Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Epic Games Store exclusivity meselesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
1 saat önce, goldbären dedi ki:

ben daha hiç bir şey almadım. birgün hl3 epikte çıkarsa o gün indiririm..........

ben de almadım. (önceden hades'i almıştım, daha çadırlara saldırmamışlardı o zamanlar, olaylar yoktu sayılır mı?)

Mesaj tarihi:

bugün dört oyun aldım, egs hala facia kötü. oyunu indirme harici hiçbir hizmet yok, korsan torrentten farkı crack ile uğraştırmıyor ondan ibaret. aynı fiyattayken gene almam bunlardan. kazık atma seviyesinde istisnai bir durum oldu.

Mesaj tarihi:

Lovecraft'ı görünce dayanamayıp bende aldım Sinking City'i. Yanında verdiği oyuna hiç dikkat etmemişim bile. Görünce bi sevindim ekstra olarak onu kütüphanede. Öyle tırt bir oyunada benzemiyor hani. O fiyata 2 oyun, üstelik biri pre order. Çok iyi oldu bu indirim valla. 

Mesaj tarihi:

rekabet bugün yarar ama uzun vadede egs tekel olunca göreceğiz tanesi 500 yapacak mı yapmayacak mı. cebine 60 lira sıkıştırılınca sandıktan akp mührü fotosu atan sonra niye işsiziz demeyen seçmen gibi olacak mısınız acaba....

Mesaj tarihi:

epikin bütçesi cirosu falan steamin 3-5 katı sanırım, yani adamlar bir katından vazgeçse steami tek senede kapattırır isterse. daha doğrusu attığın taş ürküttüğün kuşa değmeyen indie oyunlar kalır sadece, epikin gözünü korkutmayan. 

o hl3 yapılacak şişko, kaçarın yok... 

veya sarı yeleli aslan Drumpf tehlikeyi görüp EGS'yi amerikada yasaklar, ek vergi koyarsa... 

Mesaj tarihi:
30 dakika önce, Yabgu dedi ki:

darksun, kaydetmeden tek çekim işareti yap, az önce beni de reddetti, tek çekim yaptım kartı sisteme kaydetmedim anında hüpletti

eyvallah çalıştı vallahi ?

Mesaj tarihi:

bu bir tek beni rahatsiz ediyor olabilir...

steam arayuzu hele ki video player'i cok cok cok igrenc. ve nedense hep cok yavas geliyor o video player.

epic'inki daha epic.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

eskiden origin'de meksika vpn ile ucuza oyun alıyorduk. aç muricalılar yüklenince o olayı engellediler galiba. ya da daha kötüsü mexica, latin america shaftlandı fiyatlar us fiyatlarına çekildi emin değilim. neyse sanırım epic'te vpn kullanan bazı hesapları satın almaya engellemişler. net bilgi degil bu.

bu arada steam drm gibi epic drm diye bişi yokmuş galiba. ashen'i exe'den direkt çalıştırmış adam. drm-free yani bazı oyunlar sanırım.

marifet gibi yazmış steam köylüsü şunu ama anektod olarak vereyim dedim dsdfg

Xenus tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

ana sayfada fiyatları düzeltmişler sadece, 60 TL indirim checkout yapınca çıkıyor hala. Ama bu yukarıdaki kalkmış oyunları ben göremeden kaldırmışlardı zaten ? olsa da 249 a Anno almazdım gerçi. 

Garanti sanal kart ile oyun satın almayı başarabilen var mı ? Sürekli reddediyor. @Darksun @Yabgu Teşekkür ederim.Kartı kaydetmeden işlemleri gerçekleştirdim. ?

DarkC1oud tarafından düzenlendi

biz aldık ? yukarıda Yabgu söylemiş sağolsun kredi kartını kaydetmeden çekim yap seçeneğini işaretleyince çalışıyor öyle dene.

Yanlız dikkat et 3 kere başarısız olduysan kart önce internete otomatik kapanabiliyor, ayrıca direk blokeli halede gelebiliyor. Çok denediysen şimdi internete kapalı olabilir.

Darksun tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

harbiden discountlar duruyormuş yüksek fiyatlı oyunlarda. steamci kitle developerlara taciz yaptı galiba. YA BAKIN OYUNLARINIZI NASIL BU KADAR UCUZA SATABİLİRLER YA?!!11!1!! diye ondan galiba.

• Yeni Oluştur...