riglous Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 1 saat önce, sacrolash dedi ki: vatan sevgin bu kadar yogunsa vatanina don vatanin icin calis 2019 banu avar berlin subesi gibi euro desenli turkbayragiyla gozyasi masturbasyonu yapmanin anlami da pek yok. oyle uzaktan uzaktan kopamiyorum diye ulke vatan sevilmez. Yahu vatandasliktan vazgecme/vazgecmeme konusunda boyle dusunuyor olabilirler diyorum, ben bile boyle dusunuyorum diyorum. Bunun mantikli olmasi/olmamasi veya sizin tasvip edip etmemeniz cok da onemli degil. Yaptigim tek onerme "gerizekali olmayabilirler". "Turkiye ne guzel memleket, niye sevmiyonuz, canim vatanim" onermesi yapmadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 millet kuresellesmeyi ocu zannetmese hayat daha guzel olacak. gururdan dem vurup, gecmisin derinligi ustunden konusup, ulkede yasamayip sonra ulke vatandasligina deger bicmek falan... komik abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satari Mesaj tarihi: Haziran 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2019 Değişmiş buralar, iyi forumlar arkadaşlar :x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2019 İçgüdüsel bir şey bu. İnsan dediğin sonuçta sürü hayvanı. Toplulukla, sürüyle yaşamak genlerine yazılmış. O sürüye aidiyet duygusu kalıtsal. Bunu sağlamak için de böyle psikolojik anlamlandırmalar yapıyor beyin. Aynı sürünün 1000 sene önceki başarılarından falan anlamsız gurur yaratıyor. Orada kendisi yok, kendi en ufak katkısı yok, ama bunları yaratan sürü onu kabul etmiş mutluluğu. O yüzden "Osmanlı torunuyuz dünyayı titrettik"ler çıkıyor. Günlük hayatta daha çok dikkat çekiyor işte. İnsalar bir sürüye ait olmak için, o sürünün başarısından kendine pay çıkartmak için, o sürü onu kabul etti diye kendi değerini kanıtlamak için coşuyorlar. Siyasi parti bilmemne kolları, dini şeyhler tarikatlar, futbol fanatikleri falan hep bunun eseri. Bireysel başarı oranı düştükçe sürüye aidiyet ihtiyacı artıyor. Aynı şekilde başka sürülere kabul görmedikçe kendi sürüne bağlılık oranı artıyor, o yüzden burada hiç öyle değilken yurtdışına gidince milli ya da dini duyguları coşan insanlar var çok sayıda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2019 dogum gunum geliyor. bakalim bu sene nasil talihsizlikler, nasil olagan disi olaylar ile karsilasacagim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2019 (düzenlendi) Tacikistan'da çalışmaya gidiyorum, sıçtım. Haziran 20, 2019 gleoddyn tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2019 Taciğe selam söyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2019 oha sinir ulkelere baktim da, her telten kultur var lan dsaf merak ettim, eglenceli bi yere benziyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2019 tacikistanda ne calisiliyo ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2019 Düzenli katı atık depolama tesisi inşaatı var. Tek tesellim Ekime kadar sürecek gibi ondan sonra aksilik olmazsa Kharkiv'e geçeceğim de, inşaat işlerinde hiç bir şey belli olmaz. Bir de iş veren Azeri olunca çifte boka sarıyor iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 bugün reddit'te bi yorum okudum adam demiş ki: "şu an 2040'a, 1997'ye olduğumuzdan daha yakınız". hatta hesap ettim, 5 gün sonra 1998'e olduğumuzdan da daha yakın olucaz. :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2019 (düzenlendi) Bugun 50 lik skuter alip iki teker dunyasina girdim,istanbul trafiginde kaza yapmadan besiktas-4 levent arasini gecebilirmiyim diye cekiniyorum.Hayirlisi Motoru goren tum arkadaslar sen simdiden 150 lik bakmaya basla,virusu aldin,en gec 2 ay diyor yeni motora gecis icin Temmuz 27, 2019 miyaw33 tarafından düzenlendi ek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2019 üstteki mesajı atalı 1 ay olmuş lan. bu demek oluyor ki yaklaşık 25 gündür 2040'a, 1998'e olduğumuzdan daha yakınız. :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 (düzenlendi) Sry i didnt want do that İ want, but actually not Nowadays weather is hot On pizza İ need some salt Sry again, i am not a goat ------ İngilizce şiir yazmaya başladım Temmuz 30, 2019 Mal tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2019 But we are in the same boat Birisi devam ettirsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2019 (düzenlendi) Anyway we are in same boat Tam oldu bu sonuna Temmuz 31, 2019 Mal tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2019 fuck i am a useless cunt daha uygun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2019 Değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2019 Epic bişeyler oldu da gallantın içine doğdu heralde direk durumu özetledi. Bi kaç sene sonra anlatırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2019 hay allah nasıl bekleyeceğiz birkaç sene. half life3 unutulur bu unutulmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2019 Bekletmem heralde o kadar. Daha demin epic bişey daha oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2019 (düzenlendi) Oha ya . Tersten epic bişey oldu Sonuçta epic ama Ağustos 1, 2019 Mal tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2019 (düzenlendi) https://youtu.be/d9h5IWAcMh sevgili gunluk bu videolari takip ederken hep sorardim ya programda isler ters giderse diye, canli canli onumde konusmacinin basina geldi, en ondede ben problemi cozmeye calisiyoruz, ne yapabiliriz onu soyluyorum, hic bir yontem calismadi her seferinde bana inandi , gercek cirpinis bu olsa gerek. konusmanin sonundada sahneyi birakti geldi sarildi, adama aslinda azab cektirdim diye dusunuyorum hahahah. embed videonun 10 dakika gerisinde basliyor hersey. ben bir google a bakiyorum dedim adam google a girdi aramaya basladi, bana sorumluluk iteledi. ulan 2 saniyede ictigim kahveden son kalan suyuda ustumden attim. neyseki sornaki gun tamamladi adamcagiz :))) 6:54:05 Ağustos 2, 2019 spompas tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2019 off 3 tane disim kirildi sol bilekte karpal tunel ayagim baya bi kotu 30 yasinda butun ariza isiklari acik giden araba gibi hissediyorum ama son 1 yil uykulari kaciran bi sebepsiz stres var pefft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar