Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa'dan Futbol

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Ben hic sevinmedim valla. Baska birinin kulubu olsa, sahibi turk oldugu icin sevinmek,gururlanmak isterdim. Soyle bi kadroya baktim hep loan oyuncularla is yapmislar. Bildigin football manager oyunu gibi olmus. Baya mucize gibi. Bir ton oyuncu alip,satmislar ustelik. Gecen sene son lig macina kadar  ligten dusup dusmeyecegi belli olmayan bir kuluptu.

Mesaj tarihi:

transfer yasağı vardı mecburi kiralık yapıyordu. bu sene anlaşılır gelen parayı takıma mı yatıracak yoksa yiyecek mi.

Mesaj tarihi:
Masticore, 24.05.2026 13:11 tarihinde dedi ki:

Ben hic sevinmedim valla. Baska birinin kulubu olsa, sahibi turk oldugu icin sevinmek,gururlanmak isterdim. Soyle bi kadroya baktim hep loan oyuncularla is yapmislar. Bildigin football manager oyunu gibi olmus. Baya mucize gibi. Bir ton oyuncu alip,satmislar ustelik. Gecen sene son lig macina kadar  ligten dusup dusmeyecegi belli olmayan bir kuluptu.

asıl güzel olan bu zaten. futbolun bilinmezliği bu. kendisinden 2-3 kat fazla bütçeli takımları geçti adamlar. 

Mesaj tarihi:

Transfer yasağı da Fener'e para aktarmak için paravan olarak kullanmasından kaynaklıydı adamın kulübü ehah. Fener'in satamadığı pahalı adamlarını ekstra paraya satın alıp Fener'in borç dengesini toparlıyordu. Zaten adamın bunu yapmasını engelledikleri anda hem adamın kulübü lig yükseldi hem Fener transfer yasağı riskiyle karşı karşıya kaldı 🙂 

• Kustum 2
Mesaj tarihi:

sadece 22/23 sezonunda fenerbahçeden transfer yapmış adam. 4.5m'a almış ertesi sene 2.5m'a satmış. o parayla zaten fenerbahçe ihya olmuş ŞLyi almıştı. hey gidi günler.

TRden en pahalı transferi de 5m ile abdülkadir ömür.

transfer yasağını da city ve aston villa'ya yapması gereken ödemeleri geciktirdiği için almış. Ama siz yinede fenerden bilin tabi.

Mesaj tarihi:

Adamın heykelini yapacaklarmış, çok ilginç kafalar. Gitsinler arap sahiplerinin heykelini yapsınlar.

Kimse de demiyor ki 10 yıldır dünyanın en pahalı kadrosuna sahip adamsın 1 kere mi şampiyonlar ligi kazandın.

Mesaj tarihi:

Acunun sahip olduğu takım başarılı olduğu için neden Fenerbahçeli medya bu kadar sevinç içinde? Acun abi Acun abi demek için mi yoksa taraftarda da karşılığı var mı bunun? 

Mesela @Liebekaçtı mı uykuların sevinçten? 

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Tabi lan fener şampiyon olmuş gibi caddeye indik biz 😁 caddeye iniyorduk dimi onu unuttuk emenike

Acun yalakalığından o ya yoksa kime ne hull city şampiyon olmuş olmamış 

Liebe tarafından düzenlendi
  • Like 1
Mesaj tarihi:

özellikle acunun fb asbaşkanı olduğu dönemdeki hull city kendine yerel medyada daha çok yer buluyordu. satılık medya fenerin şampiyon olamamasıyla hull city'nin düşme hattını birbirine bağdaştırıyordu. kaybettikleri maçları, puan durumunu falan her hafta acun fotoğrafıyla paylaşılıyolardı, onlara kıyasla az paylaşım var, şimdi daha çok alacakları 300m euro konuşuluyor.

Mesaj tarihi:

sdf. zamanında aynı bu söylemle barcelonadan figo'yu alacağım, alamazsam tüm üyelerin aidatını yatırıcam diyip ilk kez başkan seçilmişti perez... çeyrek asır sonra aynı silahla karşısına genç rakip çıkmış. 

Mesaj tarihi:

Fenerbahçe’nin eski teknik direktörü Jose Mourinho, Türkiye’yi Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’ne şikâyet etti.

Portekizli teknik adam Jose Mourinho, Fenerbahçe'de görev yaptığı dönemde Türkiye Futbol Federasyonu’ndan aldığı cezaları Strasbourg’a taşıdı.

AİHM, Mourinho’nun başvurusunu işleme koyarak Türkiye'den resmen savunma istedi.

https://t24.com.tr/spor/mourinho-turkiyeyi-aihme-sikyet-etti,1326368?_t=1780594163913

• Yeni Oluştur...