Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2019 https://www.gismotrends.com/xiaomi-mi-gaming-laptop-2019 https://www.log.com.tr/xiaomi-mi-gaming-laptop-2019-tanitildi-iste-ozellikler-ve-fiyati/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2019 çin malı bok püsüre o para verilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2019 mi çok iyi laptoplar üretiyor bu gaming serisi de baya worth f/p olarak üstteki yorumu görmezden gelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2019 turkiye fiyatina bakmak lazim. bi de bu adamlarin ivir zivir ne cok seyi varmis kendi storelarinda sattiklari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2019 2060 modeli kaba taslak 2 kere 20% vergiyle 10k tl civarı olur heralde trde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
openyoureyes Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2019 (düzenlendi) 2 saat önce, sacrolash dedi ki: çin malı bok püsüre o para verilmez. lol o 10 sene onceydi. ev aygitlari vs. xiaomi her marka ile isbirligi yapti: ornek: https://www.geekbuying.com/item/Original-Xiaomi-Philips-LED-Ceiling-Lamp-White-382752.html bende networkte 10 tane aktif xiaomi device var direkt. 5 tane isik / 1 hava temizleme aygiti / 2 tane bitki sensoru / 2 tane hareket sensoru +80 tane device taniyan network'u var kettle'dan lambaya, yok baskulu yok termometresi, yok isi sensoru nerde yasiyorsun BILOOOO Ağustos 4, 2019 openyoureyes tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2019 Ciddi rekabet ortamı oluşturacak fiyatlanma yok. "Gaming Laptop piyasasına bizde girdik" temalı bir tanıtım olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2019 Tam laptop almayı planladığım dönemde güzel oldu görmem de sıkıntı 7500TL'den alamayacaksam bunu girmeye gerek yok. Çin'den getirtme imkanı da kalmadı yeni havalimanı sonrası pii Kendim gideyim olmadı bi ara vize alıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
openyoureyes Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2019 (düzenlendi) yani xiaomi home device uzerine bir firma %100. kendi ekosistemi var, onu gelistirmek uzerine daha cok bu hamle. pazardan kemiriyor ufak ufak, cunku cok fazla retail dukkani var asya'da... her zaman da ortaklarla (fason degil) yurur bu firma asla yuzustu birakmaz. tr'de surasi iyi fiyat veriyor, baska dist. yok sanirim. Ağustos 4, 2019 openyoureyes tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2019 Site iyiymiş. https://market.miuiturkiye.net/saat-ve-bileklik/xiaomi-amazfit-verge Şu saati daha öncede duymuştum. Kullanan var mı ya yükseldim yine alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2019 Çin'in 2015'teki bunca yıl nicelik kastık artık niteliğe yöneliyoruz açıklamasının devamı bunlar. Her pazarda olabilecek her ürün için atağa geçtiler. Cep telefonu piyasasına baya hızlı girip çok tatlı pazar payı elde ettiler. Bu ABD'nin yaptırım mevzusu zaten bunların yüzünden. Xiaomi şuan daha sağlam bir servis ağı oluşturabilmiş değil, laptop piyasasında söz sahibi olması için önce altyapıyı kurmalı, kısa sürede onu da halledeceklerdir eğer doğu asya pazarı odaklı çıkarmadılarsa ürünü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 13 saat önce, aquila dedi ki: bi de bu adamlarin ivir zivir ne cok seyi varmis kendi storelarinda sattiklari. çok şey'den fazlası ya, adamlar umbrella corp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 hala çinde kaliteli ürün üretilmiyo zannedenler var la ne garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 soundbar'ı güzelmiş ya ama TR de yok sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 bir kaç hoparlör var mağazasında. Tv falan da var. Telefonlarını hep överlerdi mi8 aldıktan sonra o kervana ben de katıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 neyini ovuyolar mesela oo kamera cogiyi falan mi dusuk butceli iphone cosplayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 yok virtual server kuruyomuşsun üzerine 4 pc sanal render falan kasıp arada da premiereden video falan kesiyomuşsun diye övmüşlerdi. Hatta btc minelayanlar varmış çok fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2019 valla mi kullanan arkadaşların telefon kameralarına bakıyorum da harbi iyiler. android olması tek zayıf noktası galiba o telefonların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2019 android olması nasıl zayıf noktası ya ? mp3 çalar firmasının işletim sistemi daha mı iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2019 2k20 olacak hala xiaomi'yi kalitesiz, android'i zayıf nokta olarak görenler var ya çok acayip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar