xaty Mesaj tarihi: Kasım 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2019 (düzenlendi) Yazdım yukarda önceki sayfada, Xiaomi Airdots 140-160₺ arasında geziyor fiyatı. Kasım 12, 2019 xaty tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2019 Koca koca kulakliklar, butun avrupa gencligi teletubbies gibi geziyor sokakta. Spor yapicaksan, yipranma payi cok onemli. Bizim bir arkadas ucuzunda 4-5 set alip eskidikce cope atiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2019 1 saat önce, Holy dedi ki: sporda kulaküstü olmaz eğer satranç falan oynamıyorsanız spor niyetine. e-sports belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 12, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2019 Aynen. Xiaomi. Diğer ucuzlar kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2019 Xiaomi'nin tek kötü tarafı aşırı yüksek ses ve bas istiyorsanız yetmez size. Benim öyle bir beklentim olmadığı için şikayetim yok. Şarjı baya gidiyor, kullanımı kolay ve rahatsız etmiyor, mikrofonu gayet güzel çalışıyor. Bir de ilk eşleştirmede uğraştırdı biraz ama beceremedim sanırım, reset atıp falan yapınca sorun kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Kasım 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2019 Evde geceleri çok ses olmasın diye, TV'ye bluetooth ile bağlayıp film & dizi izlemek için, maks 300 civarı bir önerin var mı @GERGE https://urun.n11.com/mikrofonlu-kulaklik/snopy-sn-44bt-kablolu-bluetooth-kahverengi-mikrofonlu-kulaklik-P390262815?utm_source=comp_cimri&utm_medium=cpc&utm_campaign=cimri_genel snoopy lol biliyorum ama arkadaşta görmüştüm hiç fena değildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2019 Şunu aldım, çok pahalı olmayan bir şey arayan varsa öneririm. Çok çok iyi değil ses kalitesi, fakat 170 TL'ye bluetooth bulabildiğim en iyisi buydu. Bass'lar iyi, tizler ve midler meh ile iyi arası. Bağlantı & pil falan baya iyi, bir de çok rahat aradığım özellik buydu aslında ilk olarak ondan iyi oldu: https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07BL25MRG/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o01_s00?ie=UTF8&psc=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2019 airpods baya iyi geldi sarji pek gitmiyo bide benim sol kulaga tam oturmuyo hem hafif hem iphonela mukemmel calisiyo agirlik yapip bas agritmiyo. 749lira kampanyasi var morhipo da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arondrin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2019 (düzenlendi) Skullcandy Crusher kullanıcısı var mı? Bluetooth ile TV'ye bağlayayım, film izleyeyim, telefondan müzik dinleyeyim istiyorum. 40 saat pil ömrü çok cezbetti beni. Kırdığım Creative Wrath'ın pili 8 saat gidiyordu mesela. PC'de g433 işimi gördüğü için oyun performansı önemli değil. Hayvani basslı olduğu için film performansının iyi olduğunu okudum. Özellikle şurada abartmışlar para almadılarsa eğer Skullcandy'den: İnceleme Amazon Aralık 3, 2019 Arondrin tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 3, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2019 https://www.innerfidelity.com/content/innerfidelitys-wall-fame-wireless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2019 ya birkaç yıl önce innerfidelity wall of fame'e güvenip B&W P7 aldırdık kuzene. ses kalitesi iyi çıkmadı. o zamanlar bose qc35 vardı onu aldırsaydım keşke. şimdi innerfidelitynin kendisi(bıraktı siteyi ama) bose qc35 kullanıyo be. ama duvara koymuyo. koy o duvara niye koymuyosun? qc35 ANC wireless en en iyisiydi uzun yıllar domine etti şu an bilmiyorum sony wh mx3 iyi değilse hala domine ediyo olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arondrin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2019 Crusher ile aynı fiyat aralığında Sennheiser HD 4.40 var Innderfidelity'de. Karşılalaştırma ve inceleme için Rtings'i de faydalı buluyorum. Rtings Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 3, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2019 Sennheiser HD 4.40 var bende, Skullcandy kulaklıklarını seviyorum ama Crusher çok bass görünüyor. Sennheiser daha dengeli ölçümlerden de görüneceği gibi. HD 4.40 öneririm ben, güzel