Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Baldur's Gate 3

Gangren

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...
ahmedinejad, 02.11.2024 16:29 tarihinde dedi ki:

Ya ben bunu aldım büyük hevesle indirdim. Ben böyle oyunlarda herşeyi lootlayip her bölümü yaparak oynamayı seviyorum. Bu oyunu da öyle oynayama calistim. Ama ayrıntı seviyesi karşısında bu kadar odaklanamayacagimi gördüm ve üzülerek sildim oyunu. İleride çok boş vaktim olursa tekrar yüklerim. 

Bende böyleyim.herseyi, her kitabı yerdeki paslı hançeri bile alıyorum kafayı yiyecem:) vallahi oynarken yoruluyorum :))

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...

Bu aralar yoğundum oyuna pek giremedim de bu gittyanki artifact gorevini ne yaptınız? Gityankiler bu artefact corrupt edilmiş içinde casus var diyor icindeki seni koruyorum ne yapıyorsun sen ben eşşeğim diyor? Good choice nedir? Partideki gityanki de ayrılım gruptan s..belanı diyor? Nedir en az zararla cikma anı? Birde galiba bu olay ilerde surgun prens orpheusa bağlanıyor gibi..

Sosyal ağlarda paylaş

bu dediğini spoiler vermeden cevaplamak pek mümkün değil ama aklımda kalan 1-2 şeyi söyleyeyim.

githyanki mekanındasın anladığım kadarıyla, orada henüz karar vermen gerekmiyor ama birşeye karar verirsen erken finallerden birine gider muhtemelen, erken finaller de genel olarak iyi değil. erken game over tarzı 1-2 gördüm ama görmediğim var mı kesin konuşmayayım. artifact ile ilgili nihai karar son act'in sonlarına doğru, o noktada işin sırrını da çözmüş oluyorsun ve bilinçli bir karar verebilirsin. laezel'i idare edebilirsin şimdilik. benim o kısımda yaptığımı yazayım ama ne kadar az yazdıysam da biraz spoiler olabilir:

Spoiler

githyankilere birşey vermeden laezel'i de ikna ettim kraliçe ile anlaşmadan. dövüşüp hepsini öldürmem gerekti, laezel makinede yarı lobotomi olduğuyla kaldı. artifact'in içine girip oradakiyle konuştum.

daha yazmadım çünkü oyundaki esas gizemli kısımlar artifact ile alakalı. kendin görmen lazım.

• Tesekkurler 1
Sosyal ağlarda paylaş

Ooooo..

Subclasses

Patch 8 will introduce a new way to play your favourite class, adding one new subclass for each of the existing Bard, Barbarian, Cleric, Druid, Paladin, Fighter, Monk, Ranger, Rogue, Sorcerer, Warlock and Wizard classes in the game. 

Expect new abilities, animations, VFX, summons and cantrips, and unique voiced dialogue lines for the Oathbreaker Knight with written reactivity for Oathbreakers, along with a touch of homebrewing on certain actions to enhance your role-playing experience.

https://store.steampowered.com/app/1086940/Baldurs_Gate_3/

kizillelma tarafından düzenlendi
Ooooo..
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Dynun, 09.12.2024 23:16 tarihinde dedi ki:

'mediocre' üzeri bir RPG söylerseniz ona göre yanıtlayacağım.

Milletin best RPG ever demesi ve future of RPG gibi söylemleri üzerinden Planescape Torment, KOTOR II, Disco Elysium, Bloolines ile kıyaslıyorum oyunu.

Ama bana kalırsa RPG aspectleri eğer daha geleneksel ve çok daha türünün en iyi örneği olmaktan uzak örnekler üzerinden gidersek, Pillars of Eternity, Tyranny hatta Numeneradan bile kötü. Hatta buraya ME1 ve ME3 üde ekleyeceğim tüm sıkıntılarına rağmen.

İzometrik olmayan RPGler ile kıyaslarsak Life and Suffering of Sir Brante gibi oyunlardan da kötü. Hatta SWTOR'un bile bazı class storylinelarını single tripte oynamak daha iyi bir RPG ve hikaye örneği oluşturabilir. 

Triple AAA diye çıkıp hüsran olan Starfield veya Veilguard gibi çöp oyunlara kıyasla iyi bir RPG olmak oyunu iyi bir RPG yapmıyor. Oyun çok eğlenceli, ve iyi bir aksiyon oyunu, hatta tabletop DND kaosu deneyimini vermesi açısından eşsiz bile olabilir, ama RPG olarak mediocre ve abartılan bir oyun kanımca.

Soimyr tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

Ahahah swtor artık abartısı olmuş işin. Hadi çok niş örneklere gitmeyelim (Sir Brante neymiş ben bile ilk defa duydum asd) , bg3 underraildan iyi bi oyun mu değil. Ama underrail bizim gibi çok dar bi kitleye hitap ederken BG3 hem bu kadar geniş bi kitleye hitap eden, hem de kendi klasmanındaki oyunlara göre çok daha iyi yazılmış ve yapılmış bi rpg. Ben direk şaşırmıştım bu kadar iyi olmasına hatta.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...