Xenus Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 epic ekslüsüv olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 yürüyedur epic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 (düzenlendi) . Haziran 10, 2019 razzRaziel tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 "Good news - we’re extending that offer through the rest of the year! That’s right: a free game every week for the rest of 2019. And remember, once you pick up a free game from the Epic Games store, it’s yours to keep. " https://www.epicgames.com/store/en-US/news/epic-games-at-e3-2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 ubisoft oyunları sadece uplay ve egs olacak sanırım. steam'de yok e3'tekilerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2019 ya bu steamciler valla akıllanmaz. bu nedir ya ahahah. sene 2019 hala uwp xbox'tan medet ummak dsdf egs sale'i 13'ünde bitiyor. bakalım nasıl fiyatlardan düşecek yeni oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2019 type /helpxenus for a list of available bot commands. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 (düzenlendi) şişman dayanışması :)))) gelince hemen pre-order'a basayım. Haziran 12, 2019 Xenus tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 (düzenlendi) jim sterling ne kadar keko biri ya. adam kendisi adam gibi araştırmamış bile KS'da steam olarak belirtilmediğini. my sources, bana böle dediler diyo. şundan direkt işte. internet yüklenicek bişi arıyor. https://www.cnet.com/google-amp/news/meet-the-angry-gaming-youtubers-who-turn-outrage-into-views/ story based bi crowdfunded oyunda story dlc olması daha saçma olmuş. konsolcu adam güzel yorumlamış. konsolcular şu pc steam mustard race crowdundan iyi durumda şuan. Haziran 12, 2019 Xenus tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 shenmue konsol oyunu zaten kickstarter da ps için yapılmamışmıydı ya. adam bunlardan besleniyo olm, drama ekmek teknesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 (düzenlendi) https://medium.com/@houseparty/houseparty-is-joining-epic-games-8b6344a4d8e2 yine basmışlar parayı. zaten 2019 Q3'te bi in-game voice communications service açacaklardı bunlar, bu alımla birlikte teknolojiyi pekiştiriyolar heral. ya da tamamen mobil yatırımı da olabilir. nese steam'den sonra discord'a da bilenecekler orası kesin. olm tam şey değil mi ya, mafya dizisinin yeni sezonunda yeni bi antagonist çıkartırlar birden şehre damlayıp arkasındaki esas kötünün desteğiyle sağa sola sataşır. kaynakları keser, haraçlar bundan sonra bana der, bölgeleri ele geçirir düzeni bozar falan sdsfs Haziran 12, 2019 razzRaziel tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 infernal affairs 2 filmi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 (düzenlendi) @razzRaziel hayır, konsol oyununu pc'e de getireceğiz dediler sadece ve getiriyorlar. pc steam gaming buna sevineceklerine neden steam değil, diye ağlamak... gidip switch exclusive mi yapaydılar. 8 saat önce, goldbären dedi ki: benim paylaşımla bir alıp vermeediğim yok ne güzel sıradan oyunları koyuyor evet, ama herif steam kullanan herkesi steamci çomar diye aynı kefeye koyuyor öbür topikte. inşallah ekran kartı patlar....... ben steamci kafatasçılığına karşıyım... sen de tuvalete giderken legoya basarsın inş. publicity'nin iyisi kötüsü yok, özellikle yeni oluşan bi platform için. devrim hue denilen uwp failware xbox trailer'ını kaça katlamış view sayısında haha. bu tipler zaten pc gaming'in BEKA'sını düşünmüyor. varsa işleri internette oynamadıkları oyunların geyiğini yapmak, angry ranting, drama oluşturmak. internet puanı kasmak ama oynayan zaten oynuyor. meanwhile gaben artifact'taki son oyuncu bi de auto chess bandwagon'ına atlayadursun. the future is now, old man... amazon kadar yıllık geliri olan epic games + ödüllü sürdürülebilir UE ekosistemi + tencent based CHINA backing'iyle neyse ki pc gaming adına yeni bir devrimi başlattı. steam artık hasta bir adam, ea zaten terketmişti şimdi ubisoft terketti. oculus steamvr desteğini kaldırıyor. sırada square enix de avengers vs. oyunlarını epic'e alırsa bu iş tamam. it's ded jim... steam'i de hentai oyunlar için kullanırım artık. bak ona yarıyor... valve'ın yola gelip cut'ını indirmesi lazım, yan gelip yatma yerine kaliteli oyun yapımına geri dönmesi lazım vs. publisher/developerların monopolye muhtacı kalmadı artık. %30 cut yerine üzerine para vericek artık adam gibi oyun sunabilmek için. kötü adam mı? adeta cahil kitleye karşı, ama yine o kitle için devrim yapan ATATÜRK gibiler Haziran 12, 2019 Xenus tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 Oha amazon kadar yillik gelirleri mi varmis woha. Du bakiym lan merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 Böyle bir şeye bakma gereği duyman bile şaşırtıcı. Xenus başta kıl etmişti ama artık eğlenerek okuyorum. Foruma girince ilk buraya bakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 "The game recently surpassed the $1 billion-mark from in-game revenue, according to the gaming intelligence company SuperData. “Fortnite” is on pace to generate more than $2 billion in 2018, which would value Epic Games between $5 billion and $8 billion, according to Bloomberg." " Amazon annual revenue for 2018 was $232.887B, a 30.93% increase from 2017. " Bos bos yatiyordum bakayim dedim de xenusun yazdigini gormeden bakmis oldum meh Xenus artik acikla epic ne kadar oduyor sana yaverlik servislerin icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 Az önce, eldar dedi ki: Böyle bir şeye bakma gereği duyman bile şaşırtıcı. Xenus başta kıl etmişti ama artık eğlenerek okuyorum. Foruma girince ilk buraya bakıyorum. teşekkürler. ben de çok eğleniyorum buraya yazarken ahah @cicibeybe profit abi yanlış yazmışım. makale de biraz dandikmiş 2017 amazon'u 3bil kar etmiş onla kıyaslamışlar. geçen seneki karları daha yüksektir ama. https://nymag.com/intelligencer/2018/12/fortnites-fashion-industry-makes-as-much-money-as-amazon.html baklava gönderecek mertebeye erişmedim hem ben daha ya dsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 yok ya fortnite falan faso fiso sadece onla olacak iş değil bu. öyle olsaydı riot games zamanında tüm sektörü alırdı (tr'de aldı gerçi sdf). hem fortnite artık düşüş grafiğine geçiş yapmıştır, zirveyi çoktan geride bıraktı. özellikle de apex bunu hızlandırdı. bi de yani sonuçta toplamda csgo, tf2, dota'nın pazarları toplasan o kadar kazandırmamıştır ama bakmak lazım (gerçi valve paylaşmıyo sanırım satışlar dışında pazarda dönen kazancını). hem çinliler var hem de bunlar baya venture capital topladılar. olursa vurucaz gözünden olmazsa epic games epic fail olacak olayı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 Epic in yillik geliri amazon un oyun endustrisindeki gelirinden fazla olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 (düzenlendi) @razzRaziel öyle değil işte abi. fortnite hala sağlam. zaten makale 6 aylık. EGS'i niye bu kadar agresif pushluyorlar sanıyorsunuz ki, fortnite ile uzun dönem gitmeyeceğinin bilincindeler. daha dauntless var, spellbreak var. rocket league'ini developer stüdyoyu aldı. chivalry 2 ve auto chess EGS exclusive geliyor. rainbow 6, ubi oyunları yine egs'de. discord server discovery'e bak yani popüler, communityli ne varsa saldırdı adamlar. Haziran 12, 2019 Xenus tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 Ya batmazlar tabii de ne kadar zarar ederlerse o kadar iyi işte. Şu exclusive teröründen bir an önce kurtulalım da sonra ne halt ederlerse etsinler. Discord server discovery diyorsun da bozacının şahidi şıracı, Tencentin o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 bandai namco (elden ring bunlarda) zu EGS? code vein'in steam sayfası gitmiş. SE avengers'ı ile ikisi egs'e gelsin. epic games shedder of fanboi tears, eater of şişman gains. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2019 exclusive terörü mü kjasdfhskdj müthiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2019 E-PiKK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2019 (düzenlendi) Bitti indirimler, giden oyunlar ve punk geri gelmiş, https://www.epicgames.com/store/en-US/product/cyberpunk-2077/home 249 :p Haziran 14, 2019 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar