-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2020 metro exodus'u aldım ben kuponla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2020 ben bulamadım bir şey ya alacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2020 asasinkrid 30 liraya geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 (düzenlendi) BÜTÜN store'u gezdim kuponu kullanmaya değecek birşey var mı diye, makul fiyata inen iki oyun merak ettiğim: ghost recon breakpoint satisfactory ikincisi 3d factorio gibi gördüğüm ama karar veremedim, oynayan var mı? Nisan 9, 2020 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 ben aldım 2 gün önce ama henüz dalmadım arkadaşın bannerlord bitirmesini bekliyom. zaten direkt devam oyunu. hayvan gibi factorio oynadıktan sonra bunun tatmin edeceğini hiç sanmıyorum. hele ki base'i adam gibi göremeden strateji kısmında baya bi kaybediyor bence gameplay'lerden gördüğüm kadarıyla. ama 30tl'ye geliyor diye, bir de güncelleme ile tube falan eklemişler dedik en azından otomasyon açlığımızı giderebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 qralsın epik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2020 oha just cause 4 iyiymiş epik abiğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2020 Just cause 4 satmadi herhalde, yorumlar falan kotuydu baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2020 yok ya satisfactory fail, tam düşündüğüm gibi çıktı planlama aşırı kötü. iade etmeye çalışıyoruz bakalım 2 saati geçti heralde ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2020 hmm ok sağol, ben de düşündüm bayağı ama caydım şimdilik. daha geliştirsinler bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2020 bug açısından oynanamaz durumu çok yok (host dışındaki playerın yerden ot bok toplayamama glitch'i oldu, o da enerji için kritik bişeye lazım). asıl sorun dediğim gibi planlama çok kötü. yapıları uygun yerleştirme ve daha önemlisi top down görememek kitliyor çok. 3d aşırı yavaşlatıyo bi de olayları. factorio'da 5 dk'da yapacağın işi burada 30-40dk'da falan yapıyosun. tatmin olmadık yani 3 saat sonra falan baydık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 28, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 30, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2020 https://trello.com/c/xqnzVcZz/27-mod-support-for-games Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2020 bu niye çıkmıyo benim epicte? şu anda amnesia ile crashlands var ücretsizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2020 mod abi o, ileride eklenecek sistemlerden örnek ss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2020 (düzenlendi) 1. aksidiş'in şikayet edilen mesajı neydi? 2. kim şikayet etti? 3. şikayet ederken bişey yazmış mıydı? Spoiler edit: şikayet kısmına not yazılıyor muydu bakayım derken yanlışlıkla şikayet ettim üstteki mesajı gfjsd edit: 4. puan alınca noluyo? Mayıs 1, 2020 Cokomantis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2020 9 saat önce, Silphatos dedi ki: mod abi o, ileride eklenecek sistemlerden örnek ss Birkaç konuyu takip listesine almıştım biri de ücretsiz oyunlar konusuydu, önce ona baktım sanırım xenus'un postu vardı sonra buna girip yorum yazmışım saçma olmuş haliyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2020 15 dakika önce, Cokomantis dedi ki: 1. aksidiş'in şikayet edilen mesajı neydi? Çilekrozun energy shotgun ın altına bu (oyun) bende çıkmıyor yazması üzerine yaşına atıfta bulunarak norödejeneratif bir rahatsızlığa tutulduğu imasında bulundum. Tabii ki bunu yaparken konuyla alakasız olmasına rağmen akirafese de laf attım, çünkü neden olmasın? En nihayetinde şantiyeci adam, isterse ekskavatörleri kapıya dayar. Diğeri çok umrumda değil ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2020 çilekrose a laf etmeyin bakim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2020 (düzenlendi) black şikayet etmedi, edeni de elbette söylemeyeceğiz. sadece gizleyip ne yaptığımızı söylemeyince bazısı "birşey yapmadınız" diye yakınıyor, ne yaptığımızı söyleyince gene yakınma olmuş. bir karar verin hangisiyle memnun olacaksanız. puan sistemini anlatmıştık işte sabıka sistemi, süreli/süresiz bana uzanan bir süreç. şaka da olsa tanıdık da olsa o ölçüde tatsız atıflarda bulunmayın. neyse kaldırdım, merak eden sorsun madem. Mayıs 2, 2020 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2020 Axe in mesajı gördüm güldüm , neler yazdı bu axeman de bu komikli sakayami icerledi birileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2020 (düzenlendi) 5 saat önce, Sam dedi ki: black şikayet etmedi, edeni de elbette söylemeyeceğiz. sadece gizleyip ne yaptığımızı söylemeyince bazısı "birşey yapmadınız" diye yakınıyor, ne yaptığımızı söyleyince gene yakınma olmuş. bir karar verin hangisiyle memnun olacaksanız. puan sistemini anlatmıştık işte sabıka sistemi, süreli/süresiz bana uzanan bir süreç. şaka da olsa tanıdık da olsa o ölçüde tatsız atıflarda bulunmayın. neyse kaldırdım, merak eden sorsun madem. şikayet ettiğimi (edit: yakındığımı i mean) nerden çıkardın? hiçbir bilgi olmamasına anlam veremediğim için sormuştum. madem topiğin ortasına yazdın, bizi de ilgilendiriyor olmalı heralde diye düşünerekten Mayıs 2, 2020 Cokomantis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2020 4 saat önce, Scalanova dedi ki: Axe in mesajı gördüm güldüm , neler yazdı bu axeman de bu komikli sakayami icerledi birileri. ben takdir ettim mesela, adam doğru söylüyor diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2020 (düzenlendi) 4 saat önce, Cokomantis dedi ki: şikayet ettiğimi (edit: yakındığımı i mean) nerden çıkardın? hiçbir bilgi olmamasına anlam veremediğim için sormuştum. madem topiğin ortasına yazdın, bizi de ilgilendiriyor olmalı heralde diye düşünerekten Hayır sizi değil, şikayet edeni ve saldırıya uğrayanı ilgilendiriyor sadece ama sistem onları otomatik bilgilendirmiyor “merak etmeyin sizi kaale aldık” diye. Trafik kazasına durup “yolun ortasında olmuş herhalde bizi de ilgilendiriyordur” diyip başına dikilmiyorsunuzdur herhalde. yanlış anlaşılmasın sana dönük sitem etmedim de insanların birbirine bunak demesi yadırganmazken müdahale edilmesinin bildirilmesinin yadırganması çok garibime gitti. Mayıs 2, 2020 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2020 bildirilmesini yadırgamıyorum, hatta iyi bişey bana sorarsan. ama faydalı hiçbir bilgi vermeyip "ax'a şöyle yaptık." ee, ax'ı niye tartakladığınızı bilmezsem bi işime yaramıyor ki bu bilgi benim. ona dikkat çekmek için sormuştum yoksa gold'la bunu birbirine bağlayıp BAMLAYIN GİTSİN BANANE :PPP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar