k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2019 çok para verilmeyecekse ve kulaklarını çekeceklerse gelsin ya belki yeniden kazandırılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2019 çok düşük ücrete ben de varım, 750k euro üstü çöpe atmaktır. rotasyona yasin öztekin yerine emre mor her şekilde daha çok iş yapar. avcı sever böyle yedek rotasyon oyuncusu kerim frei'a da tapardı asdfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2019 takimin karakteri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2019 rte siyaseti bulabildiği her deliğe soktuğundan beri takımların ve sporcuların karakterini dert etmeyeceksin o kadar artık yapıcak bi şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2019 Mesut ozil dangalagina nikah mi kiydi napti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2019 mesut arayışlarda herhalde ya. ırkçılık yapanlara karşı kafayı bozdu herhalde iyice, yanladı sonra da türkiye'ye ve haliyle rte'ye sdfs. zaten yaşı oldu 31. gelir burada acun'la, arda'yla falan takılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2019 https://www.thesun.co.uk/sport/football/9310586/liverpool-transfer-dorukhan-tokoz-besiktas/ Gerçekten isterlerse alırlar. Giderse de müthiş olur. Tam Klopp'luk oyun tarzı var zaten o istiyordur yüksek ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2019 Reports in Turkey suggest that Italian club Udinese have seen a £7.1million bid rejected with Besiktas holding out for £10m. Kaynağın hangi Türk gazetesi olduğunu merak ettim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Haziran 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2019 harbi süppa olur livırpul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2019 3 saat önce, Aceace dedi ki: Reports in Turkey suggest that Italian club Udinese have seen a £7.1million bid rejected with Besiktas holding out for £10m. Kaynağın hangi Türk gazetesi olduğunu merak ettim şimdi. Nope doğru o, başkan kendi de söylemişti yanlış hatırlamıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Haziran 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2019 bu sene şl yapabilseydik 20m eur'a okuturduk ne güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2019 Dorukhan dışında para eden adam yok kadroda yalnız. Yani 2-3 transfer için paraya ihtiyaç varsa satılabilir ki kendi de gitmek isterse zaten tutamayız artık. Ki gitsin. Kurtarsın kendini çocuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2019 Quaresma defoluyor sonunda galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2019 Vakti geldi malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 19, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2019 hepsi pepe gibi yapsa keşke tertemiz adam baktı alamadı parayı hiç etliye sütlüye karışmadı gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Haziran 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2019 Leonel di placido yu almışız argentina lanus sağ bek 25 yaşında, genç dinamik mücadeleci, bindirmeler iyi, dorukhana benzettim. yeri gelince ön libero vs de oynayabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2019 (düzenlendi) alma yok daha anlaşmaya yakın denmiş brezilya'da, menajeri de aynı şeyi demiş olmak üzere diye ama biten bir şey yok. dorukhan'a gelen maks teklif 8 milyon euroymuş. 15+ teklif gelmeden satmayacağız diyormuş yönetim gelen bütün tekliflere ve yöneticilere vs.. edit: kaynak brezilya ve brezilyalı bu arada, menajerleri falan orada galiba. kulüp arjantin biliyoruz sadf Haziran 19, 2019 Natanyal tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Haziran 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2019 Yok la argentinanin turgay demiri açıklamış tw den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Haziran 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2019 https://ajansspor.com/haber/besiktasin-10-milyon-dolari-nereye-gitti-tanikli-belgeli-307363#9 Bu adamlar olduğu sürece, değil Hunter kralı gelse işi çok zor kulübün. Kazanılan her kuruşun taliplisi var belli ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2019 Alıntı Cyle Larin... Maaşının 600.000 Euro'sunu Beşiktaş, 1 milyon Euro'sunu Zulte Waregem ödeyecek. Satın alma opsiyonu : 4 Milyon Euro denenebilirdi bu sene, opsiyonu ilk 2.5 milyon euro olarak söylenmişti de bu daha iyi. bu sene çoşsa bile ederi maks 5 olurdu zaten bizde de. giderse o paraya harika olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2019 kombine fiyatları yine saçmalık olmuş bu sene. hem transfer yapmama politikası hemde çılgın kombine fiyatları adamsın Fikret başgaaannn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Haziran 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2019 (düzenlendi) fiyatları en az artıran takım beşiktaş bu arada. yüzde 6'ymış artış. fener ve gs yüzde 15 üzeri. biri 25 hatta. Haziran 24, 2019 mascio tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2019 Lan lucescu besiktas beni istedi de ben istemedim diye aciklama yapti. Te allam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2019 Yalnız Zulte Waregem'in 4 m euro opsiyon koymuş olması tam bir trap. Zulte waregem lan sdfgdf https://www.transfermarkt.com/sv-zulte-waregem/rekordabgaenge/verein/3508 https://www.transfermarkt.com/sv-zulte-waregem/transferrekorde/verein/3508 Adamların bu zamana kadar verdikleri en büyük bonservis 5m. Aynı dopçuyu aynı window'da 8'e Monaco'ya satmışlar. Bir sonraki en pahalı transferleri 1.5m. Larin'i oynatcaklar. Tutarsa 4m verip alacaklar. Sonra aynı transfer windowda fazlasına satacaklar. Aha da buraya yazdım. Tutmazsa adamlar 1m maaş vermiş olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2019 21 saat önce, oldun dedi ki: Lan lucescu besiktas beni istedi de ben istemedim diye aciklama yapti. Te allam o yine iyiymiş. açıklamada finansal sorunları olan bi takımla çalışmak istemiyorum diye itin götüne sokmuş bizi dede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar