mascio Mesaj tarihi: Haziran 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2019 Salonda TV'ye bağlı şekilde ağırlıklı olarak film dizi izlemek amacıyla kullanılacak, HDMI girişi bulunan ve 4K video oynatırken anası ağlamayacak bir ucuz laptop arıyorum. Öncelikle böyle bir şey var mı? Varsa nedir? İkinci el falan da olur hiç farketmez yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2019 B450 mini itx anakartlı 8gb ram r3 2200g bi sistem toplasan küçük bi kasa ile daha iyi olur sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2019 yukarıdakini yazmaya geldiydim. ucuz küp gibi kasa htpc yap gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Haziran 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2019 apple tv ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2019 Apple tv silme kendi ıvır zıvır dışında bişey izletmio sanırım? Bi pc den torrenr snoopy keyfi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Haziran 3, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2019 (düzenlendi) apple tv alacağıma televizyon izlemem daha iyi gerçekten. kasa toplama işini ben de düşündüm ama sanki 1k'ya falan ikinci el bir laptop ile çözülür gibime geldi sonra. en son ihtimal kasa toplama işi olacak mecburen. Haziran 3, 2019 mascio tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2019 (düzenlendi) dizi film izlicem diyorsun apple tv işini görür, laptop baglamak ne, eskide kalmadı mı o işler cep telefonundan aç tv ye gönder mis gibi apple tv Haziran 3, 2019 Fistan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Haziran 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2019 şuradaki laptopu satıyorum ben, tv'ye bağlı film vs için kullanıldı zaten sürekli. ama bütçenin üstü mü bilemiyorum bir de 4k kaldıracağını sanmıyorum. ama 1080p falan sorunsuz ilersin tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2019 Chromecast al daha ucuza çıkar. Ekstra appler vs. var bilgisayardan .mkv izlemek için (plex media server, videostream hatta subtitle takıntın yoksa vlc). Onun haricinde youtube ve netflix'e direk desteği var. Chrome üzerinden de video player'a desteği olmayan sayfaları castleyebiliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2019 raspi ler 4k oynatamiyor mu icine media isleri icin ayri chip fln koyuyorlar genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2019 Mi box almistim pedere, 4k icin olani da var sanirim. bi bakilabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
openyoureyes Mesaj tarihi: Haziran 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2019 @mascio tv ve ses setup'ın tamamı önemli. amfili veya subwooferlı 5.1 / 6.1 / 8ch ses almak istiyorsan işler değişir. (hdmi çıkışlı amp/preamp/av receiver var mı?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Haziran 4, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2019 abi optik ses kablosuyla 5+1'e bağlı tv. hdmi'dan sesi tv'ye oradan da ses sistemine aktarıyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delulace Mesaj tarihi: Haziran 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2019 apple tvye hiç girme, netflix youtube dışında bi işe yaramıyor. (telefondan aktarma işi de bi yere kadar) xiaomi'nin kutuları güzel duruyor esh'in dediği gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Haziran 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2019 mac mini direk. 60-70gb mkv remuxları sıfır zorlanmayla oynatıyor, fiyatı da makul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2019 usb ye at filmi, tak tv ye oynat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 mi box çok iyiymiş. tam aradığım şey sanırım chromecast vs ile. teşekkür ediyorum herkese. özellikle esh'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 4k torrent var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 4k değilde 1080 oynatacak baya compact bi tabletim var hatta bluetooth klavyesi de var koltuğundan müdahale edersin. ilanı da burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Apple tv ye popcorn yükle rahat et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2019 Şimdi ben böyle uğraşmak istemiyorum ama 42inç yarı-akıllı tv'yi kullanmak istiyorum. Xiomi mi box mı apple tv mi? Fiyat farkı da epey var. Yapmak istediğim; iptv kurmak, stremio üzerinden film dizi izlemek, youtube ve netflix halihazırda tvden açılıyor ama kumandadan uğraşmak zor. Bir de nadir de olsa pc'yi yansıtmam gerekebilir. Ne önerirsiniz? İlaveten ileride bir soundbar + google home ile desteklemeyi düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar