progamer Mesaj tarihi: Eylül 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2023 (düzenlendi) Eylül 21, 2023 progamer tarafından düzenlendi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2023 act 3 quest yapma sırası sorusu Spoiler Şu an Enver'i öldürme, Voss'a çekici verip/ orpheus'u kurtarma bide ejderhayı uyandırma questleri kaldı bir tek. Ejderha-Orpheus-Enver şeklinde mi gitmek lazım yada fark etmiyor mu. 3ü de tam end game e giriş questi gibi duruyor da, bi sorayım dedim bitirenlere. Bugün raphael'i öldürüp bıraktım. Madem patch çıkacak yarın onu bekliyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2023 dediğin sıra iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2023 (düzenlendi) @progamer Spoiler Orpheus mecbur en sona kalıyor, (sen seçemiyorsun yani karşına çıkacak oynarken belli noktada) ondan önce ejder ve sonra enver yapmıştım. Eylül 21, 2023 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2023 Eğlendim fdsf 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2023 (düzenlendi) cikmis patch 3, 1.5km patch notu var: https://baldursgate3.game/news/patch-3-mac-support-magic-mirror-more_93 Eylül 22, 2023 Norak tarafından düzenlendi 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2023 basliyor dnd az sonra https://www.twitch.tv/highrollersdnd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2023 Macbook Air M1 den oynayan var mı ya? Eğer tertemiz oynaniyorsa alacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2023 baya guzeldi, episode 2 pazar gunu 5pm bst Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2023 bide patchten sonra her companion değişiminde, inventorylerindeki pouchlar ile legendaryleri main char'ın inventorye atıyor otomatik olarak. Düzelteceklerine daha kötü yapmışlar sistemi. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2023 (düzenlendi) kamptaki ayna iyi olmus, elfe benzedi simdi karakter lol oyuna girerken bamgum acele birsey yapmistim. edit: companionlarin 2. bolumunu koymuslar ytubea: Eylül 24, 2023 Norak tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2023 Act 2 yi ancak bitirdim. Bravo, Act1den sonra boş geçer diye korkuyordum, gayet iyiydi. Karanliktan içim baydi bir ara ama. Shadowheart questlerini beğendim. Finali de beğendim. darkness kaldiramayan varsa spo Spoiler ben inn'de yaralı arkadaş ile konuşmayı unutmustum. Bossu kestikten sonra uyandim. gittim ölmüş. ölülerle konuşma yapıp questi yine de basariyla gerceklestirebiliyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2023 bu arada, act 1'deki owlbear yavrusunun kampa gelmesi 6-7 long rest suruyor eger yardim ettiyseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2023 1 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2023 (düzenlendi) Bitti. 150.5 hours play time ama hala yeni karakter açasım var sdf. Bi dark urge resist, bi dark urge evil filan görmek istiyorum ama artık definitive editionı çıksın öyle bakarım büyük ihtimal. 10/10 bir oyundu ama gerçekten genel olarak. ending spoiler Spoiler Nether brainden sonra 5 dakka iskelede cutsceneler yerine daha bi epilogue lazım oyuna. En azından bütün companionların yanına gidip konuşsaydık filan ya da slidelar ile herkese ne oldu söyleselerdi biraz daha. Çat diye bitti böyle. Gale için ver mystra'ya crown'u salaklık yapma dedim. Astarion yanıp kaçtı. Laezel'i revolution başlatmaya yolladım. Wyll ve ben de Karlach'a (<3) avernusta eşlik etmeye gittik. Karlach'ı kurtarma questi olmalıymış gerçekten. Shadowheart divine favor kullansın, steel foundrydekiler bi el atsın bişiy yapsın, mystra yardım etsin crown karşılığında. Hani bi sürü olasılık varken trajik olsun diye hepsini görmezden gelmişler. Eylül 27, 2023 progamer tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2023 Multiclass nasıl yapılıyor ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2023 burdan en cok oynanan classlar bunlarmis: 1 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2023 Druid üzdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2023 hamdolsun kutsal ışık yine 1 numara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2023 aslında oyundaki ilk comp'un cleric olmasının, tek paladin comp'un evil route'da olmasının ve druid comp bolluğunun etkileri denebilir. paladinleri gerçi powerplay half-orc vengeance açıyorlar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2023 etkisi vardir tabii ama daha cok roleplay ve oynanis herhalde zira sorc ve bard var ama monk dipte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2023 monk aslında bg3'de çok eğlenceli ya, millet denemeye cekiniyor heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar