Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Baldur's Gate 3

Öne çıkan mesajlar

• 4 ay sonra ...
Mesaj tarihi:

en son oynadığımda DoS3 yapıyorlar gibi gözüküyordu. DoS fanları forumda çok aktif ve oyunda alınan her kararın "yeni nesillere aktarılabilmesi için" DoS formatında olması gerektiğini savunuyorlardı. bol bol varil taşıyacaz anlaşılan.

Mesaj tarihi:

geçen gün event'i izlerken yaşadığım DRAM:

bi yandan twitch'te stream'e bakıyorum, bi yandan discord'u da ekranın öbür tarafına yapıştırdım. discord'ların birinde de geyikli bi stream vardı, baktım swen'ler geyik yapıyor ona bakıyorum arada filan.

birden şöyle bi müzik geldi.

o arada twitch'in de önüne başka bi pencere gelmiş. larp'ın aradaki uzun loading screen'lerde filan çalıyor diye "oha lan müziğe nolmuş HELAL LAN BORİS SLAVSON" diye gaza geldim. discord'da diyorum işte "üf müziğe bak çok iyi olmuş yhaaa" diye.

falandı filandı derken bi baktım wallpaper engine'den geliyormuş. bi yerlerde fullscreen app olmayınca ses veriyor wp engine. baldur's gate'li bi wallpaper indirmiştim fi tarihinde, onun müziğiymiş =(((

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:

5e'de ejderhalar polymorph'a immune değil. Ama metalliclerde shape change özelliği olduğu için onlara en fazla bir tur kaybetirebilirsin. Ama chromaticler için viable bir taktik yani.

Mesaj tarihi:
On 10.07.2021 at 15:22, axedice dedi ki:

Wut? Lan baldurda dragonlar polymorpha immune değil mi?

@fenris @Kaede ?

immunityleri arasında yazmıyor lan hakkaten... yine de trap, cloudkill gibi cheese lere karşı kasış, saveleri iyi çünkü. bi de bu kadar maymun etmemek lazım ejderi...

vqixklqib9i41.png

Mesaj tarihi:

ss deki arayüz oyunun eski halinden. eski hali de zaman içinde patchlerle değişti aslında. bakma o zaman oyunu anında patchleme olayları filan yok, cehalet zamanları işte...

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

1000 saat bg2 oynadım, bu hafta kurdum hala oynuyorum. bg3 haberlerine hiç bakmadım, size sorayım bunda güzel hikaye var mı? Karakterlerin derinliği var mı? Epic bir macera mı yoksa yaratık kesmece mi? PC yenileyeceğim aynı tattaysa

Ninlempis tarafından düzenlendi
typ
Mesaj tarihi:

daha early access'te olduğu için sorduğun hiçbir sorunun cevabı yok galiba.

ama pc yenilemek iyidir, çin binance'yi bamlayınca miner'lar gpu'ları sapır sapır elden çıkarmaya başladı. fiyatlar düşmeye başlar bir sene içinde.

• Yeni Oluştur...