Llama Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2019 profiline bakınca anladım.. olmamış ama söyleyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2019 2 saat önce, Natanyal dedi ki: Hayırlı olsun. Sonunda Şenol gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2019 hayret milletin içinde bir ümit kalmış hala , transferleri 'büyük başkan kendi' yapacaksa boşuna para harcamasın mevcut kadro ile devam etsin. Son senelerde aldıkları feci patladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2019 benim ümidim avcı geliyor diye. yoksa lucescu falan getirirlerse td olarak zaten yavhehe diyip geçerim yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2019 Salı günü arkadaşlar Sao Paulo'dan gelirken uçakta Samet Aybaba ve Yılmaz Vural da varmış, Brezilya'da futbolcu izleyip dönmüşler. İkisi de boşta galiba şu anda, onlardan birini yapıştırın işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2019 avci niye gelsin la, adam seneye cl'ye gitmeye kasar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2019 Bu sene yaptığı gibi tr kupası kadrosuyla çıkar ön eleme maçlarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2019 @natanyal Çaykur Rize Okan'la yollarını ayırmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2019 Keşke o gelse Avcı yerine. açık ara son 2 yılın tartışmasız en iyi yerli hocası. elindeki takımlarla hedefe gitme konusunda oynattırdığı ile birlikte en başarılısı da işte büyük takıma gelince ne yapar orası bilinmez. o riski almayacaksan ama avcı daha iyi seçenek daha öncede demiştim. avcı vs. okan, hangisi gelirse çok iyi olurda daha az riskli olanı avcı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2019 Avciya hazir besiktas ama gutiye ayip oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2019 İlhan erkenden anladı mesela bir şey olmayacağını sağlığını bahane edip ayrıldı. Guti belki bana seker diye bekledi de olmadı. Büyük ihtimal geçen senede ŞG sonrası seni getiririz demişlerdir de Avcı fırsat oldu bunlar kesin bırakmak istemediler işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2019 ilhan yonetici ile takisti. guti senol/milli takim krizinde sans bulamadiysa baska sekilde sans bulmasi daha da zor ihtimal. kendi de farkindadir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2019 laric almışız 6.5 milyon euro bonservis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2019 2021 e kadar 20 taksit mi ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2019 Avcı hayırlı olsun. Hiçbir oyuncu gelmiyor yanından. Totalde 5 transfer planlanıyor beklenmedik satış vs. olup para gelmezse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2019 Alıntı Kurulduğumuz günden bu yana teknik direktörlüğünü yapan, başkanımız Sayın Göksel Gümüşdağ’ın 13 yıllık yol arkadaşı ve dostu Abdullah Avcı ile yaptığımız görüşmeler neticesinde, kendisinin isteği doğrultusunda karşılıklı olarak anlaşarak yollarımız ayrılmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2019 hunter'ı alan takıma oyuncu vermez gümüşdağ zaten ben başarılı olacağına bayağı düşük ihtimal veriyorum açıkçası ama en azından caner ve şaklabanı kesecek takımdan buna da şükür ayrıca şenor'un geldiği zamana benzedi biraz şampiyonluğa full konsantre olacak olması avantaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2019 ljajic icin gomez'de oldugu gibi yalan soylemis olabileceklerinden korkuyordum. sahane oldu. 9 gol 12 asist. senol herkesin gordugunu gorup bastan ve dogru yararlanmaya calissa daha da iyi bir tabela yapardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2019 Gomez'de yalan söylemediler ki, oyuncunun şahsi opsiyonu olduğunu söylemediler. Gomez geliyorum deseydi yine o denildiği gibi alınacaktı. Adam kendi gelmemeyi seçti ki haklı yani terorist saldırı, darbe vs... Bir de Ahmet Bulut zaten gelmemesi için kastırmış oyuncu satabilmek için vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2019 bu planlamayı sen nereden biliyorsun peki abi? gerçekten merak ettim de. sanki fikret orman forum üyesiymiş gibi bir mesaj olmuş. ibb'den de visca dahil kimseyi istemem. irfan can büyük takıma gidip patlamazsa insan da değilim. avrupa'ya gidip belki orta seviye bir takımda falan oynar disiplinli olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 (düzenlendi) Sığır olmadığım için okuyorum, araştırıyorum. Mesela; http://duhuliye.com/n-7511-erdal-torunogullari-sessizligini-haber1903e-bozdu-mario-gomez-tehdit-edildi.html Onun dışında aksinize sosyal varlığım arkadaşlarım var, soruyorum, muhabbet ediyoruz vs... Konyaspor'da çalışan bir arkadaşım bile var, 5 transfer yaptılar daha da yapmayacaklar bu sezon mesela isimlerine kadar biliyorum. Zor şeyler değil yaptıklarım. Bunları nasıl yaptın dersen hem medya çıkışlıyım zaten ondan tanıdığım var hem de gönüllü scoutluk yaptım 4 sene önceye kadar o firmadan her yerde arkadaşlarım var. FM'nin yerel scoutlarından arkadaşlarım var ki çoğu yerel kulüplerde hayvan gibi bağlantıları var vs... Ha eskiye göre paylaşmıyorum. Sizin gibiler gelip sonra sikimsonik 2 laf ediyor iyice tilt ediyorsunuz. Whatsapp grubumuz var burada merak edenle zaten konuşup anlatıyorum. Gerek de yok fazlasını yazmaya. Mayıs 31, 2019 Natanyal tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 Natanyal ne ya Çabuk eski haline dön bakim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 şu whatapp grubuna bir invite at bari ya @Natanyal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2019 @Natanyal lnk pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar