Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 (düzenlendi) bilgisayarın kasasını açıp süpürge tuttum azıcık. sonra böyle bir şey başladı. tır tır tırlı bi ses geliyor o esnada da cpu üstündeki soğutucunun ışığı yanıyor. bi 5-10 saniye sonra ışık sönüyor ses de bitiyor. bu olayı bi kaç dakikada bir yapıyor. çalışamıyor mu nedir anlamadım? zamanında aptalca gaza gelip oc yapılmayan cpuya taktım bunu, atıp bi tane adam gibi fan mı alsam acaba? marka; COOLER MASTER MASTERLIQUID LITE 120 edit: konuya bi ekleme yaptım yeni topic açmiyim diye. bilgisayarı sarsınca hard diskimi görmemeye başlıyor. zaten bütün bu soğutma olayını fln bunla uğraşırken farkettim. diskin ömrü fln mi bitti acaba? var mı aşina olan böyle bir şeyle. alıp yere koyuyorum çalışıyor mesela. diğer zamanlarda tırrk diye bi ses çıkarıyor böyle 4 sn'de bir falan. Haziran 10, 2019 Black-ice tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 oyun açtım, full çalışmaya başladı. ama tır tır ses devam. hiç dikkat etmemiştim bu şekilde mi çalışıyor sıvı soğutma aç kapa şeklinde? öyleyse sorun açılıp kapanması değil de o ses sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 pompa sesi büyük ihtimal. çarptıysan ettiysen parça yerinden oynamıştır belki, çokta bilmiyom anlamam sıvı soğutmadan tahmin sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 (düzenlendi) hdd’ye OS kurmayiniz digeri icin de sesin nerden geldigini bul, fan bearing bozulmus olabilir. fan’i degistir basitinden. Haziran 10, 2019 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 os kurmayınız derken? işletim sistemi mi? yok zaten oyun kuruyodum sadece. ses şurdan geliyo: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 ya pompa bozulmuştur ya da içindeki sıvıda bi şekilde eksilme olmuştur hava basıyodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 bu galba bugün başlamış birşey değil. kasayı açınca duymaya fln başladım kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 ha o zaman kendi sesi de olabilir tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 yok ilk aldıgımda böyle değildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 ya öyleydiyse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 11, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2019 değildi başka bi ses sıkıntısı vardı sonra öğrendim o kendi sesiymiş vezüvvvvv diye. alıştım artık. ben bunu atıcam ya heralde. alıcam bi tane düz fan. hem daha sessiz olur. 8700 var K değil. sırf o an heyecanlanıp aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2019 driver’i falan var mi? nzxt software’i cok iyi, baya ram yese de cok sesli degil default bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2019 alırken de dedik K olmayan işlemciye niye alıyosun diye sdf. bir de süpürge sokmuş kasaya deli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2019 Bende de CM'nin bir önceki nesil 120'lik sıvı soğutucusundan var. Zahmet olmazsa bu sesi kaydedip bir yerden bize dinletmen mümkün mü? HDD sesi ve pompa sesi hatta pompa arası boşluk sesi vs farklı olabilir dinlemeden karar vermek zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2019 11 saat önce, Black-ice dedi ki: değildi başka bi ses sıkıntısı vardı sonra öğrendim o kendi sesiymiş vezüvvvvv diye. alıştım artık. ben bunu atıcam ya heralde. alıcam bi tane düz fan. hem daha sessiz olur. 8700 var K değil. sırf o an heyecanlanıp aldım. Eğer kesinse bu sesin kaynağı motor devrini kontrol edebileceğin bir yöntem denemelisin. Ben Kazemaster Pro fan kontrolcüye bağladım sıvı soğutma motorunu(riskli idi) çünkü sese tahammül edemedim. Mümkün olan en düşük ayarda çalıştırıyorum pompayı şu an ve ses neredeyse sıfıra yakın. Fanını da anakart üzerindeki yerine bağladım. Aslında onu da Kazamaster'a bağlardım ama başka ses çıkaran fanlarımı bağladım. 11 Haziran Ordu'ya göre BFV oynarken max sıcaklık 70 derece ki stok fanla 90+ oluyordu. Bence sıvı motorunun devrinin aman aman bir katkısı yok soğutmaya. Fan neyse de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2019 açıp kapatırken fanların arasına bir şey değdirmiş olabilir misin acaba? boşta bir kablo veya ufak bir vida falan fark etmediğin? ya da yuvası gevşemiş de olabilir sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2019 (düzenlendi) Try plugging the pump header into the into the CPU header and the radiator fan into a regular fan header. You could have air in the pump. If you run it and gently tip the PC back and forth it may resolve the issue. Bir de fan'i kontrol etmek icin SpeedFan freeware var, onu bir dene. Haziran 11, 2019 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 arkadaşlar sağolun yardımlar için ama ben bunları nasıl yapacağımı hiç bilmiyorum ya. pek duyulmuyor böyle bırakayım diyorum olmadı. ya da vatana götüreyim baktırayım fln. aslında ses pek duyulmuyor bi sıkıntı çıkarır mı diye korktum daha çok. esas daha büyük sıkıntı 750gblik hddmin durup dururken çalışmayı bırakması. kasayı azıcık hareket ettirdiğimde fln alet duruyor. hiç böyle bişey duydunuz mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 Girişlerinde temassızlık olabilir, çıkar bir üfle soketlerin oraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 (düzenlendi) şimdi baya bi uğraştım. sonuç olarak sata 1'de ssd var ellemedim. sata 3 çalışıyor sadece. sata 2 ve 4 çalışmıyor. o yüzden 2. hddyi takamıyorum. bir anda durup dururken niye böyle bişey olur ki? bilgisayarı kapatıp açınca düzeldi. Haziran 12, 2019 Black-ice tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 (düzenlendi) aynen soğutma bozulursa gider alırsın fan anca hddye gelince temassızlık olmadığına emin misin hacım? süpürge borusuyla hassas bir yere mi dokundun naptın acaba yau. edit: pc açıkken mi hdd tak çıkar yapıyosun yoksa ? Haziran 12, 2019 goldbären tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 (düzenlendi) evet sdf yaparken bu acaba sakat bişey mi diye düşünüp durdum Haziran 12, 2019 Black-ice tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 (düzenlendi) On 11.06.2019 at 14:02, karatan dedi ki: Bende de CM'nin bir önceki nesil 120'lik sıvı soğutucusundan var. Zahmet olmazsa bu sesi kaydedip bir yerden bize dinletmen mümkün mü? HDD sesi ve pompa sesi hatta pompa arası boşluk sesi vs farklı olabilir dinlemeden karar vermek zor. direk video çektim. ışığın bi yanıp bi yarım yandığı söndüğü fln anlar hepsi gözüküyo. http://sendvid.com/r3iezrbx şu daha düzgün o yamultmuş nedense https://files.fm/down.php?i=8cagucgk Haziran 12, 2019 Black-ice tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 adeta basina gelen herseyi hakediyomussun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 inşallah yakmadık bişeyleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar