goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 iki ş ile yazmışlar ben eşşeğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 (düzenlendi) Anaaa bildiğin paticik sansür uygulamaya başlamış aq lol Mayıs 13, 2019 eregorn tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 Nerde sansür yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 (düzenlendi) oha, iyi calisiyor yalniz. hatta saglam kufredince content needs to be approved by moderator diyor. Mayıs 13, 2019 dasaaa tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 (düzenlendi) oha, iyi calisiyor yalniz. hatta saglam kufredince content needs to be approved by moderator diyor. Mayıs 13, 2019 dasaaa tarafından düzenlendi gizlenen mesaji silebilirsiniz sayin moderator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 Harbi ha, vay be. FORUMA BAK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 ben eşşeğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 hah çok güzel la ben eşşeğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2019 (düzenlendi) Tamkat İyi bari kelime arasına gelince yapmıyor barzo gibi Mayıs 14, 2019 quixef tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 On 30.04.2019 at 13:04, Nekro dedi ki: Film muazzam kotuymus ya cringe fest olmus. imdb de 9 puan almis bir de inanılmaz. 3 saatin 1.5 saati filler osuruk sakalari diger 1.5 saati de ucuz drama. İçeriği gizle Time travel olayı ne kadar da cheesy ydi abi. Bir de bütün senaryo onun uzerine kurulunca film yalan olmus. kuantum, fizik, atom, parcacık gibi fancy kelimeler kullanıp kicimizdan aslında bizim de anlamadigimiz konulardan bir teori uretelim seyirci nasıl olsa ne koysak yiyor önemli olan cgi demişler işte Filmi gömmeye gelmiştim zaten gömülmüşü varmış +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2019 Gerçekten bende bir sanat filmi diye izledim hayal kırıklığı oldu konu derinliği 0dı cıkcıkcık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2019 reddit'te alexander_q diye biri vardı gören olmuştur belki, my endgame diye konu açmıştı filmi önceden izleyebilmek için, çok hasta olduğundan dolayı filmin vizyon tarihine kadar yaşayamayabilirim diyerek. gerçekten de bi güzellik yapıp izlettirmişlerdi kendisine, reddit'tekiler de acayip destek olmuştu. neyse işte yazısını okuduktan sonra zaman zaman aklıma gelince bakıyordum durumunda herhangi bi gelişme var mı diye. en son da bu sabah bakmıştım, bayadır mesajı yoktu işte birkaç saat önce de konu açmışlar vefat etti diye. pazar sabahı hayatını kaybetmiş. üzdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2019 girip spoilerlari yazsaymis bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2019 gorop spoylorloro yozsoymos boro bu ne lan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2019 bu arada düzeltiyim, filmi önceden izlememiş. disney irtibata geçmiş ama filmi sevdikleriyle sinemada izlemek istemiş ve de öyle yapmış sanırım. ablasını da kanserden kaybetmiş birkaç yıl önce zaten. genetik bir hastalık olan fanconi anemisi yüzünden kansere yakalanmış ikisi de. ailesi iki evladını da birkaç yıl arayla kaybetmiş oldu yani. üzülmemek elde değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2019 dünya boş ve acı dolu bir yer, sufferingi ne kadar minimize etsek o kadar iyi, o yüzden kıyak geçtilerse iyi olmuş. her ne kadar "bundan iyi PR mı buluruz" diyerek yapsa da disneyin geçmişte de var böyle yaptığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2019 13 saat önce, Fistan dedi ki: gorop spoylorloro yozsoymos boro bu ne lan ? öyle denmez. girip sipiylirliri yizsiymiş biri Böyle denir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2019 öküzlere öyle yazıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2019 41 dakika önce, goldbären dedi ki: dünya boş ve acı dolu bir yer ne yazik ki oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2019 Sizin içiniz boş, dünya yaşamasını bilene dopdolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2019 Bu filmi beğenmeyenler her şey çok güzel olacak demeyenlerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2019 Bu filmi beğenenler BBG Melihçidir, Survivor izlerler ve en sevdikleri yemek margarinle yapılmış sade pilavdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2019 On 26.05.2019 at 21:41, scorch dedi ki: Gerçekten bende bir sanat filmi diye izledim hayal kırıklığı oldu konu derinliği 0dı cıkcıkcık action'ı da kötüydü ilk filme göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2019 ahahsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar