eldar Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2020 Müşterinin hakkını savunuyoruz yalanı baydı beni. Tim sweeney'i keklediler lord olacaksın diye truva atını soktu çinliler. Şu an apple ve google'ın siyasi planda eli güçlü çünkü Trump Çin savaşını köpürtmek istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2020 Fortnite bebelerini Apple'a dusman etmek buyuk deha yalniz ya hahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2020 8 saat önce, Sam dedi ki: amerika ve çin birbirini yıksa dünya için yüzyılın en iyi olayı olur işte, bundan iyisi can sağlığı. pasifik'te birbirlerine girmelerini beklerken bu ikinci en iyi şey. şu fantezilerine hastayım ya, kuzenle netflix steamden hentai hayatlarımız devam edebilecekmiş gibi varsayman sfdsdf. böyle bir turmoil olsa eksen yeni yerine oturana kadar dünyanın yarısı çeşitli bahanelerle ölür sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2020 çin usa yılıkırsa türkiye yeni lider olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2020 Milli Geforce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2020 Epic sues Google after Fortnite is kicked off the Play Store https://www.pcgamer.com/fortnite-has-been-kicked-off-the-google-play-store-too/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2020 (düzenlendi) Spotify'ın Epic'e destek veriyoruz demesi çok komik değil mi ya ahahah Ağustos 14, 2020 Dynun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2020 Ben Google ve Applein yaptiginin neden yanlis oldugunu anlamiyorum. Epic cok agresif oynuyor, savunan taraf agresiflesince aglamaya mi basliyor? Meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2020 Google ve Apple'ın yaptığı yanlış değil aslında. Sadece etik değil. O da subjektif bi konu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2020 1 saat önce, Dynun dedi ki: Spotify'ın Epic'e destek veriyoruz demesi çok komik değil mi ya ahahah ikisi de benzer kötülükte zaten desteklesinler birbirlerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2020 3 saat önce, goldbären dedi ki: şu fantezilerine hastayım ya, kuzenle netflix steamden hentai hayatlarımız devam edebilecekmiş gibi varsayman sfdsdf. böyle bir turmoil olsa eksen yeni yerine oturana kadar dünyanın yarısı çeşitli bahanelerle ölür sanırım. fallout savaşı olmadan da birbirleri yıkmaları mümkün, tabii ki bütün dünya ekonomisi, ticaret, günlük yaşam follofoş olur. benim hayatım süper olur demedim ki zaten. benim için statüko gayet iyi. dünya geneli için dedim, bu kısa vadeli değil tabii. neyse uzun mesele, başlığın konusu da değil. böyle birbirlerini ekonomik olarak zayıflatsınlar işte kimse ölmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2020 4 saat önce, Sparkcaster dedi ki: sffdf dogru sozu soyleyen de great firewall of china arkasina saklanan tencent. sovyetler vs naziler gibi işte. 2 saat önce, Dynun dedi ki: Google ve Apple'ın yaptığı yanlış değil aslında. Sadece etik değil. O da subjektif bi konu zaten. ms win’e ie koydu diye canına okudular 20 yıl önce, bu ikisinin yaptıkları arşa kadar uzanır onun yanında. apple bayağı monopol, araba satıp her dolan deponun %30’una konuyor. hangi yolda sürüp süremeyeceğini belirliyor. google onun bir tık daha az kötüsü. bu platformların özgürleşmesi mükemmel olur yazılımın geleceği için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2020 Yo ben sana katılıyorum, ikisi de "evil company" ama kağıt üstündeki belli şartlara imza atıp sonra çark eden de bir Epic var. Kırsınlar kafalarını valla biz de izleriz mısır eşliğinde işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2020 epic işte dava için şartları oluşturdu mağdur gibi, önceden planlı zaten herkes farkında bunun. obamanın antitröst avukatını tutmuşlar filan. 60 sayfalık dava, reklam videosu hazır vs. önce egs ile steam ile kapıştılar, bu sırada bunun hazırlıklarını yaptılar. maksat pc gibi bu platformlara egs’yi taşımak. epic’in spesifik niyeti bencil ama bunun nihai sonucu greater good. siyah-beyaz değil yani gayet gri bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2020 aynen herkes appstorda uygulama paylaşsın epıla %30 vermesin diye epik kendini feda ediyor. tişikirlir tim sweeney ihtiyaç duyduğumuz kahraman olduğun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2020 7 saat önce, Masticore dedi ki: video cok iyi lan ahaha 36 dakika önce, Promenader dedi ki: aynen herkes appstorda uygulama paylaşsın epıla %30 vermesin diye epik kendini feda ediyor. tişikirlir tim sweeney ihtiyaç duyduğumuz kahraman olduğun için. 49 dakika önce, Sam dedi ki: epic işte dava için şartları oluşturdu mağdur gibi, önceden planlı zaten herkes farkında bunun. obamanın antitröst avukatını tutmuşlar filan. 60 sayfalık dava, reklam videosu hazır vs. önce egs ile steam ile kapıştılar, bu sırada bunun hazırlıklarını yaptılar. maksat pc gibi bu platformlara egs’yi taşımak. epic’in spesifik niyeti bencil ama bunun nihai sonucu greater good. siyah-beyaz değil yani gayet gri bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2020 bu reklama istinaden video ya cok iyi demiştim zaten ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2020 ben de 10 yıldır bekliyorum herhalde biri bir gün parodisini yapacak diye, bu kadar uzun sürmesine şaşkınım. adamlar ibm için yapmıştı onu, kendileri ibm'den bin beter oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2020 Crossplay de Epic sayesinde gelmişti hatırlarsanız, Sony ile kavga etmişlerdi orada da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2020 Epic örnek olsun Epicstore'u herkese açsın, benim mazlum oyun yapımcılarım neden fortniteçılara oyununu gösteremiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2020 On 14.08.2020 at 10:48, axedice dedi ki: Xclusivelerle kendim monopol kasmıyormuşum gibi çek panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2020 Onumuzdeki 10 yil çinliler iyice ataga kalkacak, siddetli kavgalar gorebiliriz ahahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2020 Fortnite's operator is demonstrating it's fully prepared to weaponize its young audience of millions for its own monetary gain https://www.gamesindustry.biz/articles/2020-08-14-epics-nineteen-eighty-fortnite-video-is-an-irresponsible-piece-of-corporate-propaganda-opinion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2020 lmao apple'dan para yiyip "think of the children" makalesi yazmış kadın. o apple ki dibine kadar vurmuş politik ve çiğ reklamcılığın onyıllardır. fortnite oynayan çocuklar yazılım tekelciliğinin kırılması için 2-3 tweet attı diye elleri kopmaz merak etme rebeka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar