Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2019 benim friend listten bir yabancıya çıktı, email de atmışlar tebrikler diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2019 astroneer multi player denenebilir bence early accessde izlemiştim mathiaslar oynuyordu zevkli gibiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2019 multi neredeyse hic oynamiyorum. refund aldilar neyse ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2019 refundda sorun yok 2 saat played / 14 gün satın alım süresini geçmedikçe çat diye alıyorlar. ben de bunları aldım; Pathfinder: Kingmaker Explorer Edition (Steam Post Launch) - 30,50 TL Total War: ROME II - Wrath of Sparta - 8,16 TL Total War: Rome II - 22,25 TL Baldur's Gate: Enhanced Edition - 7,75 TL Pillars of Eternity II: Deadfire - Standard Edition - 38,50 TL Kingdom Come: Deliverance – A Woman's Lot - 17,01 TL Total War: ROME II - Empire Divided - 14,96 TL Slay the Spire - 20,00 TL Deus Ex: Game of the Year Edition - 1,27 TL Deus Ex: Invisible War - 1,27 TL Deus Ex: The Fall - 2,52 TL Deus Ex: Human Revolution - Director's Cut (ROW) - 3,14 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2019 (düzenlendi) hesapta dark souls prepare to die edition varsa remastered'ı 11 lira. augmented steam diye bişi var. enhanced steam'in desteklenen yeni fork'u. kullanın baya iyi. Temmuz 1, 2019 Xenus tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2019 4 saat önce, BonePART dedi ki: birde bu beleş oyun olayından kazanan kimse var mı bizde? mayhem miydi biri vardı eskiden o olsa kasar kazanırdı kesin silf de iyi o konuda, şu an hatırlamadığım ama o ara istediğim bi aaa veya aa bi oyunu boğmuştu giveaway'le mi ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2019 silph yazmaya gelmiştim ben de. her csgo turnuvasında cobble kutsunu alırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2019 ocağıma incir ağacı diktin gaben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2019 Shadowrunın bütün younlarını oynarsan net 100 saati ve fazlası var. 30 TL hiç brşeymiş resmen. Son 5 6 senedir en severek oynadığım RPG serisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2019 Shadowrun çok güzeldi ya, zaten atmosfer olarak aradığım tipteydi oyunlar birde oyundaki karakterler, onların hikayeleri felan ayrı bir sevmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2019 3 saat önce, Cokomantis dedi ki: silf de iyi o konuda, şu an hatırlamadığım ama o ara istediğim bi aaa veya aa bi oyunu boğmuştu giveaway'le mi ne. 2 saat önce, k1nJo dedi ki: silph yazmaya gelmiştim ben de. her csgo turnuvasında cobble kutsunu alırdı. Bunda daha çıkmadı abi ama daha var şans halen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2019 hangi takımdasın belki ilk 3 e giremediğin için henüz gelmemiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2019 aynen ben güveniyorum sana, çakarsın bi cyberpunk :} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2019 corgi nasil bu kadar fark atabiliyor her oyunda her gun yahu? Dengesiz dagilmis cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2019 (düzenlendi) ilk gun onde diye herkes corgi secti netekim birileri alinan badgelardan hesaplamisti eger dogruysa corgide digerlerinin 5-10 kati adam var en az. bide boost yapinca team degistirme geldiydi dun galiba ordanda corgiye gecen cok olmustur ters tepki Temmuz 1, 2019 Norak tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2019 (düzenlendi) 2 gün önce 4 takım birleşip bodoslama daldı Corgimize ama tek sıkımlık kurşunları varmış, sonraki günlerde yine geçiriyoruz : p Ama tabi Corgi seçmek pek akıl karı değil çok kalabalık diye. Tosbağa seçsek piyangoyu kazanma ihtimalimiz daha fazlaydı mesela. 1.takımdan 300 kişiye, 2. takımdan 200 kişiye, 3. takımdan 100 kişiye gidiyor beleş oyunlar. 10x oyuncu havuzunda 300 kişi arasından seçilme şansına kıyasla x oyuncu havuzundan 100-200 kişi arasından seçilmek çok daha yüksek ihtimal. Temmuz 1, 2019 ShadowFury tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2019 bir yerde çıkan katsayı hesabından millet % leri yazmıştı, oyuncuların %75 i mi ne corgi, diğerleri hep 8-9%. Zaten 1 kere başka takım birinci oldu oda kalan 4 takım hepsi corgiye slow bastı . Millette boost/slow kalmayınca artık rahat götürüyorlar ama 300 oyunu milyon adam arasından seçiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2019 11 saat önce, Llama dedi ki: bu nasıl bir puan alma la ben niye 100 100 alıyorum hep oynadığım oyunlardan Achievements puanı Az ulaşılan Ach a daha fazla puan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2019 2 saat önce, Darksun dedi ki: hangi takımdasın belki ilk 3 e giremediğin için henüz gelmemiştir corgi for life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2019 Shadowrun serisi iyidir ama tek oturusta oynama hepsini. Uc asagi bes yukari ayni oyun, bayiyor bir sure sonra. Sadece birisini oynayacaksan hong kong u oyna derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2019 (düzenlendi) Bizim steamden oyun kazanan rus yine kazanmış, 2. oyun oldu harika bu event diyor lol be ucuz diye ruslaramı dağıtıyorlar nedir. Temmuz 2, 2019 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2019 13 saat önce, kizillelma dedi ki: Achievements puanı Az ulaşılan Ach a daha fazla puan ets2 diyor ki 25000 puan kazandın tıklıyorum o yıldız gibi şeye 100 veriyor yarın gel diğerlerini al diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2019 max puan diye bi şey var çünkü, o kazandığın puanları komple alamıyorsun. her gün limitini sadece 100 puan arttırıyorlar ya da sale zamanı harcadığın her 1 TL için 60 puan artıyor. bakacağın yer şurası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2019 aynen oyundan kazandığın puanın hiç bir manası yok tek önemli olan max points ben bi oyundan zaten 30k felan puan aldım max sebebiyle baska oyuna bile ihtriyac yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2019 zaten oyun achievementlarından gelen puanların bi anlamının olmaması lazım. millet hileyle açıyor onları, yepyeni hesapta hepsi yapılmış gibi görünüyor csgo'da falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar