Mal Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2019 Arkadaşıyla bindi metrobüse herkesin dikkatini çekti felan. Oha ya bu yaşta makyajı biraz abartmış ama nası güzel kalemle çizilmiş gibi yüzü felan dedim içimden. Hmm tişörtünde de trap girl yazıyor erkekleri tuzağına düşüren güzel kız anlamında bi meme galiba dedim. Eve gelip neymiş diye aratınca şok edici gerçekle başbaşa kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2019 welcome to internet yazayım bari ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2019 Ss de aldımda şimdi buraya koymak uygun olur mu bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2019 ss aldım dediğine göre hikaye uydurulmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2019 Güzel kız gördümmü hep alıyorum ss. Trap e bak diye almadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2019 kadın istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2019 patlat bi osbir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2019 İşte ona seviniyorum. trap girl neymiş diye aramakta geç kalmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2019 aynen, ya osbir çekmiş olsaydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2019 ya sence kiz biliyor muydu, redditte takiliyor olma ihtimali ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2019 gizli tanık malı dinliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2019 Trapgirl ile trap girl farkli seylermis. Hangisi yaziyodu ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2019 Reddite girmesine gerek yok transgender sa bilir zaten. Önemli ayrıntı ya 16 ya 17 yaşındaydı. Makyajı fazla yapmış diye düşündürüyordu o yüzden. Trap girl yazıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2019 hayirlisi be dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2019 Thailand'a gitme sakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2019 Trap Mrap fark etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2019 3 saat önce, Wishmaster dedi ki: Thailand'a gitme sakın Benlik bişey değil abi. Metrobüsteki kimse anlamadı. Şuna bak bu yaşta bi ton makyaj sexi sexi kıyafetler felan diye yadırgayan bi kaç kişi oldu sadece. Ben sonradan tişörtün anlamı öğrenince evet lan! dedim. Trapmi diye bakarsan elmacık kemiklerinden anlaşılır sadece oda emin olamazsın. Yoksa imkansız kimsenin anlaması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2019 (düzenlendi) konuştuğun tam olarak nedir ne anlatmaya çalışıyorsun hiç bişey anlamadım Temmuz 10, 2019 Fistan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2019 Bişey anlatmıyorum trap girl kavramını yeni öğrendiğimi başımdan geçen olayla birlikte anlattım. Başka bilmeyen vardır felan belki. Its a trap memesini biliyordumda bu duruma spesifik olduğunu bilmiyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2019 2 saat önce, Mal dedi ki: trap memesini biliyordumda bu duruma spesifik olduğunu bilmiyordum TRAP MEMESINI BILMEK!! ya da bilmemek. bence git konus. resim at sen. 31 yapistiralim hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2019 Yok abi resim atılmaz. Anlıyorum eee napalım diyonuzda tam garbage lık olay işte muhabbet dönsün. bide otobüste cafede felan check edecek online bişey iyi oluyor böyle. Ama daasa ve ginaly yaymayacağına söz verirse özelden atabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2019 ben yaymam, söz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar