Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Salonda TV'ye bağlı durması için laptop

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Salonda TV'ye bağlı şekilde ağırlıklı olarak film dizi izlemek amacıyla kullanılacak, HDMI girişi bulunan ve 4K video oynatırken anası ağlamayacak bir ucuz laptop arıyorum.

Öncelikle böyle bir şey var mı? Varsa nedir? İkinci el falan da olur hiç farketmez yani.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

apple tv alacağıma televizyon izlemem daha iyi gerçekten.

kasa toplama işini ben de düşündüm ama sanki 1k'ya falan ikinci el bir laptop ile çözülür gibime geldi sonra. en son ihtimal kasa toplama işi olacak mecburen.

mascio tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi: (düzenlendi)

dizi film izlicem diyorsun apple tv işini görür, laptop baglamak ne, eskide kalmadı mı o işler

cep telefonundan aç tv ye gönder mis gibi apple tv 

Fistan tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

Chromecast al daha ucuza çıkar.

Ekstra appler vs. var bilgisayardan .mkv izlemek için (plex media server, videostream hatta subtitle takıntın yoksa vlc). Onun haricinde youtube ve netflix'e direk desteği var. Chrome üzerinden de video player'a desteği olmayan sayfaları castleyebiliyosun.

Mesaj tarihi:

Şimdi ben böyle uğraşmak istemiyorum ama 42inç yarı-akıllı tv'yi kullanmak istiyorum. Xiomi mi box mı apple tv mi? Fiyat farkı da epey var. Yapmak istediğim; iptv kurmak, stremio üzerinden film dizi izlemek, youtube ve netflix halihazırda tvden açılıyor ama kumandadan uğraşmak zor. Bir de nadir de olsa pc'yi yansıtmam gerekebilir. Ne önerirsiniz?

İlaveten ileride bir soundbar + google home ile desteklemeyi düşünüyorum. 

• Yeni Oluştur...