kulaklık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arondrin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2019 Bana da çok mantıklı geldi Sennheiser. Ama Amazon kendisi satmıyormuş. Son yaşadığım bazı olaylardan sonra, elektronik ürünü Amazon'dan başka bir yerden almamaya ant içtim Sony ch700n bakıyorum şimdi. Benim TV direkt destekliyor Sony modellerini. O da pili 7 saatte şarj ederim diyor yalnız. Bu devirde 7 saat fenaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 3, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2019 Git D&R'dan al abi. Kanunlara göre garanti her zaman üreticiye ya da distribütore ait. Amazon ya da D&R farketmez, Sennheiser olunca servis için aynı yere gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arondrin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2019 Abi bu D&R-Idefix tayfası uğraştırdı zaten, life-time banladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2019 Sennheiser 4.40 kullanıyorum ben de yaklaşık 1.5 senedir, tık etmedi. Tek sıkıntı denk geldiğim, bilgisayar ve telefona aynı anda bağlandığında, telefon gelirse eğer sesini düzgün iletemiyor karşıya. Distorsion oluyor. Belki bana özeldir diye çok araştırmadım açıkçası. Sesler fazlasıyla başarılı. Sennheiser işi beceriyor. In-ear olarak Hyphen diye bir crowdfunding modele denk geldim, siparişi verdim bakalım bekliyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arondrin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2019 (düzenlendi) Sennheiser 4.40'ın latency değeri de çok iyi görünüyor. Sony wh-ch 700n aldım ben. 3 gündür kullanıyorum. Telefona yüklenen yazılım çok fark ettiriyor. Biraz bass head olduğum için çok dengeli geldi hatta bana, ekolayzırdan midleri boğdurdum biraz. Televizyona da bağlıyorum, gözle görülür bir gecikme fark etmedim film izlerken. Netflix için konuşmak gerekirse, bazı filmlerde ses yüksekliği çok yeterli olmayacakmış hissine kapılıyor insan. 93-94 bandına getiriyorum sesi. Ama Netflix yapımı Dolby dizilerde denedim, ses bayağı yüksek çıkıyor. Ses yüksekliği 75 civarında yeterli oluyor. Bilgisayarda kendi yazılımı olmadığı için telefondan sonra ses kalitesini sıradan buldum. Windows'un kulaklıklar için spitial sound özelliğini aktif edince Pc'de de iyi ses aldım ama tabii telefondaki kadar iyi değil yine de. Müzik için Spotify ve Tidal ile test ettim. Tidal'ın master kalitesindeki şarkılarda arşa çıkıyor tecrübe. Ses yalıtım aradığım bir özellik değildi. Kendi halinde ANC'nin pek bir işe yararlığı yok. Belli bir gürültü kaynağı varken mesela elektrik süpürgesi, ANC tuşuna basılı tutunca AI gürültü kaynağını algılayıp ona göre bir yalıtım sunuyor. Müziği de açınca elektrik süpürgesi sesi arka planda %10 olarak falan kaldı. Ama ANC ön plandaysa tavsiye edeceğim bir kulaklık değil yine de. Ses için ben beğendim. Beklentilerimi karşıladı. Hafif ve rahat bir kulaklık. Sıcak ortamda pedler biraz terletiyor ama. Aralık 8, 2019 Arondrin tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 Ya ben dün biraz alkollüyken gaza gelip Sennheiser 4.40 aldım amazon'dan. Bugün sabah ulaştı hemen. iPhone ile kullanacağım ve biliyorum AAC desteklemiyor. Ama ses yine de iyi geldi kulağıma (öyle audiophile biri değilim), görünüş bakımından da çok hoşuma gitti. Ama şimdi içimde acaba Sony wh-ch 700n alsam daha mı iyi olurdu diyorum. Noice cancelling çok aradığım bir şey değil, olmasa da olur yani. Napsam bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 On 12.11.2019 at 09:10, Holy dedi ki: sporda kulaküstü olmaz eğer satranç falan oynamıyorsanız spor niyetine. dsasafsafsafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 Olmaz ya, had gym de oldu diyelim koşarken hiç olmaz kulak üstü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 https://www.amazon.de/dp/B07T2FGG2Z/ref=sr_1_fkmr1_2?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&keywords=sony+100xm3&qid=1575909475&sr=8-2-fkmr1 Su cok iyi ,spor icin degil ama gundelik kullanim icin dusunulebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 230 euroya kötü kulaklık zor bulursun zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 Kulakici en iyi kulaklık onlar ya:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar