Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2024 marvel jesus deadpool değil de robert downey jr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2024 nasıl para verdilerse adama artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2024 Doom için seçmeleri çok aptalca olmuş. yüzünü ve sesini komple değiştirseler bile yok ya. çok anlamsız bir seçim. Breaking Bad'taki Gus'ı oynayan adamı yapsınlar deniyordu, o bile daha anlamlı kalırdı bundan. ölen aktör öldüğüyle kalsın işte zorlamayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2024 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2024 progamer, 08.07.2024 19:38 tarihinde dedi ki: Bu tarz diziler kendini çok ciddiye almadığı ya da aşırı komik olmaya çalışmadığı zamanlar kaliteli çerez tadında güzel oluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2024 Rdj seçimi garip olmuş, rolünün hakkını verecektir muhtemelen de hiç mi adam yoktu rdj seçtiler anlamadım. endgame sonrası hepten koptu bende doğru düzgün takip edemedim bile kang zaten kötü tercihti, direk ana kötü olarak dr.doom ile ilerleseler daha mantıklıymış. evrene bir ayar çekecekler sanırım doomsday ve secret war filmi ile. spiderman iyiydi onu bozmazlar umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2024 Casual izleyiciyi Kang multiverse e hazirlamak uzun zaman alan bir surec. Para basicaz diye hizli gittiler, hem franchise hem de aktor patladi. Gerci yerine baska aktor bulunurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2024 (düzenlendi) yonetmenlere 80 milyon, rdjr'a "biraz daha fazlasi" verilecekmis diyorlar 2 film icin, bonuslar haric. random aktor secip doom yapsalar rdjrnin yarisi kadar para getirmez dogal olarak filmler, secim tamamen para getirecek olmasi asd Temmuz 30, 2024 Norak tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2024 Andrew Lincoln, Cillian Murphy, Nikolaj Coster-Waldau, Viggo Mortensen gibi isimler konuşulurken, çok sığ bir seçim yapmışlar. gerçi Fantastic Four seçimlerini de beğenmedim. Sue Storm için Gaia Weiss çok iyi olurdu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2024 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2024 8 aylık video bu arada lmao. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2024 Ben multiverse muhabbetine geleceğini düşünüyordum da, dr.doom olarak gelebileceği aklımdan geçmemişti, sıfırdan 1-2 dr.doom filmi de yaparlar Avengers'a kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2024 (düzenlendi) Captain America 4. 4 dakkalık trailer Ağustos 10, 2024 progamer tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2024 Captain America trailerı güzel olmuş, Ironheart ise meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2024 deadpool milyar dolari gecmis 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2024 deadpool u yeni izleyebildim. end game sonrasında her filmin spin off kafasında olması biraz üzüyor. o kadar uzun süre birbirine bağlı filmlerden sonra bunlar çok çerezlik geliyor artık. yine son 3-4 film arasından en eğlencelisi ama mcu olarak tatmin etmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2024 Marvel Studios is reportedly restricted from using certain Spider-Man villains in their films if Sony uses them first. This limitation is said to be part of the terms Sony established due to their partial rights to Spider-Man characters. madame webb, venom, kraven ve mobius görmüycez yani mcuda hmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2024 Agatha dizisi ilk 2 bölüm çıktı. izleyen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2024 izledim bugün. Güzel başladı bence. Wandavision'ın devamı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2024 bir Daredevil veya Loki değil ama ilk iki bölümden tatmin oldum. genelde Marvel dizileri veya filmleri bir karakteri tanıtmaya yönelik oluyor, o yüzden ana hikâye son bölümde bir şeye bağlanmıyor. umarım burada da o hataya düşmezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Eylül 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2024 Agatha dizisi bende fazla heyecan uyandırmadı. acting iyi de yönetmende / showrunnerda bir sıkıcılık hâkim. oysa konsept (cadılık) çok daha ilginç anlatılabilecek bir şey. dizinin bölümlerinde bazen "korku sahnesi sekansı" çıkıyor ama çok çabuk geri adım atıyor. umarım dizinin finali "ve bunca şeyi Wanda'nın geri dönüşünü göstermek için sunduk" diyerek bitirmezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2024 son 3-4 yıldır herhangi iyi bir marvel dizisi var mı ki? gittikçe seviyeyi düşürüyorlar, kurtarmak için rdj çağırdılar da bu saatten sonra oda kurtaramaz. dizi işine hiç girmeyeceklerdi sadece filmlerle devam etselerdi keşke. aynı şey starwars evreni içinde geçerli içinden geçtiler resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar