dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 Yeni Havalimanin'dan Besiktas'a ulasim ne kadar? Opsiyonlari neler? Otobus gidiyor mu? Ne kadar suruyor? Gece 23:50 gibi inecegim, pasaport kontrol vs derken 00:20 gibi cikabiliyor olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 abi havaist'e baktim.. ABOUTH yazacak kadar gerizekali olduklarindan olsa gerek. gece gec saatlerde ucak indigini kavrayamamislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 o saatte toplu taşıma bulamazsın. havaist sadece akbil alıyor. taksiyle gitmek istersen 100 - 150tl arasını gözden çıkarman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 Pirate taksi bul. 60 70 e götürür herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 bilmiyorum, pirate taksi bulup giden var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 ekrem sözünde durup 24 saat ulaşım yapmadı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 ben de haftaya ilk defa kullanicam. haritaya baktim da sehir gibi olmus. Indikten sonra disari cikmak acaba kac gun surer? neyse ki taksiyle falan ugrasmicam. otobus tek yon sefer suresi 100 dk diyor sitede. garanti daha fazla suruyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 (düzenlendi) gayrettepe dedeman'a taksi 130-140 civariydi sanirim, gecmis olsun. Nisan 3, 2019 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 Sarıyer özellikle oralar deli rüzgarlı oluyor. Uçaktan benim gibi tırsanlar için yeni havalimanının konumu fena oldu. Bence sefer sayısı arttıkça kazalara rastlamaya başlayacağız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 Bence İstanbul'da tanıdığınız birileri varsa onlar karşılasın sizi. İlk sefer için garanti olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 İstanbul'da tanıdığı olsa ne olur aga? Havaalanı İstanbul'da değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 15 gün felan ücretsiz sanırım ibb otobüsleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 adamin geldigi saatte toplu tasima yok, mecburen taksi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 Şimdi Kadıköy'de Beşiktaş'ta oturanlar düşünsün. Bahçeşehir'e yalnızca 38 kilometre skdfjlhdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 1 saat önce, DynamicK dedi ki: ben de haftaya ilk defa kullanicam. haritaya baktim da sehir gibi olmus. Indikten sonra disari cikmak acaba kac gun surer? neyse ki taksiyle falan ugrasmicam. otobus tek yon sefer suresi 100 dk diyor sitede. garanti daha fazla suruyordur. Taksim'e kadar gitmiceksen aslında daha kısa sürüyor. 4. Levent'ten havaist'e binip gitmem iş çıkışında 30 dakika falan sürdü (ama 17.15'te durağa gelmek yerine 17.45'te geldi =)). O noktadan sonra da trafik olmadığı için hızlı varmıştım. Dönüşte de akşam 18:20 gibi uçak indi, yarım saat uçakta havaalanı turu attık, yarım saatte havaistte yürüdük, üstüne yarım saatte havaistin kalkmasını bekledik. Kalktıktan sonra da 40 dakikada zincirlikuyu'ya vardık. Kısaca otobüse bindikten sonra trafik olmadıkça yolda çok vakit kaybetmiyosun; ama geri kalan bütün faktörler vaktini yiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 Akşam 11 den sabah 8 e kadar ulaşım sadece taksi. Böyle salaklık görülmemiştir ben eşşeğim. Korsanla konustum 100 e gotururum diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 9 saat önce, deadwoll dedi ki: Şimdi Kadıköy'de Beşiktaş'ta oturanlar düşünsün. Bahçeşehir'e yalnızca 38 kilometre skdfjlhdsg evet hatta nedense havaist bahçeşehirden de geçiyor Şehre uzağız diye üzülüyorduk , artık biz dağbaşılılar olarak göbeğimizi kaşıyacağız,şehir üzülsün,nıhaha zati beylikdüzülü başkanıda seçtirdik,daha hizmet mizmet beklemesin şehir, metrolar trenler hep bu tarafa artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 aylarca kadıköyden başka yerde yaşanmaz goygoyu yapıp, evlendikten sonra bahçeşehire mi taşındın lan dogmit? sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 arkadaşlar evrensel bir gerçek var, kira vermediğiniz ev,en güzel evdir,semti pek önemli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 yasamasak da olur diyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 zarı atamıyorum aga 2 turdur,üstüne düşürebilsem alcam hatta otel bile dikcem ama denk gelmiyo kadıköye aq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 3 saat önce, miyaw33 dedi ki: Akşam 11 den sabah 8 e kadar ulaşım sadece taksi. Böyle salaklık görülmemiştir ben eşşeğim. Korsanla konustum 100 e gotururum diyor Arkadasin telefon numarasini gonderebilirsen eger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 Yolladim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 Nası ya? Benim de dönüş oradan olacak 23.45 uçağın inişi. Gerçekten havaş gibi bi şey yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar