-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2019 Leon'dan daha iyi araba üretildiğini sanmıyorum bu dünyada. Leon sahibi olmayanlara ise acıyorum, yazık. Çok yazık size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2019 Gercek turk koylusu geldi beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2019 Kes sesini zevksiz pleb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2019 On 31.05.2019 at 21:54, roket adam dedi ki: Evet abi tam bir barzo arabası Leon. abi her ulkede boyle... sadece tr degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2019 S H A M E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2019 Ben de leon alacaktım da kimle konuşsam arabaya bi isim takmış değişik değişik konuşuyorlar. Yok kızımın değişeni yoktur kusursuzdur hatasızdır makyajsızdır. Baya kıllandım vazgeçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2019 Y A Z I K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2019 12 saat önce, Kaede dedi ki: nasıl farkı yok lan oha hiç bir şeyden anlamasan dahi istanbulun dandik yollarında süspansiyon farkını hissetmen lazım yani hiç araştırdın mı bilmiyorum ama amortisörü geliştirmek için bi kaç tane set’e baktım bu araç için, hem leona hem a3 e uyuyor bir çoğu. büyük ihtimalle stock suspension’ları aynı. :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2019 Tak duzgun sertlik ayarli coilover, rahat et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2019 26 dakika önce, Fistan dedi ki: yani hiç araştırdın mı bilmiyorum ama amortisörü geliştirmek için bi kaç tane set’e baktım bu araç için, hem leona hem a3 e uyuyor bir çoğu. büyük ihtimalle stock suspension’ları aynı. :d abi direk kendi kullandığım arabalardan örnek veriyim golf ile bile farkediyor. aynı yolu hem golf hem a3 ile gidiyorum 2017 model. a3 hissedilir derecede daha iyi abzorbe ediyor çukur ve tümsekleri. ikisi de spor süspansiyon değil belki aynı malzeme kullanılmasına rağmen ayar farkıdır? o kadar teknik bilgim yok ama hissiyat bu yönde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2019 30 bin lira fazla verince o hissiyat oluşuyor ister istemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Haziran 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2019 bmw1 de daha fazla hissiyat oluşuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2019 3 saat önce, Xenus dedi ki: NERESİ BU? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Haziran 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2019 almanya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2019 mg34 fiyata dahil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar