aquila Mesaj tarihi: Kasım 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2019 kopekseniz niye geziyosunuz, evde oturun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2019 hav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2019 hiçbir şey yapasım yok günlük. İçsem, çok içsem ne güzel olur aslında ama olmuyor. Şöyle içip, uyuyayım sonra bi kalkayım 10 gün geçmiş olsun, bir daha vurayım kafayı 10-15-20 neyse, kaç lazımsa o kadar gün geçsin. bir şey olacağından da değil. her gün bir şey yapmam gerektiğini hissedip, gün sonunda yine bir şey yapmadım pişmanlığından kurtulmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2019 bi kar yagdi disariya , etraf Yilmaz Guney filmlerinde dogu anadoluya benzedi , bembeyaz , suratina suratina kar esiyor kopek gezdirme plani pek iyi degilmis . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2019 Sıcacık mutfakta çalışıp mis gibi dolarları kazanmak varken gittin kendin istedin belayı. Hak etmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2019 kanadaya mi gittin lan kopek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caguar Mesaj tarihi: Kasım 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2019 (düzenlendi) 2020'ye sayılı günler kala camiden ayakkabımı çaldılar. Püüü Allah cezanızı sizin https://youtu.be/ny3juIKEXAg Kasım 14, 2019 Caguar tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2019 cami gibi bir yerde nasıl bir profil bekliyorsun hacı dayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2019 3030a da girsek camiden ayakkabi calinacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2019 oyhs assignmenti son bi hafta yaparim diye beklettim hasta oldum geberiyorum oda yalan olcak gibi öf cuma'ya kadar yapamam heralde ama çok pis patladim :>. uzun uzun bi ara buraya bişiler yazabilirim yada ayri bi topic falan da acabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Aralık 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2019 Boyun ve sırt kaslarım ağrıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ocak 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2020 Hic utanmaniz yok arkamdan konusmussunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ocak 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2020 On 21.05.2019 at 02:47, deadwoll dedi ki: Prawler mutsuzluk elementali abi, başkaları prawler olamaz. Belki dönem dönem prawler'laşabilirler. Prawler olunmaz, Prawler dogulur. Kiskancsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2020 vay arkadaş yaşıyor hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2020 bu çocuk benim rol modelim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2020 Vaaay pilavyer gelmiş Köpek gezdirme olayından vazgeçtim ,evin yanındaki restoranlara baktım bı tanesi ödül fln almış, morroccon cuisine Girdim sordum eleman lazım mı diye , aldılar anında, yemekler fln çok iyi rengarenk ve lezzetli Ama mutfak bildiğin iğrenç , leş kokuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2020 kardes al bi foodtruck, kendin yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2020 Don’t prawl me now Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2020 (düzenlendi) Aşçılık yapmak istemiyordum Amerika'da , yeni evli adamım,gece geç saatlere kadar çalışacağım,dövmeli marjinal garson hatunların Fink attığı bir işi yapmak istemiyordum,Pis,sevmiyorum. Bi süredir köpek gezdirme işi yapiyordum çünkü asıl çalışmak istediğim sektörde 20 yere CV yollayıp dönüş almamıştım. Geçen hafta bi restoranin ilanını gördüm ,çok güzel restoran,her şeyi kendileri yapıyor,ekmeği tatlıyı kasap işlerini,her şey inhouse. Mutfağı saray gibi,otel mutfağı gibi. Başvurdum , gel deneyek dediler , daha mesai bitmeden "biz seni birakmayiz,kesin işe alcaz" die gazladilar. Ovdukce ovdu şef beni ,kimse benim vereceğim parayı vermez dedi , hayatımda hiç bir işveren tarafından böyle övülmediydim,hoşuma gitti. Pazartesiye kadar düşüncem dedim, cumsrtesi başlarsan sign bonus vercem dedi adam ,500 dolares Ama şöyle bi sorun var , restoranin adını Googleladim, sağa sola hatta personele verdikleri çekler karşılıksız çıkmış. Insanlar maaşını alamamış ,baya rezillikler yaşanmış Bu arada gezdirdigim köpeklerden biri beni ısırdı , eytere çekip köpek gezdirme işinden çıktım , doktor masrafı için 1 dolar bile yardım etmedi çünkü şerefsizler Bugün başka bı restorana gittim,catkapi, morroccon cuisine ,ödüllü restoran , anında ise aldılar , ogleden sonra kendimi bı foodtruckta buldum, ilginç geçti yani, bu patron da bana deli gibi kur yaptı, "gel benle çalış ,çok şey öğrenirsin , sana el vercem,potansiyelimiz büyük,ben kebapçı accam başına seni koycam bana güvenilir adam lazım" Bunları ve daha fazlasını söyledi Tam arada kaldım , morroccon şef resmen dünyaları vaadetti bana , ama vaat yani.... Diğer restoranın mutfağı COK guzel , herşeyi sıfırdan yaptıkları için sanki daha çok şey öğrenirim ,ama işte checkler bounce olmuş , mağdur olma ihtimalim var Ve üstüne ,eve geldim ,haber geldi , CV yolladığım ciftliklerden biri , para olarak hepsinden daha iyi bı rakamla geldi, ve istenilen hemen başlamam,hemen ! Yarın gel diyo adamlar, pazara kadar gelemem dedim, pazar sabah 9da gel.diye cevap attılar. 2 gün olsun mutfakta çalışınca özlediğimi farkettim, goygoy , tempo, eğlenceli . Takım ruhu ,dinner rush,arkasından çıkan o köpükler,anlayamassiniz.... Ama ne kadar eğlenceli olursa olsun, weed farm da çalışmak is the dream, napcami bilmiyorum suan Ocak 10, 2020 DoGMeaT tarafından düzenlendi Ekledim çıkardım vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caguar Mesaj tarihi: Ocak 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2020 Sen ayrı konu açsana laurelin gibi resim falan da at eğlenceli ve kendi konusunu hakedecek bişeye benziyor anlattıkların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ocak 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2020 trump işsizliği bitirmiş amerikada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2020 morocco restorani cagirdi bugun cuma gunu yardim lazim diye , gittim ya adam mutfaga ne kadar embesil varsa doldurmus,bide annesini koymus,kadin yapilmasi gereken islerin yarisini yapiyor bi tane zenci garson var 39 yasinda,gecen hafta ise basladim hayatimda ilk defa calisiyorum diyor,ayirca ise yari acik cezevinden gidip geliyor,sormadim ne suc isledin fln diye,kendi isterse anlatir diye. hayatimda hic zenci gangster arkadasim olmamisti , bu eksikligi kapadigim icin cok iyi hissediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2020 dikkat et they shall not cut your quince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2020 tegridy farmsta çalışmak ha. On 10.01.2020 at 07:27, DoGMeaT dedi ki: Aşçılık yapmak istemiyordum Amerika'da , yeni evli adamım,gece geç saatlere kadar çalışacağım,dövmeli marjinal garson hatunların Fink attığı bir işi yapmak istemiyordum,Pis,sevmiyorum. yalnız şu kısım şikayetten çok brag olmuş, ya ben çaresiz dayanamam kayarım, artık bıraktım o işleri tribi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2020 Tegridy farms da çalışmak hayal ya, valla hem hepsinden iyi para veryo , hem de işi öğrenip ben de yapmak istiyom, but with tegridy ! Garson konusunda da abi maksat Kafam karışmasın , amsalak adamım ben ,gerek yok strese Işten sonra arkadaşlarla 2 bira içersem hatunun içine kurt düşmesin hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar