Suark Mesaj tarihi: Ekim 17, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2024 tetiklencek şindi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ekim 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2024 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2024 Yav bu shadowheart gorevindeki (shar temple) 4.top (küre) nerde ? balthazarın ordamı? Çünkü bir tek oraya bakmadım.hatırlayan bilen varmı burayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2024 ilkini bulduktan sonra, biri loot olarak dusuyor, biri kitli bir kapinin arkasinda, biri Yurgir'in orda bir yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2024 İptal buldum fakat simdi de gorevi kabul edersem (tanrı sharın realm mi) githyanki gorevi iptal oluyor:( ne yapayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2024 Shadowfell' e girmeden geri gidip yapabiliyor olman gerek sanki diger questleri yapmak istiyorsan 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2024 Ya ben bunu aldım büyük hevesle indirdim. Ben böyle oyunlarda herşeyi lootlayip her bölümü yaparak oynamayı seviyorum. Bu oyunu da öyle oynayama calistim. Ama ayrıntı seviyesi karşısında bu kadar odaklanamayacagimi gördüm ve üzülerek sildim oyunu. İleride çok boş vaktim olursa tekrar yüklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2024 ben öyle oynadım işte, her yeri didikleyip gezerek. 165 saat sürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2024 ahmedinejad, 02.11.2024 16:29 tarihinde dedi ki: Ya ben bunu aldım büyük hevesle indirdim. Ben böyle oyunlarda herşeyi lootlayip her bölümü yaparak oynamayı seviyorum. Bu oyunu da öyle oynayama calistim. Ama ayrıntı seviyesi karşısında bu kadar odaklanamayacagimi gördüm ve üzülerek sildim oyunu. İleride çok boş vaktim olursa tekrar yüklerim. Bende böyleyim.herseyi, her kitabı yerdeki paslı hançeri bile alıyorum kafayı yiyecem:) vallahi oynarken yoruluyorum :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Kasım 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2024 Frostbite, 02.11.2024 18:02 tarihinde dedi ki: Bende böyleyim.herseyi, her kitabı yerdeki paslı hançeri bile alıyorum kafayı yiyecem:) vallahi oynarken yoruluyorum :)) aynı ben löl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 11, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 11, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2024 (düzenlendi) oyuna ekstra cocuk falan ekleyen mod varsa belki hmm Kasım 11, 2024 Norak tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 14, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2024 Bu aralar yoğundum oyuna pek giremedim de bu gittyanki artifact gorevini ne yaptınız? Gityankiler bu artefact corrupt edilmiş içinde casus var diyor icindeki seni koruyorum ne yapıyorsun sen ben eşşeğim diyor? Good choice nedir? Partideki gityanki de ayrılım gruptan s..belanı diyor? Nedir en az zararla cikma anı? Birde galiba bu olay ilerde surgun prens orpheusa bağlanıyor gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 14, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2024 bu dediğini spoiler vermeden cevaplamak pek mümkün değil ama aklımda kalan 1-2 şeyi söyleyeyim. githyanki mekanındasın anladığım kadarıyla, orada henüz karar vermen gerekmiyor ama birşeye karar verirsen erken finallerden birine gider muhtemelen, erken finaller de genel olarak iyi değil. erken game over tarzı 1-2 gördüm ama görmediğim var mı kesin konuşmayayım. artifact ile ilgili nihai karar son act'in sonlarına doğru, o noktada işin sırrını da çözmüş oluyorsun ve bilinçli bir karar verebilirsin. laezel'i idare edebilirsin şimdilik. benim o kısımda yaptığımı yazayım ama ne kadar az yazdıysam da biraz spoiler olabilir: Spoiler githyankilere birşey vermeden laezel'i de ikna ettim kraliçe ile anlaşmadan. dövüşüp hepsini öldürmem gerekti, laezel makinede yarı lobotomi olduğuyla kaldı. artifact'in içine girip oradakiyle konuştum. daha yazmadım çünkü oyundaki esas gizemli kısımlar artifact ile alakalı. kendin görmen lazım. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar