Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2019 Bir arkadaşın tavsiyesi ile izlemeye başladım. Salı akşamları 20:00 TRT1 de gösteriliyormuş sanırım da Youtube kanallarına bütün bölümleri koyuyorlar salı 23:30 civarı koyuyorlar oradan izliyorum. Temelinde mafya/çete dizisi gibi ama çekimler çok hoşuma gidiyor. Hafif gizemi de katınca bir süre sonra yeni bölümü merak etmeye başlıyor insan. Var mı başka takip eden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Nisan 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2019 Baştan beri takip ediyorum. Normal sıradan klasik mafya-polis dizisi olacak derken, 2. bölümden itibaren farklılığını senaryosununda, çekimlerinde özellikle renk kullanımlarında gösterdi. Her hafta yaklaşık 2.5 saat süren dizide nerdeyse hiç boş sahne yok. Senaryosuda sürükleyici, tahmin edilemeyen cinsten. Hele ikinci bölümde, özellikle bölüme ismini veren kişinin sahneleri her açından (senaryo,oyunculuk,çekim kalitesi,renkler) çok güzeldi. Spoiler olmasın diye fazla detaya girmeyeyim. İzleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2019 TRT dizisinde hükümet / ecdad propagandasından başka ne olabilir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2019 çekimler çok güzelmiş hakikaten sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2019 boktan turk dizileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2019 Dizi nasıl izlenirden başlamam lazım benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Nisan 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2019 inanılmaz bir türk dizisi daha. çekimleri müthiş gerçekten. hayatlarında yedinci sınıf sitcom çekmekten öte bir iş yapmayan insanlar aksiyon dizisi yönetiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2019 k*rt wick Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2019 Random bi dk açtım, kürdwick saving private ryandaki bıçaklama sahnesinin ayakta versyonunu kopyalamış. 6 bin yıllık onurlu direnişi hastanede süleyman soylu kovalamaya indirgemeleri olmamış ama asdasdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2019 Şu koyulan sahne fena değil gerçekten. Dizi ilgimi çekmedi de, ilgimi çekseydi de 2 saati aşan ve yıllık 40 bölüme varan dizilerin kaliteli olma ihtimalinin olduğunu düşünmüyorum. Kendi standartlarında iyi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 18, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2019 8 saat önce, axedice dedi ki: TRT dizisinde hükümet / ecdad propagandasından başka ne olabilir ki? Ben de ilk TRT 1 olduğunu duyunca böyle düşünmüştüm ama hiç o konulara girmiyorlar. En azından 15 Temmuz derler diyordum ama o bile denmedi. Bundan dolayı da hoşuma gitti biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2019 başka dizi yok trt mi açıcaz abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2019 Olm hastaneden kurtarılan adam direk süleyman soylu değil mi? Kötü hayin teröre de fötönün gönderdiği israyil eğitimli k*rt wick falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2019 Böyle bir kaliteli dizi inşallah erkenden bitmez. İzlemesi heyecan dolu özellikle terzi adam psikopat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Nisan 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2019 bütün dualarımız bu diziyle. umarız erken bitmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar