Darksun Mesaj tarihi: Ekim 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2019 Görevimizi yaptık hadi inşallah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2019 (düzenlendi) Toplam: Ahmet Nur Çebi: 1797 Serdal Adalı: 1287 Hürser Tekinoktay: 175 20 sandığın 8'si açıldı. Ekim 20, 2019 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ekim 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2019 hadi lan çebi serdar gelmesin de ne olursa olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2019 12. sandık Toplam: Ahmet Nur Çebi: 2740 Serdal Adalı: 1932 Hürser Tekinoktay: 298 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2019 (düzenlendi) Ahmet Nur Çebi: 4015 Hürser Tekinoktay: 458 Serdal Adalı: 2311 16 sandık açıldı, hayırlı olsun adalı 13-16 sandıklarında dağıldı resmen. Ekim 20, 2019 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2019 hayırlı olsun Allah muvaffak etsin. haftaya Gs maçı var içerde, mucize olurda galip gelirsek olumlu anlamda büyük dönüş olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2019 Allahlik kitaplik bisi yok. Duzgun yonetilsin takim yeterli. erdal torunogullari da listeaindeymis cebinin onu simdi gordum. Dark iki posta asilmistir simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2019 (düzenlendi) Baskanlik modelinden cikilmadigi surece Cebi super olsa ne olur olmasa ne olur. Sonraki gelen batiriyor en kotu. Herkes icin gecerli tabi bu. Maalesef gonul bagi kurdugumuz seyler futbol olsun politika olsun, cidden o isleri yonetebilecek insanlar tarafindan yonetilmiyor. Neyse hayirli olsun. Centilmen birine benziyor. Ekim 21, 2019 Sotto tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2019 Ben sevindim. Erdal Torunoğullarının dönmüş olmasına da sevindim. 2 sene önceki bütçe bu yönetimde olsaydı çok farklı işler olabilirdi. Şimdi takımda para edecek adam yok, kasada para yok. Bakalım şapkadan tavşan çıkacak mı diye bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2019 Orman yüzsüzü gelip oy kullanmış, şurada adama nasıl bakıyorlar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2019 anç aday olmayacak sanıyordum, olmuş, kazanmış. hadi bakalım hayırlı olsun, pek sevindirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2019 1 saat önce, Darksun dedi ki: Orman yüzsüzü gelip oy kullanmış, şurada adama nasıl bakıyorlar Yildirim Demiroren varken Fikret Orman niye utanacak ben anlamadim. Varsa bir yanlisi ibra etmesinler cikarsinlar ortaya. Boyle bir vaat bile gormedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2019 bu son dönemin mali kongresi olmadı orada ibra edilmez büyük ihtimalle. Geçmişi sorgulayacağız diyen bir Adalı vardı o da malum palavra zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Ekim 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2019 "Geçmişin hesabını soracağız" yıllardır kullanılan ama bir kişinin dahi yapmadığı bir seçim vaadi o kadar. Malum kol kırılır dfdsgdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2019 120bin maaşlı Ceo muz istifa etmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2019 Ahmet Nur Çebi, başkanlık seçimi öncesinde Beşiktaş CEO'su Gökhan Sarı hakkında, "CEO Gökhan Sarı, 120 bin lira maaş alacak, kendi zammını kendi yapacak ve başkanın da imzasının altına imza atacak kapasitede bir arkadaş değil. O zaman neden bu arkadaşa 120 bin lira ödeniyor?" ifadelerini kullanmıştı. iyi en azından istifa edecek kadar ar sahibiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ekim 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2019 ünal aysal'a benziyor baskan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Ekim 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2019 Yazık ya beşiktaşlılara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2019 Ben anlamiyorum ya, yillardir hep bi bu para nereye harcandi tartismasi var. Takimi batirdi deniyor sirayla her gelen baskana. Bir kisi de sunlarin hesabinin sorulmasini beklemiyor bile. Napacak simdi Cebi takimi adam mi edecek? Yoksa klupten para kaldiracak yeni girisimcimiz olarak mi secildi. Sanirim ikincisi oluyor. Tesekkurler tum baskanlarimiza ve yonetimlere, adim adim futboldan da bjkdan da sogudum. Alip uygun bir yerlerine monte edebilirler klubu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2019 abi kanser oldum biri kovsun şu adamı lütfen. bundan kötüsü olamaz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 24, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2019 sıfır çekerek elensek keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 24, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2019 gs de bi 8 atsın bize oh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2019 sezon başı çok istedim Okan gelsin diye, avcı beceriksizi geldi. Okan ın oynattığı futbolla avcının oynatamadığı futbol ortada. Yeter artık göndersinler, avcı istifa etmeyecek kadar yüzsüz bir adam çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ekim 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2019 İstifa etmiyor kesinlikle ona yönelik bir konuşma bile yapmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2019 aaa yine mi yenilmişiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar