Llama Mesaj tarihi: Eylül 25, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2019 o da ayrı sorun zaten taraftar için oğuzhanı destekleyen yok şuan için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2019 Güneşi gönderen kendi yahu, adama yapmadığı kalmadı. Takımıda sürekli sabote etti, mevcut çer çöpden de anlaşılıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Eylül 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2019 yaptığı güzel şeyler var ama üstüne gene kendisi sıçıp sıvadığı için güzellik falan kalmadı. gidince yaptığı sıva temizlenecek daha. eğer giderse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2019 ahah tiyatroya bak aziz v.2 loading... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2019 Yaratici olsalarmis azcik lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 26, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2019 1453 kartalları mı acaba bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 26, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2019 ee fiko baskanligi birakmicam demis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2019 evet, aziz v2 işte. Başkanlığı bırakmayacakmış ve 1 ay sonra yine seçime girip yönetim değiştirecekmiş. 4 ayda çok şey değişti çünkü beceriksiz herif. Çebi de bu aday olursa herhalde olmayacak , geçen seferki adamla çekişir alır yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 26, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2019 saka gibi ya ne kafasi yasadi peki bu istafa etmek istedi cocuk oyuncagi mi ya bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2019 dedik oğlum bu adamda o karakter olsa istifa ettim hadi bye derdi goygoy yaptı sizde atladınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2019 (düzenlendi) geri aldım mal gbi gol yedik bravo dorukhan biz oynuyorduk Ts attı Eylül 29, 2019 vivavale tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2019 (düzenlendi) lan izlemicem dedim dayanamadım yine kanser oldum 2 oldu bu kadar beceriksiz olmamalılar 2 golüde kk attık Eylül 29, 2019 vivavale tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 29, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2019 iki tane daha yesek de avcidan da kurtulsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2019 (düzenlendi) kaldi 1 besiktaslilar niye hizli oynamak istiyor kacta biraksinlar Eylül 29, 2019 sardalya tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2019 (düzenlendi) 5 ataktir sunu yapmiyorlar sacma sacma paslar, bjk ucuz atlatti, jajic de yok niye boyle oldu anlamadim 2-0'dan sonra izledigim icin terazi devrilmeden onceki durumu gormedim. qral'in sakatligi ciddi degildir umarim Eylül 29, 2019 sardalya tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Eylül 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2019 doğru kesin problem kendi kalemize gol atmamızdandır. daha durun şenol güneş'in laneti bu asdhasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 29, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2019 @sardalya gorevinin basindaymis beyfendi artik gelecek hafta puan kaybi beklicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2019 eh fenerin durumuna düşeriz diyordum aynen devam. Kümede kalalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2019 avcının takıma katacağı bişi olamaz şu saatten sonra, çırpındıkça batacak takımıda aşağı çekecek. acilen istifa etmesi lazım, yerine kim gelecekse eminim avcıdan kötü olamaz nedeni ise futbolcu ve takımın avcıyı kabullenememesi. avcıdan sonra olurda Sergen gelirse takım bir anda farklı bir havaya bürünür ayrıca Sergen in de artık büyük takım deneme zamanı geldi geçiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2019 Sergen gelecek 2 maç kaybedecek, zaten hiç büyük takım çalıştırmamıştı, futbolculuğunda çalışmayı hiç sevmezdi, antrenman saatlerini at yarışı programına göre ayarlıyordu falan diyeceksiniz. Kalsın Avcı, zaten bu seneyi kaybettik. Bence kovulmamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2019 su adami yillardir harcadilar, bi sans vermediler 3 buyuklerde. hep beraber cildiralim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2019 Şenolu yiyen yönetim + taraftar hakediyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2019 Şenol Güneş'i kim yedi ya? ŞG profesyonel, paracı adam. Milli takım teklifi geldiğinden beri kafası Beşiktaş'ta olmadı zaten. Bu adamdan bir Fatih Terim bağlılığı bekleyemezsin. Trabzon'a gider, yönetir ama diğer takımlarda parasına bakar. Milli takımda yıllık 1 milyon euro fazla alıyor. Beşiktaş mı dinler? Zaten son sene kadro kurmaktan çekindi Avcı'ya da enkaz bıraktı. Avcı'nın kapasitesi de yetmedi Beşiktaş'a işte. 17 hafta sonu lider ile 12-13 puan fark kalması şu an Beşiktaş için en ulaşılabilir başarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Eylül 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2019 Bir Fatih Terim bağlılığı mı? 4.defa GS 3 defa MT yapmış bağlılık asdhashf. Gs'den milli takıma son gidişinde taraftarın attığı twittleri çıkartırma lütfen. Şenol biraz sallansın ilk fırsatta yine gelir, ama öncelikle TÜRKİYE FUTBOL DİREKTÖRÜ'nden daha büyük bi tittle icad edilmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2019 Yapmış da adam GS'a karşı tutkulu. ŞG'de trabzon'a karşı böyle. Derbilere bordo-mavi kravatla çıkan adamdan bahsediyoruz. Trabzon-Fenerbahçe kavgası yüzünden Beşiktaş'ta da her fırsatta Fenerbahçe'ye sallıyordu. Beşiktaş'a en iyi sezonlarını yaşattı, en büyük başarılarını gösterdi. Gitmesini hiç istemiyordum ama zaten son sene kafası Beşiktaş'ta değildi, üstüne fenerbahçe maçı ve yönetimin tavrı gitmekte de haklı olduğunu gösterdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar