-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 3, 2019 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2019 Leon'dan daha iyi araba üretildiğini sanmıyorum bu dünyada. Leon sahibi olmayanlara ise acıyorum, yazık. Çok yazık size.
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2019 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2019 On 31.05.2019 at 21:54, roket adam dedi ki: Evet abi tam bir barzo arabası Leon. abi her ulkede boyle... sadece tr degil.
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 3, 2019 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2019 Ben de leon alacaktım da kimle konuşsam arabaya bi isim takmış değişik değişik konuşuyorlar. Yok kızımın değişeni yoktur kusursuzdur hatasızdır makyajsızdır. Baya kıllandım vazgeçtim.
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2019 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2019 12 saat önce, Kaede dedi ki: nasıl farkı yok lan oha hiç bir şeyden anlamasan dahi istanbulun dandik yollarında süspansiyon farkını hissetmen lazım yani hiç araştırdın mı bilmiyorum ama amortisörü geliştirmek için bi kaç tane set’e baktım bu araç için, hem leona hem a3 e uyuyor bir çoğu. büyük ihtimalle stock suspension’ları aynı. :d
Esh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2019 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2019 Tak duzgun sertlik ayarli coilover, rahat et.
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 3, 2019 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2019 26 dakika önce, Fistan dedi ki: yani hiç araştırdın mı bilmiyorum ama amortisörü geliştirmek için bi kaç tane set’e baktım bu araç için, hem leona hem a3 e uyuyor bir çoğu. büyük ihtimalle stock suspension’ları aynı. :d abi direk kendi kullandığım arabalardan örnek veriyim golf ile bile farkediyor. aynı yolu hem golf hem a3 ile gidiyorum 2017 model. a3 hissedilir derecede daha iyi abzorbe ediyor çukur ve tümsekleri. ikisi de spor süspansiyon değil belki aynı malzeme kullanılmasına rağmen ayar farkıdır? o kadar teknik bilgim yok ama hissiyat bu yönde
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2019 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2019 30 bin lira fazla verince o hissiyat oluşuyor ister istemez
fresia Mesaj tarihi: Haziran 3, 2019 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2019 bmw1 de daha fazla hissiyat oluşuyor
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 3, 2019 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2019 3 saat önce, Xenus dedi ki: NERESİ BU?
Öne çıkan mesajlar