyim sersemlemedim de. ama , gercekten cok alakasiz, alerji icin atarax diye bir ilac vermisti doktor. alinca dayak yemise donuyordum. bi daha da kullanmam umarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar