Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 şurada başlık bunun ama pc oyunlarına iteleyebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 1 saat önce, goldbären dedi ki: ben daha hiç bir şey almadım. birgün hl3 epikte çıkarsa o gün indiririm.......... ben de almadım. (önceden hades'i almıştım, daha çadırlara saldırmamışlardı o zamanlar, olaylar yoktu sayılır mı?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 the sinking city'i de aldım. open world detective-adventure. hp lovecraft setting. yanında şu oyun da geliyor. https://store.steampowered.com/app/350640/Sherlock_Holmes_The_Devils_Daughter/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2019 bugün dört oyun aldım, egs hala facia kötü. oyunu indirme harici hiçbir hizmet yok, korsan torrentten farkı crack ile uğraştırmıyor ondan ibaret. aynı fiyattayken gene almam bunlardan. kazık atma seviyesinde istisnai bir durum oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2019 Lovecraft'ı görünce dayanamayıp bende aldım Sinking City'i. Yanında verdiği oyuna hiç dikkat etmemişim bile. Görünce bi sevindim ekstra olarak onu kütüphanede. Öyle tırt bir oyunada benzemiyor hani. O fiyata 2 oyun, üstelik biri pre order. Çok iyi oldu bu indirim valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2019 rekabet bugün yarar ama uzun vadede egs tekel olunca göreceğiz tanesi 500 yapacak mı yapmayacak mı. cebine 60 lira sıkıştırılınca sandıktan akp mührü fotosu atan sonra niye işsiziz demeyen seçmen gibi olacak mısınız acaba.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2019 sinking city i alayım dedim ama garanti sanal sağolsun direk ret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2019 darksun, kaydetmeden tek çekim işareti yap, az önce beni de reddetti, tek çekim yaptım kartı sisteme kaydetmedim anında hüpletti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2019 epikin bütçesi cirosu falan steamin 3-5 katı sanırım, yani adamlar bir katından vazgeçse steami tek senede kapattırır isterse. daha doğrusu attığın taş ürküttüğün kuşa değmeyen indie oyunlar kalır sadece, epikin gözünü korkutmayan. o hl3 yapılacak şişko, kaçarın yok... veya sarı yeleli aslan Drumpf tehlikeyi görüp EGS'yi amerikada yasaklar, ek vergi koyarsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2019 başın sağolsun yabgu gözükmüyorsun pek forumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2019 Gaben reis kusura bakmasın iş başka dostluk başka sdaf Detroit: Become Huma, The Sinking City, Beyond: Two Souls, World War Z ve Control Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2019 11 dakika önce, goldbären dedi ki: başın sağolsun yabgu gözükmüyorsun pek forumda ulan klsdjflskfskl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2019 Fesi kim devraldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2019 Ne biçim indirimler varmış lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2019 30 dakika önce, Yabgu dedi ki: darksun, kaydetmeden tek çekim işareti yap, az önce beni de reddetti, tek çekim yaptım kartı sisteme kaydetmedim anında hüpletti eyvallah çalıştı vallahi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2019 bu bir tek beni rahatsiz ediyor olabilir... steam arayuzu hele ki video player'i cok cok cok igrenc. ve nedense hep cok yavas geliyor o video player. epic'inki daha epic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2019 (düzenlendi) eskiden origin'de meksika vpn ile ucuza oyun alıyorduk. aç muricalılar yüklenince o olayı engellediler galiba. ya da daha kötüsü mexica, latin america shaftlandı fiyatlar us fiyatlarına çekildi emin değilim. neyse sanırım epic'te vpn kullanan bazı hesapları satın almaya engellemişler. net bilgi degil bu. bu arada steam drm gibi epic drm diye bişi yokmuş galiba. ashen'i exe'den direkt çalıştırmış adam. drm-free yani bazı oyunlar sanırım. marifet gibi yazmış steam köylüsü şunu ama anektod olarak vereyim dedim dsdfg Mayıs 18, 2019 Xenus tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2019 (düzenlendi) indirimlerin çoğu gitmiş. iyi ki saldırmışız. sale'de olan hiç bişi kalmamış nerdeyse toplel https://www.spieltimes.com/news/borderlands-3-pre-order-pulled-out-from-epic-games-store/ Mayıs 18, 2019 Xenus tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2019 ana sayfada fiyatları düzeltmişler sadece, 60 TL indirim checkout yapınca çıkıyor hala. Ama bu yukarıdaki kalkmış oyunları ben göremeden kaldırmışlardı zaten olsa da 249 a Anno almazdım gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2019 (düzenlendi) Garanti sanal kart ile oyun satın almayı başarabilen var mı ? Sürekli reddediyor. @Darksun @Yabgu Teşekkür ederim.Kartı kaydetmeden işlemleri gerçekleştirdim. Mayıs 18, 2019 DarkC1oud tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2019 (düzenlendi) biz aldık yukarıda Yabgu söylemiş sağolsun kredi kartını kaydetmeden çekim yap seçeneğini işaretleyince çalışıyor öyle dene. Yanlız dikkat et 3 kere başarısız olduysan kart önce internete otomatik kapanabiliyor, ayrıca direk blokeli halede gelebiliyor. Çok denediysen şimdi internete kapalı olabilir. Mayıs 18, 2019 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2019 harbiden discountlar duruyormuş yüksek fiyatlı oyunlarda. steamci kitle developerlara taciz yaptı galiba. YA BAKIN OYUNLARINIZI NASIL BU KADAR UCUZA SATABİLİRLER YA?!!11!1!! diye ondan galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2019 gaben iz bırakmamak için aral'ı arayıp yükselttirmiş abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar