Darksun Mesaj tarihi: Ekim 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2021 kuponları kullanacak çok seçenek olmuyor genelde. 20TL ise basıp geçin nasılsa yakında yine verir bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 20, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2021 Single eğlendirir mi, illa da birini bulmak mı gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2021 ben base sonuna kadar single oynamıştım, grupla yapılan şeyleri de random party ile, fena değildi eğlendirir ama tanıdığın grupla oynamak her oyunda olduğu gibi arttırır eğlenceyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
korro Mesaj tarihi: Ekim 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2021 aldım geçtim 20ye, severim böyle oyunları zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
korro Mesaj tarihi: Ekim 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2021 ne salak bişeymiş bu Epic Launcher ya, demoyu zorlan indirmeye çalışıyor kaldırmıyor bi de sistemden. 80gb şeyi indirecek zorla lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2021 1 saat önce, GERGE dedi ki: Single eğlendirir mi, illa da birini bulmak mı gerekiyor? 2021 Div 2 halen oyunanırmı diye video denk geldim exp packler dahip %90 single oynanırmış ki diğer grup eventlar için kolay bulunuyormuş oyuncu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ekim 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2021 abi baya güncellediler oyunu en son the summit gelmişti yeni mod olarak pve. ek olarak single baya oynatıyor kendini oyun. raid harici milletle etkileşime geçmene bile gerek yok. o da raidde matchmaking olmadığı için bu dlc öncesi bende baya oynamıştım şeytan dürtüyor şuan dlcyi alıp oyna diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2021 5 saat önce, GERGE dedi ki: Single eğlendirir mi, illa da birini bulmak mı gerekiyor? ben tamamen single oynadım, grupla da oynadım. hem instanced hem world pve content'in istediğin anda zorluğunu ayarlayabiliyorsun. zorlaştırırsan grupla ama normal ayarda tutarsan solo, ikisinin arası zorlu solo filan da olabilir. ve deneyim ettiğin gameplay aynı tamamen, sadece drop azalıyor bir miktar ama zaten ihtiyacın yok single için minmax'a. single için bu türdeki en uygun oyun olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2021 6 saat önce, GreenPeace77 dedi ki: oyun hakkında genel görüş olumsuz o zaman kk. Oyun kötü değil, benim 300+ saatim var. Sadece üzerinden çok süre geçti, oyuncu sayısı azaldı, bu yüzden söyledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
korro Mesaj tarihi: Ekim 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2021 Freedom Fighters diye bir oyun vardı ona benzettim videolardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ekim 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2021 şuradan bi ekip çıkarıp summite girmek lazım baya eğlenceli olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2021 kupon kullanılabilecek disciples da var yeni çıktı yorumlar fena değil. hommIII severler baksın. https://www.epicgames.com/store/tr/p/disciples-liberation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2021 Ulan tam monitörün bozulacağı tutdu.darkest dungeon 2 nun erken erisimi açılacaktı bugün.kac lira ya koymuşlar brolar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2021 Oha çok iyi fiyat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2021 valla niyeti olan çok bekletmesin steam'de çıkmasını beklemiyorsa, ben mesela epic'ten predator'ü 50₺'ya filan aldıktan sonra 250₺'ye çıktı ve halen dünyada en ucuz bizde ona rağmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2021 https://edition.cnn.com/2021/11/03/tech/fortnite-china-shutting-down-intl-hnk/index.html bayağı enteresan bu gelişme, tencent'in kendi büyük hissesi olan şirketin amiral gemisini kendi ülkesinde kapatması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2021 fortnite ve diger bazi oyunlar orda bamlanmisti sanki birkac sene once? 2018 diyor hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2021 2018'den beri açıkmış, yeni kapamışlar "test bitti" deyip. yalnız paladins'e de açık/saçık ve kanlı demek, lmao. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2021 diablo'nun neresinde game missions include fraud lan? honest to god demon slaying oyunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2022 Yarim milyar, cuk. https://techcrunch.com/2022/12/19/ftc-fines-fortnite-maker-epic-games-520m-over-childrens-privacy-charges/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar