Suark Mesaj tarihi: Ekim 17, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2024 tetiklencek şindi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ekim 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2024 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2024 Yav bu shadowheart gorevindeki (shar temple) 4.top (küre) nerde ? balthazarın ordamı? Çünkü bir tek oraya bakmadım.hatırlayan bilen varmı burayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2024 ilkini bulduktan sonra, biri loot olarak dusuyor, biri kitli bir kapinin arkasinda, biri Yurgir'in orda bir yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2024 İptal buldum fakat simdi de gorevi kabul edersem (tanrı sharın realm mi) githyanki gorevi iptal oluyor:( ne yapayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2024 Shadowfell' e girmeden geri gidip yapabiliyor olman gerek sanki diger questleri yapmak istiyorsan 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2024 Ya ben bunu aldım büyük hevesle indirdim. Ben böyle oyunlarda herşeyi lootlayip her bölümü yaparak oynamayı seviyorum. Bu oyunu da öyle oynayama calistim. Ama ayrıntı seviyesi karşısında bu kadar odaklanamayacagimi gördüm ve üzülerek sildim oyunu. İleride çok boş vaktim olursa tekrar yüklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2024 ben öyle oynadım işte, her yeri didikleyip gezerek. 165 saat sürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2024 ahmedinejad, 02.11.2024 16:29 tarihinde dedi ki: Ya ben bunu aldım büyük hevesle indirdim. Ben böyle oyunlarda herşeyi lootlayip her bölümü yaparak oynamayı seviyorum. Bu oyunu da öyle oynayama calistim. Ama ayrıntı seviyesi karşısında bu kadar odaklanamayacagimi gördüm ve üzülerek sildim oyunu. İleride çok boş vaktim olursa tekrar yüklerim. Bende böyleyim.herseyi, her kitabı yerdeki paslı hançeri bile alıyorum kafayı yiyecem:) vallahi oynarken yoruluyorum :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Kasım 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2024 Frostbite, 02.11.2024 18:02 tarihinde dedi ki: Bende böyleyim.herseyi, her kitabı yerdeki paslı hançeri bile alıyorum kafayı yiyecem:) vallahi oynarken yoruluyorum :)) aynı ben löl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 11, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 11, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2024 (düzenlendi) oyuna ekstra cocuk falan ekleyen mod varsa belki hmm Kasım 11, 2024 Norak tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 14, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2024 Bu aralar yoğundum oyuna pek giremedim de bu gittyanki artifact gorevini ne yaptınız? Gityankiler bu artefact corrupt edilmiş içinde casus var diyor icindeki seni koruyorum ne yapıyorsun sen ben eşşeğim diyor? Good choice nedir? Partideki gityanki de ayrılım gruptan s..belanı diyor? Nedir en az zararla cikma anı? Birde galiba bu olay ilerde surgun prens orpheusa bağlanıyor gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 14, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2024 bu dediğini spoiler vermeden cevaplamak pek mümkün değil ama aklımda kalan 1-2 şeyi söyleyeyim. githyanki mekanındasın anladığım kadarıyla, orada henüz karar vermen gerekmiyor ama birşeye karar verirsen erken finallerden birine gider muhtemelen, erken finaller de genel olarak iyi değil. erken game over tarzı 1-2 gördüm ama görmediğim var mı kesin konuşmayayım. artifact ile ilgili nihai karar son act'in sonlarına doğru, o noktada işin sırrını da çözmüş oluyorsun ve bilinçli bir karar verebilirsin. laezel'i idare edebilirsin şimdilik. benim o kısımda yaptığımı yazayım ama ne kadar az yazdıysam da biraz spoiler olabilir: Spoiler githyankilere birşey vermeden laezel'i de ikna ettim kraliçe ile anlaşmadan. dövüşüp hepsini öldürmem gerekti, laezel makinede yarı lobotomi olduğuyla kaldı. artifact'in içine girip oradakiyle konuştum. daha yazmadım çünkü oyundaki esas gizemli kısımlar artifact ile alakalı. kendin görmen lazım. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2024 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 24, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2024 Baldur's Gate 3 restricts consoles to 100 mods per save because they "can only juggle so many files at once" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 24, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2024 mod mu? mod ne arar la konsolda? mod mu varmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2024 (düzenlendi) Ooooo.. Subclasses Patch 8 will introduce a new way to play your favourite class, adding one new subclass for each of the existing Bard, Barbarian, Cleric, Druid, Paladin, Fighter, Monk, Ranger, Rogue, Sorcerer, Warlock and Wizard classes in the game. Expect new abilities, animations, VFX, summons and cantrips, and unique voiced dialogue lines for the Oathbreaker Knight with written reactivity for Oathbreakers, along with a touch of homebrewing on certain actions to enhance your role-playing experience. https://store.steampowered.com/app/1086940/Baldurs_Gate_3/ Kasım 27, 2024 kizillelma tarafından düzenlendi Ooooo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2024 Bi sonraki run ı oathbreaker yapmak istiyordum heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Aralık 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2024 BG3 çok eğlenceli bir oyun, ancak çok mediocre bir RPG, milletin niye bu kadar hastası olduğunu hiç bir zaman anlayamayacağım sanırsam. 1 2 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2024 'mediocre' üzeri bir RPG söylerseniz ona göre yanıtlayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2024 Colony Ship BG3 modern AAA seviyesinde prodüksyon kalitesine sahip ortalama üstü bi RPG, diğer özellikleri bu kadar iyiyken dragon age gibi saçma sapan bi oyun olmaması bile insanların çok beğenmesi için yeterli neden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Aralık 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2024 (düzenlendi) Dynun, 09.12.2024 23:16 tarihinde dedi ki: 'mediocre' üzeri bir RPG söylerseniz ona göre yanıtlayacağım. Milletin best RPG ever demesi ve future of RPG gibi söylemleri üzerinden Planescape Torment, KOTOR II, Disco Elysium, Bloolines ile kıyaslıyorum oyunu. Ama bana kalırsa RPG aspectleri eğer daha geleneksel ve çok daha türünün en iyi örneği olmaktan uzak örnekler üzerinden gidersek, Pillars of Eternity, Tyranny hatta Numeneradan bile kötü. Hatta buraya ME1 ve ME3 üde ekleyeceğim tüm sıkıntılarına rağmen. İzometrik olmayan RPGler ile kıyaslarsak Life and Suffering of Sir Brante gibi oyunlardan da kötü. Hatta SWTOR'un bile bazı class storylinelarını single tripte oynamak daha iyi bir RPG ve hikaye örneği oluşturabilir. Triple AAA diye çıkıp hüsran olan Starfield veya Veilguard gibi çöp oyunlara kıyasla iyi bir RPG olmak oyunu iyi bir RPG yapmıyor. Oyun çok eğlenceli, ve iyi bir aksiyon oyunu, hatta tabletop DND kaosu deneyimini vermesi açısından eşsiz bile olabilir, ama RPG olarak mediocre ve abartılan bir oyun kanımca. Aralık 9, 2024 Soimyr tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2024 Ahahah swtor artık abartısı olmuş işin. Hadi çok niş örneklere gitmeyelim (Sir Brante neymiş ben bile ilk defa duydum asd) , bg3 underraildan iyi bi oyun mu değil. Ama underrail bizim gibi çok dar bi kitleye hitap ederken BG3 hem bu kadar geniş bi kitleye hitap eden, hem de kendi klasmanındaki oyunlara göre çok daha iyi yazılmış ve yapılmış bi rpg. Ben direk şaşırmıştım bu kadar iyi olmasına hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar