Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Epic Games - EGS Genel Bakış

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

ben base sonuna kadar single oynamıştım, grupla yapılan şeyleri de random party ile, fena değildi eğlendirir ama tanıdığın grupla oynamak her oyunda olduğu gibi arttırır eğlenceyi 

Mesaj tarihi:

ne salak bişeymiş bu Epic Launcher ya, demoyu zorlan indirmeye çalışıyor kaldırmıyor bi de sistemden. 80gb şeyi indirecek zorla lol

Mesaj tarihi:
1 saat önce, GERGE dedi ki:

Single eğlendirir mi, illa da birini bulmak mı gerekiyor?

2021 Div 2 halen oyunanırmı diye video denk geldim exp packler dahip %90 single oynanırmış ki diğer grup eventlar için kolay bulunuyormuş oyuncu.

Mesaj tarihi:

abi baya güncellediler oyunu en son the summit gelmişti yeni mod olarak pve. ek olarak single baya oynatıyor kendini oyun. raid harici milletle etkileşime geçmene bile gerek yok. o da raidde matchmaking olmadığı için ? bu dlc öncesi bende baya oynamıştım şeytan dürtüyor şuan dlcyi alıp oyna diye ?

Mesaj tarihi:
5 saat önce, GERGE dedi ki:

Single eğlendirir mi, illa da birini bulmak mı gerekiyor?

ben tamamen single oynadım, grupla da oynadım. hem instanced hem world pve content'in istediğin anda zorluğunu ayarlayabiliyorsun. zorlaştırırsan grupla ama normal ayarda tutarsan solo, ikisinin arası zorlu solo filan da olabilir. ve deneyim ettiğin gameplay aynı tamamen, sadece drop azalıyor bir miktar ama zaten ihtiyacın yok single için minmax'a. single için bu türdeki en uygun oyun olabilir.

Mesaj tarihi:
6 saat önce, GreenPeace77 dedi ki:

oyun hakkında genel görüş olumsuz o zaman kk.

Oyun kötü değil, benim 300+ saatim var.

Sadece üzerinden çok süre geçti, oyuncu sayısı azaldı, bu yüzden söyledim.

Mesaj tarihi:

valla niyeti olan çok bekletmesin steam'de çıkmasını beklemiyorsa, ben mesela epic'ten predator'ü 50₺'ya filan aldıktan sonra 250₺'ye çıktı ve halen dünyada en ucuz bizde ona rağmen.

• 1 yıl sonra ...
  • 2 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...