Sam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2019 4 saat önce, arcane dedi ki: ahahah niye bilmiyorum iyi guldum buna. koteku diyecegim bundan sonra ben de. kötek lazım onlara abi çünkü hepimiz biliyoruz, ne zaman "ya gene biri saçmalamış" dedirten bir makale görsem %35-40 ihtimal bunlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 para bok. napıyorlar bi sik anlamıyorum br cahili olduğum için. gunz online vardı ben bebeyken onda da böyle otistik combo bişiler yapıyoduk. ama estetik olarak şu salak şeyden daha hoş gözüküyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 işte çinli parasını ha 16 yaşındaki şampiyona basıyorlar ha egs exclusive'e. xi'nin putin-tier oyunu bile olabilir ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 olm hadi diğerlerini geçtim de fortnite bari paylaşma, oynayan yok ilgilenen yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 girme baslıga o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 he çünkü fortnite ve gunz başlığı burası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 (düzenlendi) ulan her 2 topicten 1'inin taharete deraillediği forumda bana ahkam kesmeyin. başlık açıyorum şimdi zaten. buraya daha yazmam. Temmuz 30, 2019 Xenus tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 oralarda kimse diğerine beğenmiyorsan gelme çekmiyor. bir sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 adam bana ilk paylaşma demiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 e konusu değil? adam sana ters bi şekilde de yazmamış. illa smiley mi koyacaz sana her yazdığımıza? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 doğrudan egs ile alakalı değil gerçi ama bu kadar sorun etmenizi anlamadım şahsen. fortnite başlığı vardı gerçi geçen yıldan ama dert edilecek birşey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 koyduğundan rahat olduğum yok zaten. haa gunz vardı diye açtım 1 dakka baktım oynayan ruh hastasıymış dedim kapadım hatta. adama git demesinde olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 adımı görünce tuzlukla kosuyor. bosver sam. sorunları var işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2019 kem küm yapmak yerine bam bam girişmişler. millet de raidlemişler direkt dsdf güzel taktik ama streisand etkisi yapıyor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2019 adamlar resmen diğer bütün egs'ten rüşvet alanlara geçmişte verilen tepkilere önceden cevap vermeye çalışıp hepsinde de batırmışlar. blogu yazan adamı işten atıp özür dileme haricinde hiçbirşey kurtarmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2019 kendi kendilerini yargılamışlar vidyo çekmeye bile değmezmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2019 (düzenlendi) zaaa https://www.reddit.com/r/fuckepic/comments/clf5kv/for_those_out_of_the_loop_heres_essentially_whats/ Ağustos 3, 2019 Xenus tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2019 yazık ya, epic'i valve'dan çok severdim 20 yıl önce. bugün alev alsa bir bardak su dökmem. keşke son unreal tournament'ı yaptıktan sonra iflas edip kapansalardı da öyle kalsalardı aklımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2019 İnanılmaz zarar verdi ya ekonomik oyun oynama imkanlarımıza Epic. Yazıklar olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2019 10 saat önce, quixef dedi ki: İnanılmaz zarar verdi ya ekonomik oyun oynama imkanlarımıza Epic. Yazıklar olsun. ? vampires, control'ü falan 30 tl'e pre-orderladık. daha ilk sale'de outward, wwz 30 tl'er geldi. steam'in minimum paritesinden farkı yok. publisher özel muamele fiyat çekerse herhangi bi nedenden o zaten platform farketmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 Alıntı Epic’s Statement on Misinformation & Abuse We at Epic Games have often shared our views about the game business and companies in it, and we support the entire game community’s right to speak freely and critically about these topics, including the topic of Epic, our products, and our store. When everyone shares their earnest views, the best ideas ultimately prevail. The announcement of Ooblets highlighted a disturbing trend which is growing and undermining healthy public discourse, and that’s the coordinated and deliberate creation and promotion of false information, including fake screenshots, videos, and technical analysis, accompanied by harassment of partners, promotion of hateful themes, and intimidation of those with opposing views. Epic is working together with many game developers and other partners to build what we believe will be a healthier and more competitive multi-store world for the future. We remain fully committed, and we will steadfastly support our partners throughout these challenges. Many thanks to all of you that continue to promote and advocate for healthy, truthful discussion about the games business and stand up to all manners of abuse. https://www.epicgames.com/store/tr/news/epics-statement-on-misinformation-and-abuse TR'e region sıkıntısı çıkaran oyun kalmamış. outer worlds ile bl3 gelmiş fiyat kötü ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2019 off açıklama tam akpnin demokrasi tiradlarına benzemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2019 https://medium.com/@perplamps/regarding-whats-been-happening-3af0f27d863c https://www.reddit.com/r/EpicGamesPC/comments/cmsrxq/ooblets_dev_talks_about_the_situation_shares/ew4mcz7/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 https://www.eurogamer.net/articles/2019-08-06-epic-condemns-disturbing-trend-of-harassment-following-ooblets-exclusivity-deal#comments adamlar satış rekoru kıracak gibi geliyor bana dsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar