progamer Mesaj tarihi: Mart 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mart 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2019 Epic store exclusive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2019 and tons DLC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2019 (düzenlendi) remember, remember the 5th of December Mart 28, 2019 Norak tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2019 pax sunumu felaketti. gidenlere üzüldüm açıkçası. oyunu sevenler sevinmiştir de. baydı sanki aynı yemeği tekrar tekrar insanların önüne sunuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2019 (düzenlendi) seveni-ski. 9 senedir ayni artwork ve content, fuck you. Mart 29, 2019 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2019 ilk oyun en guzeli iidi, HD remaster pack cikaricaklarmis belese. oturur onu oynarim, lilith en iyi karakter zaten. full sjw ye girerler bu yenisinde zaten ben almiyim thxbye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2019 https://www.pcgamer.com/borderlands-3-release-date-leak/ 13 eylülmüş release. epic exclusive muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2019 (düzenlendi) Haziran 20, 2019 Xenus tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 FPS'ye taşıdım. Şu an preorder verebiliyor muyuz bir yerden buna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 EU / 302TL / G2PLAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 İzleyince gaza geliyorum çok seviyorum ben bu oyunu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2019 epic games sayfasına eklemişler ama hala daha unavailable diyo tıklayınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2019 Steam indirime girince alırım diodum Epicmiş sadece. Demekki oynayamıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 (düzenlendi) On 02.08.2019 at 08:45, Luriel dedi ki: Steam indirime girince alırım diodum Epicmiş sadece. Demekki oynayamıcaz. Exclusivity 1 yıl filan. Zaten bir oyunun indirime girmesi de 1 sene filan ortalama. Steame gelince 1 sene de ben full fiyata satayım diyemezler herhalde, Steame geldikten sonra en yakın sale da indirime girer muhtemelen. (Edit: Bunun exclusivity period 6 aymış) Ağustos 5, 2019 ShadowFury tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 gamepad ile oyun oynamaktan vazgeçseler artık, şu demoları pc de yapsalar, kanser oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 309 399 499 önceki oyunlarda full gereksiz olan deluxe contente 90 daha, season passlen 190 daha tim ve randy el ele vermiş hortumluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 “Let’s get that guy who created loads of hype and was a friend of the borderlands community” bu nasıl bi beyinsizlik lan take-two. copyright çakıp, kapısına dayanıp tehdit etmişler. daha geçen videolarını izliyordum, tam bl manyağıymış diyip. epic devreye girip durumu düzeltirse güzel PR yaparlar. yaramaz publisherların kulağını çeksin işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 karşı taraftan açıklama gelmiş. https://www.reddit.com/r/borderlands3/comments/cmu7h5/submattos_response/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 @Cokomantis prozd seslendiriyomuş dsdfg charlar iyi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2019 lysanderoth ve archibald'dan (rip) iyi olmasın bl'nin char'ları iyiydi zaten ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2019 (düzenlendi) prozd ya ahaha Ağustos 14, 2019 Xenus tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar