quixef Mesaj tarihi: Şubat 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2021 EE abi 11 Şubat'ta pre-patch announcement, 17 Şubatta panel from hell, patch in kendisi ne zaman abi ne uyuz herif bunlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2021 onun tarihini açıklayacakları günü önceden duyuran başka bi teaser koyarlar ;))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2021 WotR'la karşılaştırınca çok sönük ya vidyolar falan, D&D'den çok divinity zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 24, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2021 Konuyu aradım ama bulamadım =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2021 10 dakika önce, axedice dedi ki: Cehalet Elemental Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2021 Bence troll. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2021 obvious troll. Divinity fanı olup BG 1/2 oyuncularına gömmeye çalıştığı çok bariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2021 geldi peç, 38.7gb. biraz daha koysalarmış, tam peçleyememiş olabilirler. https://steamcommunity.com/app/1086940/eventcomments/3112521650142439503?snr=1_2108_9__2107 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2021 ee nasıl oyun iyi mi? DoS3 yaptılar herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2021 en son oynadığımda DoS3 yapıyorlar gibi gözüküyordu. DoS fanları forumda çok aktif ve oyunda alınan her kararın "yeni nesillere aktarılabilmesi için" DoS formatında olması gerektiğini savunuyorlardı. bol bol varil taşıyacaz anlaşılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2021 geçen gün event'i izlerken yaşadığım DRAM: bi yandan twitch'te stream'e bakıyorum, bi yandan discord'u da ekranın öbür tarafına yapıştırdım. discord'ların birinde de geyikli bi stream vardı, baktım swen'ler geyik yapıyor ona bakıyorum arada filan. birden şöyle bi müzik geldi. o arada twitch'in de önüne başka bi pencere gelmiş. larp'ın aradaki uzun loading screen'lerde filan çalıyor diye "oha lan müziğe nolmuş HELAL LAN BORİS SLAVSON" diye gaza geldim. discord'da diyorum işte "üf müziğe bak çok iyi olmuş yhaaa" diye. falandı filandı derken bi baktım wallpaper engine'den geliyormuş. bi yerlerde fullscreen app olmayınca ses veriyor wp engine. baldur's gate'li bi wallpaper indirmiştim fi tarihinde, onun müziğiymiş =((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2021 Hala dinledikce tüyler diken diken..adamın biride altta yazmıs: "My weapon does nothing" Theme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2021 Eskiden zordu ya, en son oynadığımda firkraaga polymorph falan atıyordum sorcererla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2021 Wut? Lan baldurda dragonlar polymorpha immune değil mi? @fenris @Kaede ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2021 atması bedava, immune değilse ne ala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2021 5e'de ejderhalar polymorph'a immune değil. Ama metalliclerde shape change özelliği olduğu için onlara en fazla bir tur kaybetirebilirsin. Ama chromaticler için viable bir taktik yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2021 On 10.07.2021 at 15:22, axedice dedi ki: Wut? Lan baldurda dragonlar polymorpha immune değil mi? @fenris @Kaede ? immunityleri arasında yazmıyor lan hakkaten... yine de trap, cloudkill gibi cheese lere karşı kasış, saveleri iyi çünkü. bi de bu kadar maymun etmemek lazım ejderi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2021 (düzenlendi) bi de evet ya WotR'a hypelandım ben. bu oyuna bg3 denmesine başından beri gıcığım. Temmuz 11, 2021 fenris tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2021 Yalnız bu "orijinal" bg2 mi yoksa şu sjw ekibinin sonradan çıkardığı versyon mu? Orijinalinde direk immune olması gibi kalmış aklımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2021 ss deki arayüz oyunun eski halinden. eski hali de zaman içinde patchlerle değişti aslında. bakma o zaman oyunu anında patchleme olayları filan yok, cehalet zamanları işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2021 (düzenlendi) 1000 saat bg2 oynadım, bu hafta kurdum hala oynuyorum. bg3 haberlerine hiç bakmadım, size sorayım bunda güzel hikaye var mı? Karakterlerin derinliği var mı? Epic bir macera mı yoksa yaratık kesmece mi? PC yenileyeceğim aynı tattaysa Temmuz 12, 2021 Ninlempis tarafından düzenlendi typ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2021 daha early access'te olduğu için sorduğun hiçbir sorunun cevabı yok galiba. ama pc yenilemek iyidir, çin binance'yi bamlayınca miner'lar gpu'ları sapır sapır elden çıkarmaya başladı. fiyatlar düşmeye başlar bir sene içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar