Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vampire: The Masquerade® - Bloodlines™ 2 [2020]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Mass Effect 3'ten iyi olsun, ben oynarım. Bloodlines 1'den iyi olmasını elbette beklemiyorum.
Bloodlines 1'den iyi olabilmesi için VTM Bloodlines + Planescape Torment + Disco Elysium ekibinin birleşip bir oyun yapması gerekiyor.

• 3 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:

pek iyi gozukmuyor. last gen diyecektim ama bulanik texturelara, vasat assetlere baska bir tabir lazim. goruldugu gibi interaktif mekanikler ve akiskan hareket/combat varsa koridor stiliyle sinirlanmasi yazik olur.

Mesaj tarihi:

sunum varmis roportajli. bunda oynanis daha uzun. mekan daha iyi duruyor.

spoiler vardir mutlaka.

umarim ayni mekani baska bir klanla oynarken de yayinlarlar da ne tipte bir oyun olacagini kestirebiliriz.

• Like 1
Mesaj tarihi:

Ben her zaman iyi bir vampire the masquerade oyununun Dishonor grafik tarz ve gameplayiyle olabileceğini düsünmüsümdür bu trailer da baya dishonor a benziyor zaten ama grafikler ve animasyonlar biraz hantal ve özensiz gibi. Seslendirme, atmosfer, müzik guzel duruyor cok umudum yok bekleyip görecegiz.

• 3 ay sonra ...
  • 3 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Bone, 01.11.2024 04:20 tarihinde dedi ki:

Türk Tremere hatunu çıkardılar di mi ya 😞

ana karakteri diyorsan onu erkek kadin klan vs secebiliyoruz istedigimiz gibi:

The main character of Bloodlines 2, whom the player controls, is an elder vampire known as "Phyre", whose clan, appearance, backstory, and gender can be chosen by the player. It has been revealed that clans Brujah, Tremere, Banu Haqim, and Ventrue will be playable at launch.

• Yeni Oluştur...