cacodemon Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2023 Sağolasın. BAE - 4 yıldır buradayız. Umarım bu da aşağıdaki quote gibi olur. “I've had a lot of worries in my life, most of which never happened.” Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2023 Digital nomad visa olayi vardi bir aralar. En kotu ihtimal oradan bisi cikmiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2023 sanssizsansli, 10.08.2023 21:09 tarihinde dedi ki: nerenin suriyelisisin? suriyeliler deport mu ediliyor ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2023 ediliyor tabii ki. keşke hepsi edilse ama mesela bizim kiracılardan birisini deport ediyorlar önümüzdeki ayda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2023 Bae bu konudaki en sıkıntılı ülke. 30 sene de çalışsan kalıcı oturum vermiyor ve bitince kısa sürede deport ediyor. Yeni iş yalan olmazsa sıkıntı olmaz ama büyük ihtimalle onlarda ayarlarlar. Garson bile olsan iznin oluyor sonuçta. Yeterki iş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2023 Ar*p işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2023 biji desen kalirsin abi bence. "biji hewal xeske zamaninda sirkete molotof atmasaydim??" dedin mi? saka bi yana hangi ulke gercekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duygucuk Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2023 Ne zaman tutunacak gücüm kalmasa o kocaman gözleriyle bana bakıp halacım demesi yetiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2023 Durex Chill Karma Paket 220-250 Tl olmuş Gençlere yazık oluyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duygucuk Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2023 Gençlerin dertlerini küçümsemek gibi olmasın ama yani şu dokunaklı mesajımdan sonra oldu mu şimdi bu? 2 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2023 cacodemon, 10.08.2023 22:52 tarihinde dedi ki: Kalbim sıkışıyor, 38 yaşıma geldim böyle sıkıntılı bir hafta yaşadığımı hatırlamıyorum. Dertsiz tasasız takılırken aldığım riske bak. Yaşadığım ülkede kalabilmek için işverenin sponsor olması gerekiyor. Sen git lokal bir firma daha iyi para veriyor diye koskaca kurumsal firmadan ayrıl, oturum/vizeler iptal olsun, 2 haftadır yeni firmanın sponsorluğunu bekle (işsiz), ay sonuna kadar yetişmezse DEPORT! Eylül'de çocuğun okulu açılacak! Of, daraldım günlük. Sonunda bu hafta başladım. Ofiste kimi görsem harika bir onboarding ekibiniz var diyorum adasddad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2023 gunaydin la bebeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duygucuk Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2023 https://vocaroo.com/1dc5hDd3D4U5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2023 gunayco Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2023 haydiiii LS varrrrr !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duygucuk Mesaj tarihi: Eylül 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2023 Bahçeye artık sadece biber dikicem. Burada domates filan olmuyor. Seneye semizotuna da doyucaz. Bahçe onların tohumlarıyla doldu. 2-3 yıl sonra mandalina fidelerim de büyüyecek. Ancak erik ve nektarin artık ölecek gibi duruyor. İlaçlar hiç fayda etmedi. Bahçe duvarları da yenilenecek. Mülklerin işleri hiç bitmiyor ya zenginlik çok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2023 G5'in en iş yapacak modelinin ülkede olmaması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2023 Liebe, 03.07.2023 11:04 tarihinde dedi ki: 8 yıllık aktif sürüş hayatımın ilk trafik cezalarını aynı gün yedim 700er TL 2 tane hadi biri köyceğiz tarafında 123 ile geçmişim okey de hani yeni O5'te limit 120den 140a çıkmıştı? 146 ile yakalanmışım bursa tarafında %10-30 arası aşarak. Soran olursa da şirket arabası ile gidip kar ettik he... 151 ile yemişim ben de aynı yerde. "O-5 Gemlik-Bursa 7.kesim" diyor. İkna olamadım ama, Yap-işlet-devret yollarda 140 diyor KGM: https://www.kgm.gov.tr/Sayfalar/KGM/SiteTr/Trafik/HizSinirlari.aspx İşiçleri de O5 için hız sınırı 140 diyor: https://www.icisleri.gov.tr/otoyollarda-otomobiller-icin-yeni-hiz-siniri-uygulamasi-1-temmuzda-basliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duygucuk Mesaj tarihi: Eylül 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2023 Kan almada 500 kişi arasından sivri sinekler gelip beni ısırıyor. Daha 4 tüp kan vericem hepinize yetemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 26, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2023 son iki haftadır içimde bir bunalım var bişey de olmadı halbuki? bari şu sıcaklar geçse artık, bir de ordan gol yemesek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2023 sıcak falan kalmadı ya ankara'da götümüz donuyor geceleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2023 xeske bizim de donsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2023 buz gibi gotler icin baskente gelin ! 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2023 gotunuz buz gibi, eliniz karpuz gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar